Įkraunama...
Įkraunama...

"Geriausia" žmona rusė vs žmona lietuvė

Jo ,jo ...muzyk v domie -piecka topytca. Ruses laisvesnes nei lietuves .Lietuvems idiegta buti dorai , saltai ir neziureti i vyru bukietus. O ruses gali sau leisti ne tik ziureti i tarpukoji ,bet netgi paimti uz to bukieto kada jos pacios nori . O ka lietuves? Lietuves geriau uzsimerks ir i kampa isispraus, nei ikas patinkanciam vyrui i ausies speneli.
Atsakyti
kodėl daug lietuvių bėga nuo lietuvių vyrų?
na, sakyčiau dėl vyrų pasitikėjimo savimi stokos. bet tai ir moterų ir senelių ir vaikų lietuvių silpnybė. metas kažko imtis, keist genokodą nuo šiandien ploja.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš bėgau nuo visų lietuvių vyrų. Gal dėl to, kad sutikau savąjį, kuris besąlygiškai myli vaikus. Tokio vyro lietuvių tarpe nebuvau sutikusi. Tas atsidavimas šeimai, visiškai kitoks žmonos vertinimas, totali pagarba, begalinė meilė vaikams, ir tai mane labai sužavėjo.
Atsakyti
jei jau apie kitus vyrus, tai girdėjau, kad skandinavai labai moka tvarkyti buitį: po mažą lopinėlį vienos pažįstamos name tvarkė tvarkė ir kažkaip itin estetiškai jam ten sekėsi

bet o kaip žmonos žmonos? ar jūs iš savęs reiklaujat daugiau ar mažiau nei iš savo vyrų? pvz būna santykių, kur vienas stengiasi labiau, o kitas labiau dėl savęs gyvena. jeigu tik žmonėms gerai ....
Atsakyti
Absurdas išvis skirstyt žmonių gerumą pagal tautybę.

P.S. Tema tai apie žmonas, bet kalbos labai greit perėjo prie vyrų. laugh.gif
Atsakyti
Tai apie ką dar kalbėti biggrin.gif Žmonių gerumą skirstyti ne absurdas, nes kiekviena šalis turi savo specifiką, vertybių skalę, kas atsinešama iš šeimų, kas iš kartos į kartą, kaip įtakoja papročiai. Kai kalbam apie italus, mes suprantame, kodėl ten nieko nestebina trys kartos gyvenančios po vienu stogu, ir visiems gerai. Ir kai kalbame apie lietuvių šeimą, neįsivaizduojame, kaip gali darniai gyventi trys kartos po vienu stogu, tai yra nerealu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 23 vasario 2012 - 12:43
Kažkoks nelabai į temą pavyzdys. Manau, kad tiek gerų, tiek blogų žmonų/vyrų yra kiekvienoje šalyje, tautybėje, kvailoka būtų spręsti apie visus kaipo vienodus ir pagal tai ieškoti sau antros pusės.
Atsakyti
O kas sako, kad visi žmonės vienodi? Manyčiau ir durniui aišku, kad visur yra visokių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2012 02 22, 18:40)
Tikrai nustebau, nors esu klaipediete, bet tokio posakio niekada nesu girdejusi bigsmile.gif
O atvirksciai, daznai girdziu, kad ruses islaidzios, megsta smutkes (drabuzius) sau nuolat pirkti, labai netaupios ax.gif Maziau, nei lietuves moterys, skiria demwsio namu tvarkymuisi, maisto gaminimui ax.gif

O del lovos reikalu, daznai esu girdejusi, kad geriausios lovoje japones ax.gif

Tai va va kur ir atsaktymas...lietuvaites darbscios, tvarkingos, taupios bet bet gal susikausciusios ir neatsipalaidavusios blush2.gif Kaip sakant sau laiko nebelieka.O pas rusaiciu matyt atvirksciai pirmiau rupinimasis savimi, itikimas vyrui, geras sexas, o kas lieka laiko tai jau tvarkymasis g.gif Pirmiausia meile meile a patom...
Mano mama kazkada kai buvo jauna dirbo paradaveja Nidoje.Tai pasakojo kai rusaites atvaziuodavo is kaliningrado dar tais laikais apsipirkti....sukuosena kaip didziausia kepure padaryti, makiazas, lupos raudonos, bet su vatiuska ir veilokais....O tevelis kai tarnavo rusijoje tai ir pasakojo...mato moteriskiu burys su dalgiais ant peciu eina sieno pjauti.Prie parduotuves geria burys vyru.Viena is ju saukia; "vania kada prisigersi eik namo" Nu kas tokiu moteru nenoretu.
Dar kita istorija...rusaite namo gryzusi vyra tarpduryje pasitinka visa sexi su apatinukais...geras sexas, o po to alkani abu bet per daug pavarge kad gamintu taip vakariene perkialiama i kavine....
Taip man ir pasake kazkada...duok sekso vyrui daugiau nei jis nori ir pamatysi kas bus blush2.gif ax.gif
Bet cia tai tikrai tiesa del rusaiciu, kad jos liuxs zmonos...kas belieka mokytis ir pavydeti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 23, 14:49)
O kas sako, kad visi žmonės vienodi? Manyčiau ir durniui aišku, kad visur yra visokių rolleyes.gif

Būtent todėl aš nematau prasmės tokiose temose. smile.gif
Atsakyti
Ha, gal ir absurdas skirstyt žmones pagal tautybę, o gal ir ne tongue.gif mano mamos laikais, kai dar ji jauna buvo, su nemažu būreliu bendradarbių jai teko nuvažiuoti į St. Peterburgą į mokymus 3 mėnesiams. Būrelis moteriškių buvo mišrus, tiek rusių tiek lietuvių ten buvo 50 ant 50 ar panašiai. Sakė, kad visos rusės, palikusios šeimas Lietuvoj, miegojo ir tūsinosi su kitais vyrais, o nei viena lietuvė atseit sau to neleido..na ir durnos buvo sakyčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif kažin kaip tų mūsų lietuvių vyrai tokioj situacijoj būtų elgęsi- abejoju kad sėdėtų į kumštį suspaudę ir savo garbę saugotų blink.gif
Atsakyti
Jei jau pagal tautybes.Man patinka svedai ir zydai."Tradicinio" ruso tikrai nenoreciau,labai jau jie mamu islepinti ir tikisi,kad zmona ir dirbs,ir vaikus ziures ir visa namu uki nes.
Bet cia mano subjektyvus pamastymai,beabejo visose tautose visokiu zmoniu yra biggrin.gif
Atsakyti