Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(ritukas1 @ 2012 04 10, 14:22)
na stai, rinkomes is tu, o issirinkome visai kita- pasirodo musu agentura i ten neveza
tai musu viesbutis bus
Costa Adeje regione ar miestely. Gal kas buvote siamme miestely, ar ten yra ko pamatyti ar reikia jau imti masina ir vaziuoti? aciu!
ir su praejusiomis sventemis
beje, mes 04.21 isskrendame....

Man Iberostar tinklas patinka drinks_cheers.gif esame ir viename iš jų atostogavę thumbup.gif
Pro šitą viešbutį esame ne kartą praėję mirksiukas.gif didžiulė teritorija,gražiai sutvarkytas,bent jau matėsi,kad žmoniu masės nesikaupia(naturalu su tokia teritorija)pliažas kaip ir visiems bendras mirksiukas.gif Bendravome su keliais ten apsistojusiais turistais-viskuom patenkinti buvo thumbup.gif
Jei ne paslaptis,kiek jums išejo kainytė?Kaip suprantu jūs čia iš LT agenturos perkate visą paketą?

Costa Adeje ir mes ilsėjomes,standartinis kurortinis miestukas..bent jau prie mūsų viešbučio buvo labai patogu,kad mums buvo viskas vietoje ir viskas šalia thumbup.gif prekybos centrai,parduotuvės,kavinės,restoranai,naktinis klubas buvo netoli,auto nuomos,agentūros,pliažas čia pat.Mūsų viešbutis buvo toliau nuo jūsų pasirinkto,link Playa de las Americas,ten jau prie ribos visai.
Pamatyti ten tame kurortiniame miestelyje nelabai yra ką schmoll.gif tiesiog viskas pritaikyta turistams ir jų patogumui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 balandžio 2012 - 12:38
QUOTE(JM @ 2012 04 08, 18:25)
klementyna...  bigsmile.gif
kaip jusu kelione..laukiam ispudziu  bigsmile.gif

ispudziai is keioniu visada patys geriausi. buvau andaluzijoje, vazinejome aplink malagos apylinkes. jei kas domina, klauskite konkreciai atsakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2012 04 11, 13:24)
Nusprenžiau apsistoti Fuerteventūros šiaurinėje dalyje, Corralejo. Įdomu, kopos yra labiau į rytus ar į vakarus nuo šio miestelio? Beje, galbūt kopas tikslinga tik  pamatyti, gal sakau, pliažintis ten nėra patogu (labai toli jūra ar pan.)? Ar yra kas galėtų patarti, ties kuria šio miestelio vieta pliažas geriausias? (Auto nemanau nuomotis šioje saloje, tą galbūt padarysiu Lanzarotėje)

Mes praeitą žiemą atostogavom Corraleje,tai į kopas keliaudavom beveik kasdien,tikrai nereikia automobilio.Ir pliažintis man ten labai patiko,nes supilti iš lavinių akmenų ratai,tai juose įsitaisai ir nejauti jokio vėjo,tik reikia patį ratą tuščią susirasti,nes kai tik prieini,gali išlįsti nuogaliai(jų ten pilna rolleyes.gif ).Ir pačiam miestely yra gan neblogi smėlio pliažiukai,tai tokiam greitam pasimaudymui visai tinkami.Pats miestelis tikrai nedidelis,tai ir pliažiukus visus lengvai rasit ir atsirinksit,kuris jums mieliausias.Dar man patiko už miestelio šiaurinės dalies(jau praėjus gyvenamus rajonus,beje juose radom labai fainų kepyklėlių,kuriose viskas ir skaniau,ir pigiau nei kurortinėj zonoj)laukiniai laviniai paplūdimiai.
JM,Lobos sala iš tiesų pritaikyta žvejybai ir keliasi į ją tik žvejoti.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 04 11, 12:35)
Man Iberostar tinklas patinka  drinks_cheers.gif esame ir viename iš jų atostogavę thumbup.gif
Pro šitą viešbutį esame ne kartą praėję mirksiukas.gif

Cia tas, kur netoli Santa Marios?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 11, 16:14)
Cia tas, kur netoli Santa Marios?

Prie Santa Marios buvo 3 Iberostar viešbučiai mirksiukas.gif (kuriuos matėme)
Vienas einant link Playa de las Americas(o gal jau jis skaitosi jau tam kurortiniam miesteliui priklausantis),o kitas einant pakrante i dešinę pusę,link tos mini pilies mirksiukas.gif Ten manau tas SM nares ritukas1 ir yra pasirinktas Iberostar viešbutis g.gif
Yra netoli ir dar vienas Iberostaras,kurį mačiau mirksiukas.gif
Viesbutis Iberostar Las Dalias,Iberostar Torviscas Playa Costa Adeje,Iberostar Grand Hotel Anthelia

Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 04 11, 14:59)
ispudziai is keioniu visada patys geriausi. buvau andaluzijoje, vazinejome aplink malagos apylinkes. jei kas domina, klauskite konkreciai atsakysiu  smile.gif

Smagu thumbup.gif
O Lanzarotėje nebuvote?Jei neklystu planavote lyg rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 balandžio 2012 - 18:09
QUOTE(JM @ 2012 04 11, 18:05)
Prie Santa Marios buvo 3 Iberostar viešbučiai mirksiukas.gif (kuriuos matėme)

Bet jie visi dideli, ane? Nu nepatinka man dideli viesbuciai nors tu ka doh.gif
Siaip, labai patinka Barcelo tinklas, bet viesbuciu didumas doh.gif Fuerteje, gyvenom Barcelo, tai kai nuejom i restorana, tai, kai valgykloje, zmoniu doh.gif Gerai, kad paskui ziemos soda atradom, va, ten jau buvo kaifas valgyti thumbup.gif

O siaip tai man labai patiko viesbutis GK, jaukumas thumbup.gif Noreciau toki ir Madeiroje atrasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 11, 17:21)
Bet jie visi dideli, ane? Nu nepatinka man dideli viesbuciai nors tu ka  doh.gif
Siaip, labai patinka Barcelo tinklas, bet viesbuciu didumas  doh.gif Fuerteje, gyvenom Barcelo, tai kai nuejom i restorana, tai, kai valgykloje, zmoniu  doh.gif Gerai, kad paskui ziemos soda atradom, va, ten jau buvo kaifas valgyti  thumbup.gif

O siaip tai man labai patiko viesbutis GK, jaukumas  thumbup.gif Noreciau toki ir Madeiroje atrasti  smile.gif

Dideli visi drinks_cheers.gif
Bet tie Iberostarai,kurie turi didelę teritoriją,gėris žinok....Mes Kretoje buvome Iberostar Creta Panorama,tai turėjome tokį bariuka,ten tuštuma būdavo thumbup.gif žmoniu nulis,relaksas..arba išeini pakrante pasivaikščioti viešbučio teritorijoje,o ten praktiškai nei vieno žmogaus nesutiksi blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 balandžio 2012 - 18:47
QUOTE(JM @ 2012 04 11, 18:39)
Dideli visi  drinks_cheers.gif
Bet tie Iberostarai,kurie turi didelę teritoriją,gėris žinok....Mes Kretoje buvome Iberostar Creta Panorama,tai turėjome tokį bariuka,ten tuštuma būdavo thumbup.gif

Jo, didele teritorija tai turi ir Barcelo, smagu, grazu... Bet tada reikia susirasti kazkokia nuosalesne vietele jaukumui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 04 11, 17:46)
Jo, didele teritorija tai turi ir Barcelo, smagu, grazu... Bet tada reikia susirasti kazkokia nuosalesne vietele jaukumui  ax.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 balandžio 2012 - 19:09
Tenerifė

Elvita AČIŪ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 balandžio 2012 - 19:24
QUOTE(JM @ 2012 04 11, 19:13)
Tenerifė
Elvita ACIU wub.gif  wub.gif  wub.gif

mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Linkejimai visiems is Tenerifes biggrin.gif 4u.gif
Orai puikus, apie atostogas parasysiu placiau kai grysime, siandien kaip tik aplankeme Teide, tik kad jos pacios nemateme, debesys uzstojo, o su 1-eriu metu dukrele nesiryzome kilti i virsu blush2.gif tik va beda kad savaites neuztenka mums lotuliukas.gif o Teztouras nebeturi vietu lektuve jeigu noretume grysti dar uz savaites verysad.gif
Todel noreciau paprasyti kas turite Udriaus (berods taip jis vadinasi, gerai nepamenu blush2.gif ) telefono numeriuka, noretume su juo susisiekti del skrydzio paplanavimo uz savaites su kokiu Rynairú blush2.gif Permeskite man i AZ jeigu nesunku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DomingoFaustas: 11 balandžio 2012 - 20:24