Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

[quote=migluzez,2012 02 29, 14:05]
Man tai labiausiai patinka takučius barstyti pjuvenomis... Malonu vaikščioti, švaru, šviesu, sausa, neprikaitina saulė tiek, kiek tamsių takų. Ir man labai gražu tongue.gif
Pomidoriniam šiltnamy lysvės niekuo neaprėmintos, tai kažkiek "išsivaikšto" pjuvenos, bet nedaug, o kitam, kur lysvės iš lentų - labai puikiai laikosi.. Jei tik gausiu pjuvenų, būtinai ir vėl barstysiu thumbup.gif

Va čia tai šiltnamiukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal galima paklausti kokio jie dydžio? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
migluzes, jūsų šiltnamis thumbup.gif
o kas per pomidoras paskutinėje fotkėje , labai jau daug pomidorčikų 4u.gif
Atsakyti
Mergiotės, einam apie šiltnamį papliurpt į tinkamą temą, o tai viena dora forumietė vargsta mūsų betvarkę rūšiuodama...
Atsakyti
Takeliai platūs, kad būtų patogu mulčiuoti - telpu įvažiuoti su pilnu žolės karučiu. Vietos pilnai pakanka pomidorams, baklažanams ir daliai paprikų. Tai takelių siaurint dėl vietos augalams nereikia biggrin.gif

Iškart žinojau, kad auginsiu daug - tai ir šiltnamių užsiprašiau "normalių". Pirmais metais užteko vieno šiltnamio 6 x 12, kitais metais atsirado antras toks pats. ax.gif

Paskutinėj foto - Red Cherry. Pernai buvo ypač derlingi ir didesni, nei visad 4u.gif

Varčiau senas foto ir tiesiog negalėjau nepasidalinti.. Man visad pakelia nuotaiką 4u.gif

Atsiprašau už betvarkę blush2.gif Bet buvo biškiuką ir į temą - apie pomidorinį šiltnamį tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migluzez: 29 vasario 2012 - 14:26
QUOTE(migluzez @ 2012 02 29, 14:24)
Iškart žinojau, kad auginsiu daug - tai ir šiltnamių užsiprašiau "normalių". Pirmais metais užteko vieno šiltnamio 6 x 12, kitais metais atsirado antras toks pats.  ax.gif

Paskutinėj foto - Red Cherry. Pernai buvo ypač derlingi ir didesni, nei visad  4u.gif

tiesiog neįmanoma nepavydėt.. ech.. grožis wub.gif

jau pirma akys virto bežiūrint į pomidoro foto, bet dabar, pavadinimą išgirdus blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 vasario 2012 - 14:31
QUOTE(saintlina @ 2012 02 29, 14:29)
tiesiog neįmanoma nepavydėt.. ech.. grožis  wub.gif

jau pirma akys virto bežiūrint į pomidoro foto, bet dabar, pavadinimą išgirdus  blink.gif  blink.gif  blink.gif

MB turi auksines rankas ir labai mėgsta pomidorus biggrin.gif

O tas grožis labai praktiškas - kas mulčiuoja - supras mirksiukas.gif

Niekas nesupranta, kur mes tiek pomidorų dedam - auginu kasmet ~150 daigų - o mes pomidorus galim valgyt tris kart per dieną thumbup.gif Kas lieka - konservuoju. Irgi puikiai ir dažniausiai per greitai susivalgo..

O Red Cherry pernai ir mane nustebino - nesu tiek mačiusi, net ant pakuotės paveiksliukai skurdesni blink.gif
Atsakyti
jooo.... tikrai grazu.. .as net pagalvojau, kad cia is ineto istraukta, ne jusu blush2.gif Paziurejau i savo betvarke ir baisu siltnami siandien.... Tai nesitiki kad taip grazu pas zmones gali buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzez @ 2012 02 29, 15:24)
Atsiprašau už betvarkę  blush2.gif  Bet buvo biškiuką ir į temą - apie pomidorinį šiltnamį  tongue.gif

O kad klaidą ištaisyt, gal galėtum nuotraukytes įkelt ir į ŠILTNAMIO temą? Labai gražu. Papuoštum ir ten temutę 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 29 vasario 2012 - 14:45
QUOTE(migluzez @ 2012 02 29, 15:05)
Man tai labiausiai patinka takučius barstyti pjuvenomis... Malonu vaikščioti, švaru..

Ir pomidoriškai paspalvinsiu temą..  4u.gif
user posted image

Tikrai labai gražu, šviesu ir daug erdvės thumbup.gif
Aš galvojau, kad tokių pomidorų tik pramoniniuose būna...LABAI įspūdingai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 02 29, 14:49)
Tikrai labai gražu, šviesu ir daug erdvės thumbup.gif
Aš galvojau, kad tokių pomidorų tik pramoniniuose būna...LABAI įspūdingai atrodo 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Auginta švariai, be jokių chemijų, tyliai skaitant pomidorų temą ir naudojantis visų jūsų patarimais...

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 29, 16:13)
migluže, labai gražu wub.gif jauku ir šviesu thumbup.gif o paskutinė pomidorinė foto tiesiog iš koto verčia biggrin.gif

Pritariu 100%.. manau čia dauguma norėtų tokio dydžio šiltnamio ir toookios tvarkos..ir toooooooookio derliaus..papuošėt temą.
Atsakyti
O aš jau buvau nusprendus nesodinti red cherry blush2.gif
Atsakyti