QUOTE(Varinija @ 2012 12 14, 09:02)
N/P vaiko slaugai iki 14 dienu (iskaiciuojamos ir stacionarines dienos ir ambulatorines).Turejote kreiptis pas seimos gydytoja gruodzio 12 d. n/p turejo testi.Jeigu vaikui ir dar reikalinga slauga,galite kreiptis ir siandien...
tai vat tas ir yra,kad as 12 d. ir kreipiausi ,o ji man taip pasake,kad nepriklauso jai test,kad loristai turetu rasyti,bet visgi parase iki pirmadienio ta bileteni.
O kur galeciau rast info ,kad po stacionaro turi gyd.testi bileteni,kad jai galeciau yrodyti,kad man priklauso tos 14 dienu.
Elektroniniai pažymėjimai sergančiam vaikui slaugyti išduodami reikalingam slaugos laikotarpiui, bet ne ilgiau kaip:
120kalendorinių dienų per kalendorinius metus slaugant stacionare bet kuria liga sergantį vaiką iki 7 metų;
120 kalendorinių dienų per kalendorinius metus slaugant ambulatoriškai, stacionare ar medicininės reabilitacijos ir sanatorinio gydymo įstaigoje vaiką iki 18 metų, sergantį sunkiomis ligomis, įrašytomis į sveikatos apsaugos ministro ir socialinės apsaugos ir darbo ministro patvirtintą sąrašą;
14 kalendorinių dienų slaugant ambulatoriškai gydomus vaikus iki 14 metų;
14 kalendorinių dienų nepertraukiamai slaugant ambulatoriškai ir stacionare gydomus vaikus nuo 7iki 14 m
stai ka pavyko rasti,vadinasi priklauso man,tai jei reikalausiu busiu teisi

[U]