Mergaitės kuo naudingas sėklų grūdinimas? Ar padeda tik nuo šalnų?Ačiū.

ryt pomidoru sejai tinkama diena,reikes padirbt gal

QUOTE(tany @ 2012 02 23, 14:12)
įkvepiantis vaizdas

QUOTE(Ex @ 2012 02 23, 11:20)
O kur dingo nuotykių maišas Casual? Pamiršo mūsų pomidorinę palatą.. sėklas skaičiuoja ar gal pasveiko?

visai neseniai mačiau tyliai dalyvaujančią, ale pasisakyt kažkodėl nepanoro

Oi mergaites, žinokit šianakt išvažiuoju į parodą sodininkystės Lenkijoje Gardenia. Kaip man čia iš netyčių ta kelionė nukrito.

QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 14:52)
Oi mergaites, žinokit šianakt išvažiuoju į parodą sodininkystės Lenkijoje Gardenia. Kaip man čia iš netyčių ta kelionė nukrito. 

QUOTE(Asese @ 2012 02 23, 13:56)
Aš tik galvoju, kaip atsilaikyti, kad sėklos pačios nepradėtų man į krepšelį dėtis.
Vyras juokias, kad atsilaikysiu, kai kišenėj bus tik 100 zl., tipo daugiau neduos.

Gal galima siek tiek placiau apie grudinima,nes apie toki dalyka girdziu pirma karta.

QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 13:52)

Laukiam įspūdžių.
QUOTE(*AMRI* @ 2012 02 23, 16:18)
Gal galima siek tiek placiau apie grudinima,nes apie toki dalyka girdziu pirma karta. 

Ir aš klausiau, bet matyt tos, kurios grūdino, neturi kada

QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 23, 14:09)
Aš grūdinu pirmi metai, bet, kiek žinau, iš grūdintų sėklų išauginti augalai lengviau perneša temperatūrų svyravimus, geriau pakenčia šalnas

Pernai daugelio merginų pomidorai nušąlo, o Gaudvilės grūdinti buvo žalut žalutėliai

o čia iš visagalio google:
Pomidorų sėklos grūdinamos 1015 parų, naktį laikomos 03 oC (12 val.), o dieną (12 val.) 1520 oC, arba 3 paras 03 oC temperatūroje. Grūdinimo metu sėklos turi būti drėgnos ir geriausiai medžiaginiuose maišeliuose. Pavyzdžiui, iš užgrūdintų sėklų užaugusių pomidorų vaisiai sunoksta 1015 dienų anksčiau, gausiau dera.
NUORODA
QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 14:03)
Aš tik galvoju, kaip atsilaikyti, kad sėklos pačios nepradėtų man į krepšelį dėtis.
Vyras juokias, kad atsilaikysiu, kai kišenėj bus tik 100 zl., tipo daugiau neduos.

Labai teisingas vyro metodas

Lauksim ispudziu