Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(lolita1960 @ 2012 02 29, 17:32)
ir brangus tas geris pomidorams?

biggrin.gif o kad aš prisiminčiau tiksliai...berods be cento 4 litai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 29 vasario 2012 - 17:12
Merginos, nepamenu ar buvo rasyta ar ne apie Marmande veisle gal kuri auginot. Tiek daug prikalbejot kad jau neatsirenku. As pas jus dar pradedanti pomidoriautoja, bet greit uzsikresiu jusu liga, kai turesiu galimybiu auginti daugiau pomidoru, jau dabar nagai niezti pasiseti bet dar laukiu nes nelabai bus vietos juos auginti kambary doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzez @ 2012 02 29, 14:05)
Man tai labiausiai patinka takučius barstyti pjuvenomis... Malonu vaikščioti, švaru, šviesu, sausa, neprikaitina saulė tiek, kiek tamsių takų. Ir man labai gražu  tongue.gif
Pomidoriniam šiltnamy lysvės niekuo neaprėmintos, tai kažkiek "išsivaikšto" pjuvenos, bet nedaug, o kitam, kur lysvės iš lentų - labai puikiai laikosi.. Jei tik gausiu pjuvenų, būtinai ir vėl barstysiu  thumbup.gif

Įliustracijai:
Ir pomidoriškai paspalvinsiu temą..  4u.gif

Labai labai viskas thumbup.gif wub.gif blink.gif
Net foto issisaugojau, vyrui parodziau-sakiau vat tokio noresiu.. tik, gaila, ne siemet ir ne kitamet, tai tikrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 29, 17:43)
Labai labai viskas thumbup.gif  wub.gif  blink.gif

Madmuazele, ačiū 4u.gif

Kristinkag, auginau Marmande. Labai derlingi, mums skanūs, gana ankstyvi. Šiemet dar galvoju, ar sėti.. nes 2 metus iš eilės pas mane tai buvo pirma suserganti veislė. Nežinau, gal čia tik pas mane taip - įdomu kaip kitų patirtis su ja.

Jų foto.. Vasaros vidurys, visi dar žali, gražūs, o Marmande jau beveik be lapų likę..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(migluzez @ 2012 02 29, 17:58)
Madmuazele, ačiū  4u.gif

Kristinkag, auginau Marmande. Labai derlingi, mums skanūs, gana ankstyvi. Šiemet dar galvoju, ar sėti..  nes 2 metus iš eilės pas mane tai buvo pirma suserganti veislė. Nežinau, gal čia tik pas mane taip - įdomu kaip kitų patirtis su ja.

Jų foto.. Vasaros vidurys, visi dar žali, gražūs, o Marmande jau beveik be lapų likę..
  user posted image

O jie miltingi? nes ant pakucio raso kad mesingi?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 29, 12:45)
Taigi rašiau, kad į šviesią vietą keliame tada, kai daigelis pradeda lįsti iš žemės (išlenda kabliukas, arba skilčialapiai, tik be "kepurės" ant galvos) Kai daigelis išlenda, ant jo jau neturėtų būti sėklutės kevalo. Jei taip nutinka, reiškia, kad sėklas pasėjote per sekliai arba žemė nebuvo pakankamai drėgna.
Aš jau rezgu mintį pasidaryti tris takelius po 50cm. Per vidurį man gaunasi pernelyg didelis plotas (1.60m.), iš kraštų po 80cm., tai irgi nelabai patogu.

o Ką daryt, jei su kepure? Kažkaip padėt nusimaut? blush2.gif

QUOTE(migluzez @ 2012 02 29, 15:05)
Man tai labiausiai patinka takučius barstyti pjuvenomis...

Koks grožis bigsmile.gif Apstulbus aš. O mulčiuoti ir man patinka drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2012 02 29, 23:14)
o Ką daryt, jei su kepure? Kažkaip padėt nusimaut?  blush2.gif

Sudrėkin tą kepurę (apipuršk ar kaip) ir lengvai nuimsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 29 vasario 2012 - 22:32
QUOTE(ersketroze @ 2012 02 29, 23:14)
o Ką daryt, jei su kepure? Kažkaip padėt nusimaut?

QUOTE(Asese @ 2012 02 29, 23:31)
Sudrėkin tą kepurę (apipuršk ar kaip) ir lengvai nuimsi  mirksiukas.gif

Dar pridursiu, kad apipurškus luobelę nelupk iš karto, nurausi daigeliui galvą. Tik po keleto valandų bandyk nuimt, reikia, kad kepurė gerai atmirktų. Ir papurškinėk dažniau, kad nespėtų apdžiūti arba papurškusi uždėk maišelį, kad drėgmė neišgaruotų.
Atsakyti
SU PAVASARIU , mielosios bendramintes
Atsakyti
Ir aš visas sveikinu su pagaliau atėjusiu ilgai lauktu pavasarėliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 02 29, 19:37)
Merginos, nepamenu ar buvo rasyta ar ne apie Marmande veisle gal kuri auginot. Tiek daug prikalbejot kad jau neatsirenku. As pas jus dar pradedanti pomidoriautoja, bet greit uzsikresiu jusu liga, kai turesiu galimybiu auginti daugiau pomidoru, jau dabar nagai niezti pasiseti bet dar laukiu nes nelabai bus vietos juos auginti kambary  doh.gif

Aš auginau. Sėklos nebeicuotos, na vaisiai dideli. Auginti reikia gal 1-2 stiebus, nes kitaip svyra, lūžta šakos. Skonis neblogas, bet tas dalykas subjektyvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 03 01, 08:50)
Aš auginau. Sėklos nebeicuotos, na vaisiai dideli. Auginti reikia gal 1-2 stiebus, nes kitaip svyra, lūžta šakos. Skonis neblogas, bet tas dalykas subjektyvu smile.gif

O koki pomidorai mesingi ar sultingi? ax.gif
Atsakyti