QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 06, 19:42)
JM,primink ar tavo panele nepavargo kopti y Teide?nesusalo?as del savosios pergyvenu.
O kiek jusu dukrytei metuku
Musu dukra nepavargo

Ta diena ryte lipome i Teide,o veliau vykome link Menulio peizazo,kur irgi visi kartu draugiskai lipome..iveikeme irgi virs 2,5 km(jei gerai pamenu dabar km,nes pradzia ejimo ir lipimo buvo berods nuo 3 su virs km,bet mes -privaziavome arciausiai kiek imanoma ir tada pradejome lipima) lipima i kalna ir atgal tikraja ta zodzio prasme parbego.Ta diena dar iki velumos svente Helovina

rinkosi su broliu ir draugais saldainiu,pinigeliu ir nuejo miegoti vos ne paryciais...

Zodziu istverminga bent jau kol kas musu dukra.
Vis pamastau,kaip bus per ateinancia kelione,nes istvermes,ejimo ir judejimo bus tikrai daug daugiau
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2012 04 06, 21:45)
Ir man idomu butu suzinoti kaip vaikai jauciasi.Mano panelytei 2 metukai,idomu ar su tokio amziaus vaikais leidzia i pati virsu
Tikrai leidzia su tokio amziaus vaikuciais.
Jei matysite,kad jusu dukryte jauciasi gerai vaziuojant link Teides,nepykina,neskauda galvytes,gerai jauciasi ir pakilusi su funikulieriumi,tai as drasiai kilciau ir iki pacios virsunes.Jei ne kontrabandiniu keliu eiti

o tuo tikruoju keliuku link pacios virsunes,tai tikrai palengva,palengva ir uzlipsite,nebedaug ten jau ir to lipimo.Galite daryti pasedejimo pertraukeles-pasiimkite butinai gerti,kokio lengvo uzkanduko,koki vaikiska fotoaparata i rankas,kad eidama mergaitei butu atrakcija ir viska pati " uzfiksuotu".Jei diena sauleta pasitepkite kremuku nuo saules,nes ima tai kaip reikalas.Akinukus nuo saules isimeskite.
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(EljaRo* @ 2012 04 06, 22:11)
mano tasiukai beveik sukrauti:) sirdeles spurda vaiku,smagu ir mums suaugusiems.
Kaip smagu

lengvo jums skrydzio,smagiu,graziu,turiningu atostogu

lauksime jusu sugristant su ispudziais