Įkraunama...
Įkraunama...

Nedarbingumo pažymėjimas, ligos pašalpa

Norejau suzinoti. Jeigu savo noru noriu pasitikrinti sveikata, ar tai mokama? As neesu drausta, stoviu Darbo Birzoi. Na arba bent jau paaiskinkite man kaip irodyti Darbo birzai (savo tarpininkei), kad negaliu dirbti valytoja arba viesuosius darbus, nes istiesu tokio darbo dirbti negaliu, turiu problema su nugara, zinau, kad reikia nesti pazyma. Todel reikia pereiti sveikatos patikrinima? Aciu labai uz ats.
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 21, 18:57)
Norejau suzinoti. Jeigu savo noru noriu pasitikrinti sveikata, ar tai mokama? As neesu drausta, stoviu Darbo Birzoi. Na arba bent jau paaiskinkite man kaip irodyti Darbo birzai (savo tarpininkei), kad negaliu dirbti valytoja arba viesuosius darbus, nes istiesu tokio darbo dirbti negaliu, turiu problema su nugara, zinau, kad reikia nesti pazyma. Todel reikia pereiti sveikatos patikrinima? Aciu labai uz ats.

Nemokama,nes esat drausta del to,kad stovit birzoj.
Atsakyti
Labas. biulioteny buvau 14-16d, ar man reikia i sodranuvykti?
Atsakyti
sveiki kiek laiko reikia pradirbti einat ant biletenio?
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2012 05 27, 19:41)
Labas. biulioteny buvau 14-16d, ar man reikia i sodranuvykti?

Jei nereikia tų kelių litų, galit nevykti.
smile.gif+2012 05 27, 19:50-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 05 27, 19:50)
sveiki kiek laiko reikia pradirbti einat ant biletenio?

Kad ir vieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 27, 20:51)

Kad ir vieną dieną.

o uz pirmas 3 dienas,ar ne darbdavys moka? ar vistiek reikia i sodra?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 27, 20:51)

Kad ir vieną dieną.

kad moketu turiu omeny doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2012 05 28, 04:24)
o uz pirmas 3 dienas,ar ne darbdavys moka? ar vistiek reikia i sodra?

2 dienas apmoka.

smile.gif+2012 05 28, 04:51-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 05 28, 04:51)
kad moketu turiu omeny doh.gif

Kad mokėtų turi būti 3 mėn per paskutinius 12 arba 6 per paskutinius 24.
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2012 05 27, 22:24)
2 dienas apmoka.
Kad mokėtų turi būti 3 mėn per paskutinius 12 arba 6 per paskutinius 24.

aisku dekui.o jaigu sakykim as paimciau anksciau biski ir nemoketu man uz ji ar ir tas biletenis issiskaiciuoja i tuos 3 menesius?
Atsakyti
Turiu nedarbingumo pazyma 7dienoms. Isvykstant is ligonines gavau tik israsa ir ten irasytas sios pazymos numeris. Ar uztenka uzpildyti prasyma ligos pasalpai ismoketi (elektronine forma)? Ar vis tik reikia eiti i Sodros skyriu?
Atsakyti
Sveiki. Planuoju stoti siais metais. Todel butina eiti pasitikrinti sveikata, norejau paklausti, ar tai mokama? jei nestoviu DB. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 07 04, 10:48)
Sveiki. Planuoju stoti siais metais. Todel butina eiti pasitikrinti sveikata, norejau paklausti, ar tai mokama? jei nestoviu DB. Aciu 4u.gif

Mokama,nebent esat drausta kaip mokine iki kol gausit diploma,arba turit vaika iki 8 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 04 liepos 2012 - 09:52