Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

labas smile.gif gruodzio 11 vaiui isoperavo adenoidus ir angina,gruodzio 12 isleido mus namo ir biuleteni gavau tik uz tas dvi dienas praleistas ligoninej,kai nuejau pas vidaus gydytoja ji pasake,kad biuletenio ji mn negali test neva jis man nepriklauso,tai kaip cia dabar yra ar tikrai man nepriklauso vaiko slauga po tokios operacijos,kur zaizdos pilnai sugyja tik po 2 savaiciu,ar 3 diena po operacijos atvirom zaizdom gerklej jau ji vesti i darzeli jei nera kur palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilona77 @ 2012 12 14, 09:34)
labas smile.gif gruodzio 11 vaiui isoperavo adenoidus ir angina,gruodzio 12 isleido mus namo ir biuleteni gavau tik  uz tas dvi dienas praleistas ligoninej,kai nuejau pas vidaus gydytoja ji pasake,kad biuletenio ji mn negali test neva jis man nepriklauso,tai kaip cia dabar yra ar tikrai man nepriklauso vaiko slauga po tokios operacijos,kur zaizdos pilnai sugyja tik po 2 savaiciu,ar 3 diena po operacijos atvirom zaizdom gerklej jau ji vesti i darzeli jei nera kur palikt g.gif

N/P vaiko slaugai iki 14 dienu (iskaiciuojamos ir stacionarines dienos ir ambulatorines).Turejote kreiptis pas seimos gydytoja gruodzio 12 d. n/p turejo testi.Jeigu vaikui ir dar reikalinga slauga,galite kreiptis ir siandien... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 12 14, 09:02)
N/P vaiko slaugai  iki 14 dienu (iskaiciuojamos ir stacionarines dienos ir ambulatorines).Turejote kreiptis pas seimos gydytoja gruodzio 12 d. n/p turejo testi.Jeigu vaikui ir dar reikalinga slauga,galite kreiptis ir siandien... mirksiukas.gif

tai vat tas ir yra,kad as 12 d. ir kreipiausi ,o ji man taip pasake,kad nepriklauso jai test,kad loristai turetu rasyti,bet visgi parase iki pirmadienio ta bileteni.
O kur galeciau rast info ,kad po stacionaro turi gyd.testi bileteni,kad jai galeciau yrodyti,kad man priklauso tos 14 dienu.

Elektroniniai pažymėjimai sergančiam vaikui slaugyti išduodami reikalingam slaugos laikotarpiui, bet ne ilgiau kaip:

120kalendorinių dienų per kalendorinius metus– slaugant stacionare bet kuria liga sergantį vaiką iki 7 metų;
120 kalendorinių dienų per kalendorinius metus– slaugant ambulatoriškai, stacionare ar medicininės reabilitacijos ir sanatorinio gydymo įstaigoje vaiką iki 18 metų, sergantį sunkiomis ligomis, įrašytomis į sveikatos apsaugos ministro ir socialinės apsaugos ir darbo ministro patvirtintą sąrašą;
14 kalendorinių dienų slaugant ambulatoriškai gydomus vaikus iki 14 metų;
14 kalendorinių dienų nepertraukiamai slaugant ambulatoriškai ir stacionare gydomus vaikus nuo 7iki 14 m

stai ka pavyko rasti,vadinasi priklauso man,tai jei reikalausiu busiu teisi rolleyes.gif [U]
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kuri man galėtų padėti, ar galima užpildyti el.būdų prašymą išmokai už vaiko slaugą ligos metu, biuletenį turiu iki gruodžio 31 d. imtinai. Ar galiu pateikti prašymą nelaukus iki 31 d.?

Iš anksto dėkoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Galit, tik nėra prasmės. Kol darbovietė neužpildys savo ruožtu duomenų, tol pašalpa nebus mokama. O darbovietė galės užpildyti tik paskutinę nedarbingumo dieną, kitaip neleidžia el.sistema.
Atsakyti
Laba diena,

gal kas galėsite atsakyti: serga vaikas, turėjau nedarbingumą gruodžio 19-21 d. jį uždarė. 27-31 d. dirbu. nuo sausio 2 d. gausiu pažymą apie vaiko ligą. Tai kaip suprantu ta pažyma bus tik pateisinama priežastis, kodėl nebūsiu darbe kažkurį laiką taip? Iš sodros negausiu nieko?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites, ar galite pakonsultuoti? Pirmajai dukrai gruodzio 19 suejo 2 metukai, taciau siuo metu esu motinystes atostogose su antru vaikeliu, bet pirmoji susirgo ir noretusi izoliuotis su mazaja nuo didziosios, tai norejau pasiteirauti ar gali vyras su didziaja pasiimti bilioteni ant vaiko ir gauti priklausancia imoka?
Tiesa ryt musu gydytoja nedirba, bet ziuriu poliklinikoj yra viena gydytoja kuri dirba kaip budinti suprantu, tai ar galima pas ja kreiptis del nedarbingumo pazymejimo vaikui su vyru?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2012 12 28, 12:14)
Laba diena,

gal kas galėsite atsakyti: serga vaikas, turėjau nedarbingumą gruodžio 19-21 d. jį uždarė. 27-31 d. dirbu. nuo sausio 2 d. gausiu pažymą apie vaiko ligą. Tai kaip suprantu ta pažyma bus tik pateisinama priežastis, kodėl nebūsiu darbe kažkurį laiką taip? Iš sodros negausiu nieko?

Ačiū 4u.gif

Tai o prasyma pildet sodroj del lygos pasalpos?
Papildyta:
QUOTE(VNALR @ 2012 12 28, 20:47)
Laba diena mergaites, ar galite pakonsultuoti? Pirmajai dukrai gruodzio 19 suejo 2 metukai, taciau siuo metu esu motinystes atostogose su antru vaikeliu, bet pirmoji susirgo ir noretusi izoliuotis su mazaja nuo didziosios, tai norejau pasiteirauti ar gali vyras su didziaja pasiimti bilioteni ant vaiko ir gauti priklausancia imoka?
Tiesa ryt musu gydytoja nedirba, bet ziuriu poliklinikoj yra viena gydytoja kuri dirba kaip budinti suprantu, tai ar galima pas ja kreiptis del nedarbingumo pazymejimo vaikui su vyru?

Aciu

Gali.
Atsakyti
Sveikos noreciau suzinoti jei as iseinu i biulioteni sausio men uz kokius men skaiciuojama alga? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2012 12 28, 21:20)
Sveikos noreciau suzinoti jei as iseinu i biulioteni sausio men uz kokius men skaiciuojama alga? Aciu.

Gal pasalpa,o ne alga smile.gif
Kompensuojamasis uždarbis apskaičiuojamas pagal laikotarpiu nuo 2012-09-01 iki 2012-11-30 gautas draudžiamąsias pajamas.
Atsakyti
Sveikos,
turiu tokį klausimą - kaip supratau biuletenis vaiko slaugai priklauso 14 kalendorinių dienų. Rytojus išeina 9 biuletenio diena, dukra pasveiko nuo laringito, tačiau užpuolė vėjaraupiai doh.gif Jei aš rytoj 12.31 uždarau biuletenį dėl laringito, antradienis išeina ne darbo diena, tai paėmus nuo 01.02 dėl vėjaraupių vėl skaičiuosis naujos 14 dienų?
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2012 12 30, 12:19)
Sveikos,
turiu tokį klausimą - kaip supratau biuletenis vaiko slaugai priklauso 14 kalendorinių dienų. Rytojus išeina 9 biuletenio diena, dukra pasveiko nuo laringito, tačiau užpuolė vėjaraupiai doh.gif Jei aš rytoj 12.31 uždarau biuletenį dėl laringito, antradienis išeina ne darbo diena, tai paėmus nuo 01.02 dėl vėjaraupių vėl skaičiuosis naujos 14 dienų?

Taip, vėl is naujo skaičiuosis 14 dienų 4u.gif
Atsakyti