Įkraunama...
Įkraunama...

"Geriausia" žmona rusė vs žmona lietuvė

QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 24, 18:52)
o kalbant į temą apie žmonas, tai ką aš žinau... ar yra čia kažkoks super esminis skirtumas tarp lietuvaičių ir rusaičių.. g.gif

Man regis, čia jau priklauso nuo to, kaip koks žmogus atlieką tą žmonos vaidmenį, atsižvelgiant į vyro ir į publikos poreikius.
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2012 03 24, 18:54)
Man regis, čia jau priklauso nuo to, kaip koks žmogus atlieką tą žmonos vaidmenį, atsižvelgiant į vyro ir į publikos poreikius.

būtent drinks_cheers.gif Girdėjau vaikinų/vyrų tarpe kalbų, kad rusaitės labai karštos lovoje biggrin.gif bet netikrinau, tai negaliu tvirtinti nieko biggrin.gif Tik apie vyrus galėčiau padiskutuoti tuo klausimu, bet čia jau off topic būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 24, 18:13)
Bendrąja prasme paėmus- aš rusė

Ne i tema, bet vis tiek pasakysiu ax.gif Kaip rusaite jus labai gerai mokate lietuviu kalba, toli grazu ne kiekvienas lietuvis gali pasigirti tokiu svariu rastingumu ax.gif

Kuo nuosirdziausias susizavejimas nuo manes aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 24, 19:23)
Ne i tema, bet vis tiek pasakysiu  ax.gif  Kaip rusaite jus labai gerai mokate lietuviu kalba, toli grazu ne kiekvienas lietuvis gali pasigirti tokiu svariu rastingumu  ax.gif

Kuo nuosirdziausias susizavejimas nuo manes    aciuks.gif

4u.gif ačiū, malonus pastebėjimas aciuks.gif Esu šventai įsitikinusi, kad privalu mokėti kalbą šalies, kurioje gyveni, ne prasčiau, nei savo gimtąją.
Atsakyti
QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 24, 19:14)
ne  mirksiukas.gif ačiū D... Bais daug moterų vienu metu mylėjo tiesiog mirksiukas.gif 

pažiūrėkite į mane, grynakraujė rusė  bigsmile.gif Bent jau iki prosenelių visi 100proc. gryni rusai, nes gyveno sėsliai kelios kartos. Čia dabar pasaulyje kraujai tik maišosi maišosi su tokia intensyvia emigracija. Mano mažoji jau 50/50.

aiškumas... ax.gif na, buvo pražuvo mirksiukas.gif life goes on smile.gif
bet taip kaip gražu skaityt sklandžiai reiškiamas mintis. sakot grynakraujė rusė, o iškalba geresnė už daugelį ne tik LT gimusių ir augusių rusių, lenkių ect., bet ir labai jau didelę dalį lietuvių 4u.gif
Atsakyti
nu, moteriškos, išliaupsinot čia mane biggrin.gif Sėdžiu apsipatenkinusi visa biggrin.gif O šiaip tai darbe pasitaiko atvejų, kuomet lietuvaitės kolegės atneša ar atsiunčia lietuviškus tekstus/laiškus redagavimui biggrin.gif Aš humanitarė iki kaulų smegenų, su kalbom labai gerai draugauju. smile.gif
Atsakyti
jei žmogus nusipelno komplimento, tai ko čia skregint ir nepasakyt- juk ne melas tongue.gif juolab žiūriu, ne mano vienos nuomonė. Labai didžiuojuosi tokiais žmonėmis, nes yra begalė ir visiškai kitaip mąstančių, bet čia jau ne į temą 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saldainė* @ 2012 03 24, 19:57)
nu, moteriškos, išliaupsinot čia mane biggrin.gif Sėdžiu apsipatenkinusi visa biggrin.gif

Jeigu kas yra nuostabu, tai tas yra nuostabu ax.gif ir tuo reikia tik dziaugtis ir zavetis.
Visuomet i kitataucius kalbancius lietuviskai zvelgiu kupina susizavejimo, o kai susiduriu ir su tobulai valdoma plunksna... pristingu zodziu. Darsyk aciuks.gif

Griskime prie temos. Cia buvo uzvirusi diskusija, kodel ruses ir patalpose vaiksto su kepuremis? Gal jus ka nors apie tai zinote, o gal tik toks stereotipas susidares?
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 24, 20:07)
Jeigu kas yra nuostabu, tai tas yra nuostabu  ax.gif ir tuo reikia tik dziaugtis ir zavetis.
Visuomet i kitataucius kalbancius lietuviskai zvelgiu kupina susizavejimo, o kai susiduriu ir su tobulai valdoma plunksna... pristingu zodziu. Darsyk  aciuks.gif

Griskime prie temos. Cia buvo uzvirusi diskusija, kodel ruses ir patalpose vaiksto su kepuremis? Gal jus ka nors apie tai zinote, o gal tik toks stereotipas susidares?

4u.gif

nu žinokit, neįsivaizduoju, kodėl taip.. g.gif Reikia mamos, močiutės pasiklausti. Kol neperskaičiau čia, niekad nesusimąsčiau, kad išties taip ir yra. Logiškai mąstydama palaikyčiau nuomonę apie susivėlusią šukuoseną g.gif Bet čia tik pamąstymai. Aš nusiimu kepurę patalpoj biggrin.gif
Atsakyti
Girdejau toki ankekdota pasakojama vyriskoj kompanijoj:
Pirma zmona turi buti zyde, kad vaikai protingi butu
Antra zmona turi buti ruse, kad gera sexa tureti
O trecia zmona turi buti lietuve, kad kapa gerai priziuretu:)
Reziume-norite buti gera zmona-turite buti protinga, karsta ir tvarkinga..bet kai tris skirtingos tai jiem aisku smagiau:)
Atsakyti
QUOTE(Ella75 @ 2012 03 27, 01:04)
Girdejau toki ankekdota pasakojama vyriskoj kompanijoj:
Pirma zmona turi buti zyde, kad vaikai protingi butu
Antra zmona turi buti ruse, kad gera sexa tureti
O trecia zmona turi buti lietuve, kad kapa gerai priziuretu:)
Reziume-norite buti gera zmona-turite buti protinga, karsta ir tvarkinga..bet kai tris skirtingos tai jiem aisku smagiau:)

Protingas vyras gali tureti visas tris vienu metu. Jis islaviruos taip, kad jos niekada nesusitiktu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Svarbu pačiai tokio proto galiūno kelyje nepasimaišyti lotuliukas.gif nors turbūt, jei ir pasimaišytum, tai apie jo suktybes niekada ir nesužinotum blink.gif
Atsakyti