Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(@š@k@ @ 2012 02 27, 19:47)
bigsmile.gif  va čia tai super!!!  thumbup.gif nuotraukos su aprašymais! Nu nereliai.. daba atsigaut negalėsiu  lotuliukas.gif  o Jūs gal parduodat sėklas? ar jau daigiukus?

Aš tik tokia bepradedanti įsiligot.. nelabai daug laiko lieka paieškoms, na bet taisysiuos ir į šitą ligą klimpsiu gilyn...  rolleyes.gif

tik seklas parduodu,kad neterst temos tai per a.z susirasom jei domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hugutel22 @ 2012 02 27, 20:12)

isodini i grietines indelius arba bokalus alui vienkartinius ir ant kikevieno uzrasau, o siltanmy irgi risu koki zymekly ant lipnaus popieriaus ar pleveles uzrasyta, bet dar darausi siltnamio plana, tas paikimiausias, ji laikau prie dokumentu biggrin.gif
as jei isdygsta ir tie du lapelia isiskleidzia visad isimu is pleveles man kitaip istypsta cool.gif

jetau negal but kad cia yra dvi rusis auginanciu......kazin pas mane taip kada nors buvo..... unsure.gif
sedziu su keliasdesimt rusiu ir girtis negaliu doctor.gif

Va ir aš taip pat darau, ir sodinu, ir žymeles taip pat rišu, ir planą darausi flirt.gif
Man irgi idomu, kad tik dvi rūšis bigsmile.gif
Ir aš nenoriu girtis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 27, 17:03)
lotuliukas.gif thumbup.gif  As cilius 2 dienas pikavau.. Paprikos dar neliestos. Vadinasi "siemet sesiu maziau visko"  biggrin.gif

As pernai sejau kovo 8 d.-man buvo pats tas sodinti i tuneliuka... tai cia kelios dienos blush2.gif
Papildyta:

Tikrai neblogi jie ten.. o tokiu "pakabinamu" nebuvo? Dar geresnis daiktas-niekas neistrauks-uzkabini ant augalo ir  thumbup.gif
O Shetelige 50 zymekliu ismeigiamu i zeme-6 Lt-nebrangiau gaunasi smile.gif

Še tau boba devintinės. Gerai, kad jūs esat ir viską papasakojate. Gal artimiausiu metu į sheteligą važiuosi? biggrin.gif

dahlia+++, gal aš neteisigus peilius vis panaudoju, bet man labai nepatogu ant jų rašyti. BEt logika tai teisinga, koks skirtumas, katrą sumindai, lūžta visi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 27 vasario 2012 - 21:20
Ale, kad man nera tie ismeigiami luze... ne vienas.. Antrus metus dali naudoju smile.gif Tik vat, kad pameciau kelis ir kazkas isrove, ravedamas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2012 02 27, 21:15)
Še tau boba devintinės. Gerai, kad jūs esat ir viską papasakojate. Gal artimiausiu metu į sheteligą važiuosi? biggrin.gif

As? lotuliukas.gif Gal ax.gif Treciadieni mirksiukas.gif Bent jau i ta puse tai tikrai... ir kaip su vyru susitarsiu-ar uzves jis mane ten lotuliukas.gif
Atsakyti
hugute22, Ex, madmuazele, Zirze, Aušrone dar kartą visoms ačiū už idėjas su žymėjimu (tos apie vėliavėles ir kad planą laikyt prie dokumentų ypač patiko biggrin.gif )o dėl lipnių juostelių kur kainas rašo, jau seniau galvojau, tik neužmačiau jų pirkti..
O čia kaip man sekėsi:
user posted image
user posted image

dalį saviškių jau sukišau, bijau skaičiuot biggrin.gif bet jaučiu antrai daliai vietos jau nebeliks...sėklos kažkaip pačios prašėsi į žemę pilamos ..
o po TANY nuotraukų, man jau pikiuoti norisi.....
tik labai baimė ima, kad namiškiai neišverstų, tris kart pasakiau, parodžiau, o širdy neramu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 27 vasario 2012 - 22:23
ax.gif alia daug veislių viename indelyje...aš vis sakau , kad taip nedarysiu , bet su paprikom padariau vėl...bet , pasakysiu , nėr tas gerai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 28, 01:15)
ax.gif alia daug veislių viename indelyje...aš vis sakau , kad taip nedarysiu , bet su paprikom padariau vėl...bet , pasakysiu , nėr tas gerai tikrai...

lyg ir buvau prisivežus ,,taros" iš sodo, pasirodo neapskaičiavau... galvojau į kelis didelius sėti, bet gerai žmonės paprotino..tik tie mini stikliukai, kad gylio užtektų g.gif mokausi mokausi... 4u.gif
Atsakyti
O tai kuri čia labiausiai serga kažin?40 veislių blink.gif O tai aišku ir paprikų,ir pipirų dar balaižino kiek veislių,jei tris dienas pikiuot reikia?Aš 16 nusipirkau ir jau maniau,kad :durnas:betgi čia pasirodo tik labai silpnas virusiukas. Man pernai anyta nupirko,ji ir pasodino,ir ten kažkokias pažastis išlaužė,vyras laistė,aš tik ravėjau.Ot ir visa patirtis.Šiemet teks pačiai kažkaip suktis.
Atsakyti
Tai, kaip supratau išprašysit mane iš temos biggrin.gif
Auginu pomidorus ne pirmus metus, bet kažkaip jie manęs neužkabina. Gal nelabai mėgstu (dabar jau būsiu išmesta tikrai biggrin.gif) bet gundausi dar vieną rūšį, kuri būtų tinkama džiovinimui.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 02 27, 23:22)
O čia kaip man sekėsi:

user posted image

Sėti sekėsi, matau, gerai smile.gif tačiau nelabai gerai, kad indelius sustatei tiesiog ant radiatoriaus. Yra rizika, kad sušus, iškeps sėklytės. Po indelių apačia papildomai padėk kokį rankšluostuką, žurnalą ar storiau sulankstytą laikraštį. Šilumos dygimui tikrai pakaks.
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 02 28, 01:56)
Gal nelabai mėgstu (dabar jau būsiu išmesta tikrai biggrin.gif) bet gundausi dar vieną rūšį, kuri būtų tinkama džiovinimui.

O ne, tikrai būk ir plepėkim 4u.gif Yra pas mus ir visai pomidorų nevalgančių ax.gif
Atsakyti
Sveikos,priimkit ir mane i savo buri blush2.gif As dar ne ligone,ir man tai bus pirmi metai susije su darzu.. biggrin.gif Skaiciau jusu plepesius ir matosi,kad cia yra tikru ligoniu geraja prasme. bigsmile.gif Noriu paklaust kokia rusis pomidoru geriausia auga lauke?Kada man dabar geriausiai susisodinti seklytes,nes dar daigeliu neturiu o ir seklu siandien leksiu pirkti blush2.gif I kokia zeme geriausiai seklytes susodinti?Ir indeliai kiek suprantu pradzioj gali but nedideli blush2.gif Busiu dekinga uz patarimus ir pagalba smile.gif
Atsakyti