pas mane dar viena sekla paveluotai islindo Polfast... O ka su tokiais atsilikeliais daryti? Kazkuo jie blogi, kad 2 sav veliau lenda.. Ar cia normalu

[CODE]
kai daiginot visas, indelis stovėjo šiltai. Kai kažkiek daigų pasirodė, visą induką perkėlėt į vėsesnę vietą. Natūralu, kad nespėjusios sudygt sėklytės sulėtino tempą.
QUOTE(tany @ 2012 03 01, 16:54)
pas mane dar viena sekla paveluotai islindo Polfast... O ka su tokiais atsilikeliais daryti? Kazkuo jie blogi, kad 2 sav veliau lenda.. Ar cia normalu 

kai daiginot visas, indelis stovėjo šiltai. Kai kažkiek daigų pasirodė, visą induką perkėlėt į vėsesnę vietą. Natūralu, kad nespėjusios sudygt sėklytės sulėtino tempą.
QUOTE(saintlina @ 2012 03 01, 17:08)
[CODE]
2 sav? Sodinta vasario 14d. Islindo vakar. Tai sakot palikti

va koks skirtumas
[attachmentid=220100]
QUOTE(tany @ 2012 03 01, 18:16)
Jei reikia Polfastų tau daugiau, palik

šiandien mane įkvėpimas sėjai užpuolė. Knisuosi po sėklų pakelius, ieškau, kurias čia išsirinkt ankstyviausiam derliui..
Papildyta:
aišku. Negi pakils ranka tiek ilgai laisvėn lindusį išmest?
Normaliausias pomidoras. Pasivys dar tą didįjį.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 03 01, 17:16)
aišku. Negi pakils ranka tiek ilgai laisvėn lindusį išmest?

Normaliausias pomidoras. Pasivys dar tą didįjį.
QUOTE(saintlina @ 2012 03 01, 19:08)
šiandien mane įkvėpimas sėjai užpuolė. Knisuosi po sėklų pakelius, ieškau, kurias čia išsirinkt ankstyviausiam derliui..
O tai tu dalimis sėsi? Kada tuomet kitus sėsi?

QUOTE(Ex @ 2012 03 01, 18:19)
O tai tu dalimis sėsi? Kada tuomet kitus sėsi?
Aš tai tingėsiu, nerūšiuosiu taip.. jau kai prigulsiu prie sėjos, tai visas sėklas vienu atsikvėpimu supilsiu..

na, šiandien visų sėt nenoriu, čia man vienkartinis trumpalaikis proto užtemimas. Jei dar SM pasėdėsiu, gal ir praeis..
Be to, dar didysis rūšiavimas neįvyko, nežinau kiek ir ko sėt.
Man vienu kartu bijau kad nesigaus visko susėt.. iš darbo parėjus visokių naminių reiklaų pilna, o valandikės visam kam susėt nu anikaip neužteks

Aplamai tai čia paprikos kaltos. Gavau Sėkluvos parduotuvėj dovanų, nutariau, kad reik sėt nieko nelaukus. O šalia paprikų pasipainiojo ir pomidorų pakiukas, iš kelio veda, mintis drumsčia.

Aš šiandien pajaučiau rankų niežėjimą,sumaniau Ola polka pasėti, bet negaliu indelių išsiplauti, nes vandens visą dieną nėra.
Likimo pirštas stipriau nei pirštų niežulys
Likimo pirštas stipriau nei pirštų niežulys

ok, tegul gyvena