QUOTE(Jolli @ 2014 02 05, 12:08)
sveiki, parašytas prašymas dėl išėjimo iš darbo savo noru turint nedarbingumą, kada yra atleidžiama iš darbo, ar tą datą, kuri yra nurodyta prašyme, ar, jei pratęstas nedarbingumas, jam pasibaigus? Ačiū
p.s. kaip apmoka sodra ?
QUOTE(Jolli @ 2014 02 13, 15:57)
Ačiū už atsakymus, esmė yra tokia, kad atidirbinėti nereikėjo, parašiau prašymą mane atleisti 02.03, nors biuletenis dar buvo pratęstas. Kaip suprantu, mane atleido, bet niekaip nesuprantu kaip sodra apmokės tas 5 dienas, ar darbdavys dar už vasario mėn. turės parodyti npsd, jei atleido 02.03 (pirmadienį). Kiek man žinoma, per dvi savaites reikia po biuletenio nurodyti tą npsd, bet buhalterė visuomet pateikia mėnesio gale. Kaip man žinoti ar ji dar kažką pateiks sodrai, ar ne, juk mane jau atleido, aš jau nebeįdomi. Sodra, jei negaus, tai ir nemokės

Labai ačiū už tai, kad apšviečiate, nes kažkaip labai painu viskas, nesinori prarasti pinigėlių, kurie priklauso.
P.S. Sodra sumokėjo tik už sausio mėn. laikotarpį.
QUOTE(ausrine777 @ 2014 02 26, 18:29)
Ačiū, kas atsakys
Jei ligos metu išeijau iš darbo, pačiai prašant, ar esant ant biuletienio apmokės sodra , jei darbo sutartis nutruksta ligos pradžios metu.
ausrine,
Jūsų situacija pacituota prieš tai, Jums apmokės penkias kalendorines dienas
QUOTE(jutata @ 2014 02 27, 19:50)
Laba diena.
Gal kas galetu atsakyti i toki klausima? Jei susirgo vaikas ir nedarbingume buta 14 d., po to iskarto nedarbingumas del kito vaiko ligos 14d., o po jo jau kita diena vel nedarbingumas su pirmu vaiku ( gydymas ligonineje ). Ar bus apmokamas paskutinis nedarbingumas? Aciu.
jei pirmo vaiko diagnozės skirtingos - apmokės. Taisyklė yra ta, kad su ta pačia diagnoze apmoka 14 kalendorinių dienų, po to išduoda tam tikrą formą, kuri pateisina Jūsų nebuvimą darbe, bet SoDra nedarbingumo nebeapmoka