Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Mergaitės kuo naudingas sėklų grūdinimas? Ar padeda tik nuo šalnų?Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
ryt pomidoru sejai tinkama diena,reikes padirbt gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 02 23, 14:12)

įkvepiantis vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 23, 11:20)
O kur dingo nuotykių maišas Casual? Pamiršo mūsų pomidorinę palatą.. sėklas skaičiuoja ar gal pasveiko? g.gif

visai neseniai mačiau tyliai dalyvaujančią, ale pasisakyt kažkodėl nepanoro g.gif
Atsakyti
Oi mergaites, žinokit šianakt išvažiuoju į parodą sodininkystės Lenkijoje Gardenia. Kaip man čia iš netyčių ta kelionė nukrito. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 14:52)
Oi mergaites, žinokit šianakt išvažiuoju į parodą sodininkystės Lenkijoje Gardenia. Kaip man čia iš netyčių ta kelionė nukrito. doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Baltai pavydžiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 02 23, 13:56)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Baltai pavydžiu  cool.gif

Aš tik galvoju, kaip atsilaikyti, kad sėklos pačios nepradėtų man į krepšelį dėtis.
Vyras juokias, kad atsilaikysiu, kai kišenėj bus tik 100 zl., tipo daugiau neduos. biggrin.gif
Atsakyti
Gal galima siek tiek placiau apie grudinima,nes apie toki dalyka girdziu pirma karta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 13:52)

Laukiam įspūdžių.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2012 02 23, 16:18)
Gal galima siek tiek placiau apie grudinima,nes apie toki dalyka girdziu pirma karta. blush2.gif

Ir aš klausiau, bet matyt tos, kurios grūdino, neturi kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 02 23, 14:09)
Mergaitės kuo naudingas sėklų grūdinimas? Ar padeda tik nuo šalnų?Ačiū. 4u.gif

Aš grūdinu pirmi metai, bet, kiek žinau, iš grūdintų sėklų išauginti augalai lengviau perneša temperatūrų svyravimus, geriau pakenčia šalnas 4u.gif
Pernai daugelio merginų pomidorai nušąlo, o Gaudvilės grūdinti buvo žalut žalutėliai 4u.gif
o čia iš visagalio google:
Pomidorų sėklos grūdinamos 10–15 parų, naktį laikomos 0–3 oC (12 val.), o dieną (12 val.) 15–20 oC, arba 3 paras 0–3 oC temperatūroje. Grūdinimo metu sėklos turi būti drėgnos ir geriausiai medžiaginiuose maišeliuose. Pavyzdžiui, iš užgrūdintų sėklų užaugusių pomidorų vaisiai sunoksta 10–15 dienų anksčiau, gausiau dera.
NUORODA
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 14:03)
Aš tik galvoju, kaip atsilaikyti, kad sėklos pačios nepradėtų man į krepšelį dėtis.
Vyras juokias, kad atsilaikysiu, kai kišenėj bus tik 100 zl., tipo daugiau neduos. biggrin.gif

Labai teisingas vyro metodas biggrin.gif As taip siandien i knygu muge ejau - pasiemiau tik 250 lt, viska kita palikau namie biggrin.gif Ir labai gerai padariau, nes isejau tusciom kisenem, ale pilnom rankom. Buciau turejus daugiau, buciau isleidus.

Lauksim ispudziu 4u.gif O kaip tau taip netiketai nuskilo tokia kelione? bigsmile.gif
Atsakyti