Įkraunama...
Įkraunama...

Namų fasadų apšiltinimas polistirolu 2

QUOTE(BangaS @ 2014 07 09, 15:29)
Po kiek Vykelida siūlo su pristatymu? Pas jus kaip tik pilna fura išeina.

I sita imone dar nesikreipiau reikes rytoj pabandyti paziuresim ka pasiulis.
Taip iseina pilna masina plius dar pamatui reik tai ir daugiau.
Ieskau geriausia kad viska is vieno pirkti.

QUOTE(Verteris @ 2014 07 09, 15:33)
Rizikuoju būt apšauktas ne patriotu, bet nepasidomėjot kiek kaimynų lenkų kainuotų? Termoorganika iš Santeros (jie, berods, atstovai)?

As domiuosi visais varijantais nesvarbu kieno gamybos Santera 207lt/m3

QUOTE(mamullia @ 2014 07 09, 15:34)
akroramos vadybininkas susake kaina man termoporo. o ne neoporo doh.gif
zodz, liekam prie ansktesnesnio pasiulymo 186 uz kuba ir nemokamas pristatymas

As ir sakau kad kaina mazoka buvo jusu smile.gif Cia 186 uz m3 tai nefrezuotas frezavimas dar dasideda...
Ziuresim kas dar gal ka pasiulis konkurencingo pilnam kompleke smile.gif
Atsakyti
Parasysiu i az

QUOTE(S.B @ 2014 07 09, 17:22)
I sita imone dar nesikreipiau reikes rytoj pabandyti paziuresim ka pasiulis.
Taip iseina pilna masina plius dar pamatui reik tai ir daugiau.
Ieskau geriausia kad viska is vieno pirkti.
As domiuosi visais varijantais nesvarbu kieno gamybos Santera 207lt/m3
As ir sakau kad kaina mazoka buvo jusu smile.gif Cia 186 uz m3 tai nefrezuotas frezavimas dar dasideda...
Ziuresim kas dar gal ka pasiulis konkurencingo pilnam kompleke smile.gif

Atsakyti
sienu panasiai apie 320 kv.m. siltinciau neoporu, 20 cm (10+10)

reikia ir grindims 150 kv.m. 15 cm (10+5)neoporo, antram aukstui nezinau dar ka det ar ta pati 5 ar paprastesni. dar 100 kv.m.
Atsakyti
Gal kas esat dirbe su SAKRET armavimo mišiniu ar poistirolio klijais? Įdomu kokia jų kokybė?
Arba Lenkišku armavimo mišiniu ar poistirolio klijais TO-KU?
Ši informacija man labai svarbi o vadybininkai kaip žinom visi savo giria ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B @ 2014 07 11, 11:36)
Gal kas esat dirbe su SAKRET armavimo mišiniu ar poistirolio klijais? Įdomu kokia jų kokybė?
Arba Lenkišku armavimo mišiniu ar poistirolio klijais TO-KU?
Ši informacija man labai svarbi o vadybininkai kaip žinom visi savo giria ir tiek smile.gif

teko ivairiu isbandyt ,buvo ir geru ir visisko fiasko,pasirinkau arba goldmurit arba knauf
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2014 07 13, 20:00)
teko ivairiu isbandyt ,buvo ir geru ir visisko fiasko,pasirinkau arba goldmurit arba knauf

O man visai termoorganikos armavimo-klijavimo mišinys patiko, dirbosi panašiai kaip su knauf, tiesa, knaufą gauti paprasčiau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 15, 18:00)
O man visai termoorganikos armavimo-klijavimo mišinys patiko, dirbosi panašiai kaip su knauf, tiesa, knaufą gauti paprasčiau smile.gif.

tiesiog neteko su juo susidurti
Atsakyti
Klausimas tiems kas dejote apdailai strukturini tinka "lietutis".
Kiek mm dejote? Kodel?
mes renkames tarp 2 ir 3 mm, neissirenkam... 3 mm gal ir graziau, tik kad kainos skirtumas ~1000 lt. O 1000 lt yra 1000 lt smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Jei fasadas yra nuarmuojamas, o plyteles / struktura dedama po metu (ar dvieju smile.gif) ar reikia kazkuo nugruntuoti dabar fasada ?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 07 28, 12:01)
Jei fasadas yra nuarmuojamas, o plyteles / struktura dedama po metu (ar dvieju smile.gif) ar reikia kazkuo nugruntuoti dabar fasada ?

Man prieš dedant struktūrą visą namą nutepė, tos pat spalvos, to pačio gamintojo, kaip ir tinkas gruntu. tuo pat gruntu, vėliau uždažė juosteles, tarp dviejų skirtingų spalvų struktūrų.

Taip, kad manau, kad gruntuojamas bus, be to gruntas bus specialus, specialiai struktūrai.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 07 28, 16:32)
Man prieš dedant struktūrą visą namą nutepė, tos pat spalvos, to pačio gamintojo, kaip ir tinkas gruntu. tuo pat gruntu, vėliau uždažė juosteles, tarp dviejų skirtingų spalvų struktūrų.

Taip, kad manau, kad gruntuojamas bus, be to gruntas bus specialus, specialiai struktūrai.

Struktura buvo dedam is karto (po armavimo) ar tarkim po metu? Mano klausimas ar nereikia kazkuo impregnuoti kol nebus uzdetas galutinis sluoksnis (struktura / plyteles). Dekui
Atsakyti
Jei ilgai {metus, du}laikysi nuarmuota, patartina gruntuoti apsaugant nuo dregmes poveikio. Taciau pries dekora vel teks armuot, surisant dulkes {dazniausia gruntu su kvarc smeliu}.

QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 07 28, 15:43)
Struktura buvo dedam is karto (po armavimo) ar tarkim po metu? Mano klausimas ar nereikia kazkuo impregnuoti kol nebus uzdetas galutinis sluoksnis (struktura / plyteles). Dekui

Atsakyti