QUOTE(Herta @ 2006 06 16, 07:25)
Nu tikrai,Liepa,direktore ne is maloniuju mano akimis ziurint...
tikrai apie šia direktorę daugkas taip atsiliepia, ateina ir tiesiog laukia kad ka atneši, na aš kai niekur neskubėjau, užrašyt vaika norėjau i priekį tai nieko ir nenešiau, tai ji mane taip ir nuteikė, kad nieko ir nesulauksi, kai jau norėjau leisti vaika i tą lopšelį darželį ,, Eglute" vėl nuėjau, ir vėl nieko nenešiau, o šiaip galvoju už ką aš tau nešiu, geriau jau aukletojoms nunešiu, tavo juk toks darbas, jei mes čia nevestume pati darbo neturėsi, vėl ji man kažką pasityt pradėjo kad vietų nėra, tai tada su ja turėjau labai didelį konfliktą, po jo kažkaip prėjo noras man ten vaiką vesti.
pradėjau leisti i žvaigždute na ten iškart priėmė, šiaip viskas gerai buvo, tik kad vienos auklėtojos mano dukra nemėgdavo, ji ateidavo išsivest jos dukra iš kart verkdavo ar bėgdavo, o kai kita aukletoja tai nieko.
Tačiau vis tiek persikraustem i eibariskes, tai norejau i eibariskiu darzeli vesti, kad arciau butų, tai vėl pas ją nuėjau, ji kažko tai nebesiginčijo, sako šiaip eiles, bet vistiek prieme, tai jau antra savaitė einam čia, dukra patenkinta, pati eina, o i ta zvaigzdute nevisada jau taip gerai budavo, nors zvaigzduteje ten buvo jos bendraamziu, o cia Egluteje ji jauniausia, bet čia jai labiau kažkodėl patinka, tik va tiek kad jau antra kart per dvi savaites pasiimu vaika is darželio su turiniu kelnese ( mes dar su pampersais).