Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 06, 18:42)
JM,primink ar tavo panele nepavargo kopti y Teide?nesusalo?as del savosios pergyvenu.

Ir man idomu butu suzinoti kaip vaikai jauciasi.Mano panelytei 2 metukai,idomu ar su tokio amziaus vaikais leidzia i pati virsu g.gif
Atsakyti
Kai registravausi lyg ir nemaciau apribojimu g.gif minusas tik tai,kad pati mazyle pavargs,vezimo nepasiimsit y kalnus,teks nesti unsure.gif
Papildyta:
mano tasiukai beveik sukrauti:) sirdeles spurda vaiku,smagu ir mums suaugusiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EljaRo*: 06 balandžio 2012 - 23:12
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 06, 19:42)
JM,primink ar tavo panele nepavargo kopti y Teide?nesusalo?as del savosios pergyvenu.

O kiek jusu dukrytei metuku mirksiukas.gif
Musu dukra nepavargo thumbup.gif Ta diena ryte lipome i Teide,o veliau vykome link Menulio peizazo,kur irgi visi kartu draugiskai lipome..iveikeme irgi virs 2,5 km(jei gerai pamenu dabar km,nes pradzia ejimo ir lipimo buvo berods nuo 3 su virs km,bet mes -privaziavome arciausiai kiek imanoma ir tada pradejome lipima) lipima i kalna ir atgal tikraja ta zodzio prasme parbego.Ta diena dar iki velumos svente Helovina hihihi.gif rinkosi su broliu ir draugais saldainiu,pinigeliu ir nuejo miegoti vos ne paryciais... biggrin.gif Zodziu istverminga bent jau kol kas musu dukra.
Vis pamastau,kaip bus per ateinancia kelione,nes istvermes,ejimo ir judejimo bus tikrai daug daugiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2012 04 06, 21:45)
Ir man idomu butu suzinoti kaip vaikai jauciasi.Mano panelytei 2 metukai,idomu ar su tokio amziaus vaikais leidzia i pati virsu  g.gif

Tikrai leidzia su tokio amziaus vaikuciais.
Jei matysite,kad jusu dukryte jauciasi gerai vaziuojant link Teides,nepykina,neskauda galvytes,gerai jauciasi ir pakilusi su funikulieriumi,tai as drasiai kilciau ir iki pacios virsunes.Jei ne kontrabandiniu keliu eiti hihihi.gif o tuo tikruoju keliuku link pacios virsunes,tai tikrai palengva,palengva ir uzlipsite,nebedaug ten jau ir to lipimo.Galite daryti pasedejimo pertraukeles-pasiimkite butinai gerti,kokio lengvo uzkanduko,koki vaikiska fotoaparata i rankas,kad eidama mergaitei butu atrakcija ir viska pati " uzfiksuotu".Jei diena sauleta pasitepkite kremuku nuo saules,nes ima tai kaip reikalas.Akinukus nuo saules isimeskite.
Sekmes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 06, 22:11)

mano tasiukai beveik sukrauti:) sirdeles spurda vaiku,smagu ir mums suaugusiems.

Kaip smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lengvo jums skrydzio,smagiu,graziu,turiningu atostogu mirksiukas.gif lauksime jusu sugristant su ispudziais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 07 balandžio 2012 - 09:29
Manoji beveik 5m,judri kaip vijurkas,gal nepavargs.O sunus 9m.eina su manimi y 5km pasivaiksciojimus greitu tempu-atlaiko su trumpais sustojimais.O po Teide mums liks laiko,taip kaip ir jus,mes 11balandzio pries 9jau busime prie keltuvo.O tas menulio peizazas lengva rasti?netoli teides ar nemaisau.Aciu uz palinkejimus,viena beda,kad nuo vakar man snarglys iki keliu,pro asaras monitoriu vos matau,ale siandien imsiu brendzio nes seima snairuoja y mane,negaliu nuvilti.
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 07, 11:47)
Manoji beveik 5m,judri kaip vijurkas,gal nepavargs.O sunus 9m.eina su manimi y 5km pasivaiksciojimus greitu tempu-atlaiko su trumpais sustojimais.O po Teide mums liks laiko,taip kaip ir jus,mes 11balandzio pries 9jau busime prie keltuvo.O tas  menulio peizazas lengva rasti?netoli teides ar nemaisau.Aciu uz palinkejimus,viena beda,kad nuo vakar man snarglys iki keliu,pro asaras monitoriu vos matau,ale siandien imsiu brendzio nes seima snairuoja y mane,negaliu nuvilti.

Tai saunuoliai jusiskiai vaikiukai thumbup.gif istvers visur thumbup.gif
Mes rudeni planuojame jau pestute kilti iki Teides,nesinaudoti funikulieriumi ir ten pernakvoti(jei aisku tame mini viesbutuke bus vietu ir spesime rezervuoti,nes kol neturime lektuvo bilietu,negalime planuotis marsrutus tarp salu ir rezervuotis ko mums reiketu doh.gif )
Menulio peizaza nesunku rasti tikrai,buvau rasiusi temoje smulkiai kaip rasti,dabar taip greitai neatrasiu unsure.gif
Trumpai nuo Teides vaziuojant link Vilaflor tuo pagrindiniu keliuku,bus posukis ir rodykle i kaire puse mirksiukas.gif(o pagrindinis kelias suka is karto ties tuo posukiu i desine,pries tai po kaire puse uoloje mini urviukas biggrin.gif ) ten dar bus uztvara,bet ji buvo pakelta kai mes vaziavome,tai vaziuokite drasiai pro uztvara ir jau keliukiu ieskokite,kur rodykles rodo trumpiausia kelia,rodykles irgi po kaire puse.O jau tada pestute linksmu pusynu,oras ten gaivus,tyras,keliukai nesudetingi..vienas malonumas eiti.Mateme seima ir su kudikiu.
Papildyta:
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 07, 11:47)
Aciu uz palinkejimus,viena beda,kad nuo vakar man snarglys iki keliu,pro asaras monitoriu vos matau,ale siandien imsiu brendzio nes seima snairuoja y mane,negaliu nuvilti.

sveikatytes mirksiukas.gif bet manau ten nuvykus viskas susitvarkys,eikite maudytis i vandenyna,surus vanduo greit sloga sutvarkys ir dezinfekuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 07 balandžio 2012 - 16:36
Dėl slogos tai JM tikrą teisybę pasakė. Mūsų mažajam prieš kelionę buvo užėjusi didžiulė sloga. Pirmą dieną nuskridus nosiukas valėsi siaubingai. Antrą dieną vaikas sveikutis jau buvo. Drėgnas oras padaro savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien buvau Vilniaus parduotuveje "Zemelapiu pasaulyje".
Kam reikia tikrai yra geras Tenerifes zemelapis.Ir dar paziurejau,kad yra superine knygute-vadovas apie Tenerife(anglu kalba) pavarciau isties vertinga(kaina berods 65lt),tikrai ir pati buciau isigijusi pries vykstant i Tenerife.(patogu,kad viskas sugrupuota,aiskiai ir konkreciai,nedidele ir kokybiska)
Deja kitu salu zemelapiu nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(vilmaaa @ 2012 04 07, 15:54)
Drėgnas oras padaro savo mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
JM radau konspektuose viska,kaip aiskinai.
As gyvenu saloje,tai tikekimes ryt bus jau geriau.iki.
Atsakyti
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 07, 16:46)
JM radau konspektuose viska,kaip aiskinai.
As gyvenu saloje,tai tikekimes ryt bus jau geriau.iki.

super thumbup.gif
na lauksim jusu thumbup.gif
Atsakyti
Viskas atostogos!!! clap.gif Lagaminai sukrauti 22h isvaziuojam i Varsuva o rytoj jau busim Fuerteventuroj vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(nekrioša @ 2012 04 08, 13:40)
Viskas atostogos!!! clap.gif Lagaminai sukrauti 22h isvaziuojam i Varsuva o rytoj jau busim Fuerteventuroj  vacation4.gif

Gražių atostogų mirksiukas.gif
Lauksim foto iš Fuerteventuros salos.

Visus keliauninkus sveikinu su šv.Velykomis !!!!!!!!
Atsakyti
4u.gif su sventemis.
Tases sukrautos,ryt ryte kylam y Tenerife. thumbup.gif
Atsakyti