Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2012 02 23, 15:56)
dar nusipirkau schetelige lavandų- liepė būtinai stratifikuot... g.gif paskaičiau dabar kas tas yra -pasirodo ilgas procesas...ką daryt g.gif

Kažkada pasėjau tiesiai iš pakelio, be to ilgo proceso, sudygo ir dabar dar lauke tebeauga. Arba įmesk į kamerą kokiam menesiukui ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 23, 15:03)
Labai teisingas vyro metodas  biggrin.gif As taip siandien i knygu muge ejau - pasiemiau tik 250 lt, viska kita palikau namie  biggrin.gif  Ir labai gerai padariau, nes isejau tusciom kisenem, ale pilnom rankom. Buciau turejus daugiau, buciau isleidus.

Lauksim ispudziu  4u.gif  O kaip tau taip netiketai nuskilo tokia kelione?  bigsmile.gif

Vyras važiuoja į žvejybos parodą, turėjo važiuot su kolega, bet jis paskutinę minutę supasavo. Pasiūlė man, aš dar iš pirmo nosį raukiau, bet paskui inete perskaičiau, kad kartu vyksta paroda ir Gardenia, tai net pašokau iš laimės ir sutikau iš kart važiuoti. Išvažiuojam ryt anksti ryte, vakare busim vietoj, o jau šeštadienį nuo ryto į sodininkų rojų varysiu smile.gif
Atsakyti
sveikos, skaitau, kad jus cia jau su didele pomidoru auginimo patirtimi smile.gif as nelabai sitame reikale dar esu, bet laabai megstu pomidorus, bet neturiu siltnamio, bet turiu zemes siek tiek, lotuliukas.gif todel noreciau patarimo kokiu veisliu pomidorus pasiulytumete nusipirkti laukinius? vaziuosiu sestadieni i zale stotele, tai prigriebciau jau 4u.gif
labai dekui is anksto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 17:47)
o jau šeštadienį nuo ryto į sodininkų rojų varysiu smile.gif

Gerų tau įspūdžių, tvirtybės, stiprybės ir pačių pačiausių pirkinių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lemurija @ 2012 02 23, 17:50)
noreciau patarimo kokiu veisliu pomidorus pasiulytumete nusipirkti laukinius? vaziuosiu sestadieni i zale stotele, tai prigriebciau jau  4u.gif
labai dekui is anksto  thumbup.gif

kai nuvažiuosit į Žalią stotelę, ten ir klauskit, kurie tinkami lauke auginti. Nelabai žinau jų asortimento.. Jei bus, galit Kmicic imti, jie puikia dera..
Šiaip laukui pakankamai nemažai siūloma pomidorų, bet nuoširdžiai sakau - kad ir kaip puikiai augtų ir megztų, vistiek užėjus rugpjūčio rūkams jie juoduoja. Jei neturit šiltnamio, bandykit kažkokią priedangą daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 vasario 2012 - 18:00
Sveikos, o kuria diena geriau sodinti pomidorus ar kovo 6 tai yra priespilnis ar kovo 10 pilnatis, nes sios dienos irasytos i palankiu dienu sarasa.
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 19:47)
Vyras važiuoja į žvejybos parodą, turėjo važiuot su kolega, bet jis paskutinę minutę supasavo. Pasiūlė man, aš dar iš pirmo nosį raukiau, bet paskui inete perskaičiau, kad kartu vyksta paroda ir Gardenia, tai net pašokau iš laimės ir sutikau iš kart važiuoti. Išvažiuojam ryt anksti ryte, vakare busim vietoj, o jau šeštadienį nuo ryto į sodininkų rojų varysiu smile.gif

Na čia Jums ir pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 02 23, 14:52)
Oi mergaites, žinokit šianakt išvažiuoju į parodą sodininkystės Lenkijoje Gardenia. Kaip man čia iš netyčių ta kelionė nukrito. doh.gif

kaip faina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 02 23, 11:20)

Mano keletas pomidoriukų Polkučių auga normaliai, vienas daigelis "atsivedė" jauniklį, išlindo kaži koks netyčiukas iš po žemių, tai šeimyna pagausėjo.. smile.gif

mano polkutes irgi linke "daugintis" doh.gif pasejau tik del idomumo 4 seklytes...o jau 6 isdygo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 23, 18:18)
mano polkutes irgi linke "daugintis"  doh.gif  pasejau tik del idomumo 4 seklytes...o jau 6 isdygo  lotuliukas.gif

oho bigsmile.gif Čia gal kaip daugiagalviai svogūnai, vieną pasodini, vienuolika užauga biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, jungiuosi i jusu gretas ..
Pirmi metai kai uzsiimsiu darzininkyste ax.gif
pasejau savo pomidorus, tai isdygo . tokie istype , ploni...jau pora lapeliu..bet vis bijau kad stiebas neluztu toks plonytis..dar snd ant palanges gavo daug saules, tai visi atsigule, ...isnesiau palaisciusi i vesu kambari, atsigavo...Oj, kokia as nemoksa doh.gif kiek man dar mokintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 02 23, 18:29)
Oj, kokia as nemoksa  doh.gif  kiek man dar mokintis  blush2.gif

baika, visos mes nuo to pradėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2012 02 23, 19:29)
sveikutes, jungiuosi i jusu gretas ..
Pirmi metai kai uzsiimsiu darzininkyste  ax.gif
pasejau savo pomidorus, tai isdygo . tokie istype , ploni...jau pora lapeliu..bet vis bijau kad stiebas neluztu toks plonytis..dar snd ant palanges gavo daug saules, tai visi atsigule, ...isnesiau palaisciusi i vesu kambari, atsigavo...Oj, kokia as nemoksa  doh.gif  kiek man dar mokintis  blush2.gif

Tai čia dar tau gerai sekas mirksiukas.gif Aš prieš du metus pirmuosius kai auginau tik keli išgyveno po reanimacijos doh.gif Gerai, kad tada GREISI mane daigais sušelpė 4u.gif
Atsakyti