Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Asese @ 2012 02 27, 16:56)
Aš irgi laikiau nulinėj zonoj  mirksiukas.gif

o tai gerai karsta.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2012 02 27, 15:50)
Na aš maniau, kad čia mano stadija paskutinė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet smagu kolegų turėti. Aš dar nesėjau, bet bijau ir skaičiuoti kiek ir ko bus  blush2.gif  blush2.gif  Madmuazele, gal sąrašiuką galima?  blush2.gif

lotuliukas.gif Apie cilius nekalbu.
Bijau cia sara ir kelti blush2.gif Dar 4 rusiu jau nebesejau.. Betalux'as jau nelygis lotuliukas.gif

QUOTE(AUSRONE @ 2012 02 27, 15:54)
Nu tu duodi biggrin.gif  o tai kiek aukštaūgių bus?

Jei stovi pomidoriukai-juos gerai pajudinti, ispikuoti.. Tada augt pradeda.
Ne vieno.. Neturiu kur aukstaugiu auginti, todel tik zemaugiai pas mane smile.gif
Atsakyti
Nu tu duodi biggrin.gif  o tai kiek aukštaūgių bus?

man rodos, pas ja tik zemaugiai ir bus smile.gif

Na va, kaip atspejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 vasario 2012 - 16:03
QUOTE(elzė 76 @ 2012 02 27, 16:48)
Aš Jums leidus irgi jungiuos į šį skyrių smile.gif

Tai va tokia mano ligos istorija - tikiuosi priimsit

Ot smagu drinks_cheers.gif nuo pirmadienio keletas naujokių - tarsi pachmielas po savaitgalio švenčių... biggrin.gif
Junkitės - "sirgsim" draugiškai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 27, 17:01)
Neturiu kur aukstaugiu auginti, todel tik zemaugiai pas mane smile.gif

O tai kur žemaūgius sutupdysi? lauke?
Atsakyti
Pas mane irgi, saulės nėr, kaip įbesti vazoniniai su skilčialapiais stovi g.gif vilma tik pirmus lapukus pradeda skleist, bet jau taip vos, vos, nei pikiuot nei nepikiuot jų...

as ispikiavau. Gal sukisti iki ausu kiek krustels.
Atsakyti
Aš sveikiausia temoje biggrin.gif pati auginu tik dvi rūšis. Baisiai nykiai atrodo, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 27, 16:06)
O tai kur žemaūgius sutupdysi? lauke?

Iki siol tuneliuke puikiai tilpo... bet siemet, jauciu, dalis i lauka keliaus g.gif

QUOTE(ersketroze @ 2012 02 27, 16:12)
Aš sveikiausia temoje biggrin.gif pati auginu tik dvi rūšis. Baisiai nykiai atrodo, ar ne biggrin.gif

lotuliukas.gif viskas nuo to ir prasideda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 27 vasario 2012 - 16:17
thumbup.gif wub.gif Madmuazele , jėga...panašiai kaip man su paprikutėmis... thumbup.gif dabar kasdien beveik pikuoju , na per dieną po veislę vieną...dar yra daug nepikuotų , bet tik trečia diena kaip tą darbą pradėjau lotuliukas.gif apie pomidorus baisu pagalvot lotuliukas.gif

bet tai tu kaip laukui ar ir tuneliukui anksti sėji gal dar... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 27 vasario 2012 - 16:31
Oho koks smagus pavasarinis sujudimas pomidorų palatoj mirksiukas.gif Nagus niežti, bet kenčiu...sėklas vis pakiloju...o aukštaūgius ankstyvuosius turbūt dar per anksti sėti...pvz. golden cherry.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 27, 17:01)
Neturiu kur aukstaugiu auginti, todel tik zemaugiai pas mane smile.gif

Aiškuma smile.gif Aš tai tiek rūšių aukštaūgių žadu sodint biggrin.gif o gal ir dar daugiau mastau.gif niekaip negaliu apsispręst, kurių reikėtų atsisakyt, nes ni kaip į visus rėmus netelpu blush2.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 02 27, 17:06)
as ispikiavau. Gal sukisti iki ausu kiek krustels.

matyt ir man reiks juos pajudint, gal gi atsibus iš gilaus žiemos miego biggrin.gif

QUOTE(ersketroze @ 2012 02 27, 17:12)

Nu nykiau ir būt negali biggrin.gif Bet jeigu ilgiau čia pabūsi, tai mes būtinai tave užkrėsim nepagydoma pomidorlige biggrin.gif

QUOTE(klevo sula @ 2012 02 27, 17:21)
Nagus niežti, bet kenčiu...sėklas vis pakiloju...o aukštaūgius ankstyvuosius turbūt dar per anksti sėti...pvz. golden cherry.

nu tai jau greit galėsi ir pasikasyt, neužilgo masinė sėja prasidės smile.gif kai kurios jau rytoj planuoja sėt mirksiukas.gif o aš tai dar palauksiu cool.gif papikiuosiu ką nors ir apsiraminsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 02 27, 16:12)

Tai laikas tebėra sėklų parduotuves aplankyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi man pagaliau pavyko nubristi iki sėklų parduotuvės rygos gatvėje, tai šia gražia proga ir pasakysiu, kad toje parduotuvėje radau žymeklius. 10 vienetų 3 lt stori plastikiniai, daugkartiniai. tokie ale pagaliukas, o virsuj stačiakampė lentelė užrašui. Pasiėmiau pora pakelių ir jei bus imsiu dar, nes baisiai patogus daiktas. ir kaina šoko neįvaro.
Atsakyti