Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ersketroze @ 2012 03 02, 10:43)
Ačiū už atsaymus dėl 'kepurėlės' nuėmimo nuo daigelio. Per savo nekantrumą vakar jaučiu pagadinau vieną daigą - nutraukiau vieną skilčialapį, o ant kito taip ir liko kepurėlė. Išgyvens? Pusę nakties nervojaus (brangi žemuogių sėkla, o sėklų pakelyje buvo tik 5, išdygo kolkas tik dvi  doh.gif )

Siaip turetu isgyventi, jei virsuneles, kur kalsis tikrieji lapeliai, nenurovei ar nepazeidei smile.gif Nesinervuok, as su vandeniu "uzmusiau" viena braske is 2 isdygusiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 02 kovo 2012 - 11:21
QUOTE(saintlina @ 2012 03 02, 09:06)
Pažiūrėjau, kad Sėkluvos puslapyje nebeliko Jasminia. Kaži, kodėl  g.gif

Aš irgi nesuprantu, kodėl visos geros veislės staiga išimamos g.gif

QUOTE(irid @ 2012 03 02, 11:27)
Šiemet kalio permanganate nemirkiau, o mirkiau pelenų ištraukoj, kokią minutę laiko  ax.gif

tik minutę užtenka? gal labai stipri ta ištrauka?
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 02, 11:21)
tik minutę užtenka? gal labai stipri ta ištrauka?

Kitos galimybės nebuvo, 45 indukų užmerkimui neturiu, o mirkiau tik tam, kad pažiūrėčiau ar daigi sėkla, ar skęsta. Ištrauka nestipri 2 šaukštai pelenų užpilta puse litro vandens ir palaikyta (stovi nuo penktadienio praeito).
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 02, 12:18)
Ir vėl jos su naujom veislėm bangas kelia biggrin.gif Šiandien kaip tik planuoju į sėklų pardę važiuot..

mes tik diskutuojam palengva.. smile.gif
Ir reiškia, jei ruošiesi į sėklų pardę lėkt, vadinasi kažko trūksta iki pilnos laimės.. taigi galėtum visai sėkmingai atkreipt dėmesį ir į šias veisles.. nepakenks.. smile.gif
Atsakyti
ach , jeigu ta pilna laimė tik sėklų pokeliuose būtų hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irid @ 2012 03 02, 12:26)
Kitos galimybės nebuvo, 45 indukų užmerkimui neturiu, o mirkiau tik tam, kad pažiūrėčiau ar daigi sėkla, ar skęsta. Ištrauka nestipri 2 šaukštai pelenų užpilta puse litro vandens ir palaikyta (stovi nuo penktadienio praeito).

nu jo, tiek induku surast yra problematiška, o jei į kokią marlę vyniot su pavadinimais tai rgi daug žaidimo gaunasi...aš tai vakar aptikau 20 plastmasinių vyno taurių tai taip apsidžiaugiau, kad ten galėsiu visas likusias rūšis pamerkt biggrin.gif

QUOTE(Ex @ 2012 03 02, 12:30)
Ir reiškia, jei ruošiesi į sėklų pardę lėkt, vadinasi kažko trūksta iki pilnos laimės.. taigi galėtum visai sėkmingai atkreipt dėmesį ir į šias veisles.. nepakenks.. smile.gif

tai aišku atkreipsiu dėmesį į jas (kad tik būtų biggrin.gif ) ir tikiuosi tos sėklos nsušoks pačios į pirkinių krepšelį biggrin.gif o iki pilnos laimės man kitų daržovių sėklų dar trūksta, bet pomidorus irgi būtinai apžiūrėsiu visus naujus smile.gif

QUOTE(diuni @ 2012 03 02, 12:39)
ach , jeigu ta pilna laimė tik sėklų pokeliuose būtų hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

jooo, bet nesakyk, kažkos geras jausmas apima kai matai, kad iš tų sėklyčių išauga tokie stebuklai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 02 kovo 2012 - 11:57
Kaip ramu,kaip ramu biggrin.gif jokių naujų nenoriu, pasėtos 10 veislių ir jau visi sudygę. Nesvarbu, kad kai kurie ir iš po katino pėdos lotuliukas.gif Mat panašu, kad trečiadieniai šiemet bus ne tik kirminų, bet ir katinų dienos doh.gif Nuo trečiadienio mano pomidorai dygsta darbe ant palangės, nes grįžusi pietų radau katino pėdas bedygstančių pomidorų vazonėliuose (nu ir kaip rupūžiokas numetė priklijuotą daigyklos antvožą, nesuprantu g.gif). Bet tik kelis nulaužė, kiti įminti atsigavo.
Va, dabar mano pomidorai (ai, taigi ne mano - aš jų nevalgau biggrin.gif ) man visad po akim. O išpikiavus visų gretimų kabinetų palanges šviežiais daigais papuošiu 4u.gif
O žiūrėkit - nebandėt kuri Black cherrių augint pakabintam vazone šiltnamy? Jie juk vazoniniai, ar ne? Jei žemi, tai nenoriu aš jų sodint į lysves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 03 02, 12:30)

O žiūrėkit - nebandėt kuri Black cherrių augint pakabintam vazone šiltnamy? Jie juk vazoniniai, ar ne? Jei žemi, tai nenoriu aš jų sodint į lysves  ax.gif

Nebandem. Nes tik siemet pamatem toki stebukla - vazoninius Black cherius. Iki siol jie buvo netgi labai auksti.
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2012 03 02, 11:18)
Šiandien kaip tik planuoju į sėklų pardę važiuot, tikiuosi, kad atsilaikysiu šitom veislėm

aha, lauksim rezultatu biggrin.gif Netikiu, kad atsilaikysi nors vieno pakeliuko pomidoru nepriglaudusi biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif lauksim , kada sugrįši ...papasakosi , kas prilipo ar įšoko krepšin... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 02, 13:47)
aha, lauksim rezultatu  biggrin.gif  Netikiu, kad atsilaikysi nors vieno pakeliuko pomidoru nepriglaudusi  biggrin.gif

Ir aš netikiu biggrin.gif

QUOTE(diuni @ 2012 03 02, 13:55)
4u.gif  biggrin.gif lauksim , kada sugrįši ...papasakosi , kas prilipo ar įšoko krepšin... biggrin.gif

Gerai, papasakosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 01, 21:17)
Tai gal geriau į kamerą nedėk  4u.gif Pas mane dar nieko nesimato.

hehe nu aš pasėjau irgi neseniai, trečiadienį beje, ech ir kaip taip neapdairiai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 02, 13:03)
trečiadienį beje, ech ir kaip taip neapdairiai... biggrin.gif

nieko nieko. Svarbiausia - kirminams kalendoriaus neparodet smile.gif
Atsakyti