Įkraunama...
Įkraunama...

Regina Norkienė

na o as pries 2 sav pagimdziau pas ja prieziura tikrai gera bnors nebuvau su ja susitarusi mano gydytoja atostogavo tai tekopas ja ir as patenkinta labai maloni ir t.t pagimdziau per 7h. nors i ligonine atvaziavau ir po 3,5 pagimdziau.
Atsakyti
gimdžiau dukryte ir aš pas ja, nes kai nuvažiavau gimdyti ji budėjo,
nežnau ar dėl to kad jai mokėjom, et ji buvo maloni, vis ateidavo apžiūrėti, kai vyras trumpam išėjo nupirkti atsigerti, ji atėjo pabendrauti kad nebūtu liūdna, šeip man pasirodė ji maloni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2006 05 02, 12:12)
Mano gydytoja, butent ecoskopa liepe uzsiregistruoti pas Norkiene.

Ir man tą patį sakė mano akušerė. Ir draugę iš Mažylio siuntė, būtent pas ją rekomendavo g.gif
Atsakyti
[Niu va ir zinok, zmogau... As tai galvojau pas ja uzsirasyti privaciai apziurai, konsultacijai, pries pradedant gausinti seimyna, bet dabar nezinau ar tikrai to noriu.
P.S. kas zino kiek kainuoja konsultacija ir apziura privaciai?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2008 07 12, 19:00)
[Niu va ir zinok, zmogau... As tai galvojau pas ja uzsirasyti privaciai apziurai, konsultacijai, pries pradedant gausinti seimyna, bet dabar nezinau ar tikrai to noriu.
P.S. kas zino kiek kainuoja konsultacija ir apziura privaciai?.. blush2.gif

na jei privaciai eisi, tai ji bus maloni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 12 liepos 2008 - 20:09
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 24, 22:58)
Ir man tą patį sakė mano akušerė. Ir draugę iš Mažylio siuntė, būtent pas ją rekomendavo g.gif

4u.gif o mano gydytoja kaip tik patare neiti pas ja echoskopuotis g.gif
Atsakyti
labas visoms:)
nustebau, kad radau sita tema g.gif
kazkaip pries 2,5 metu, kai ieskojau info apie sia gine, tai nebuvo, nes nestumo metu lankiaus. Ja pasirinkau vien todel, kad ji buvo mano tecio aukletine.
Kaip zmogus, ji_savotiska. Ar maloni_priklauso jai nuo nuotaikos.
Kai man grese prieslaikinis gimdymas ir bandziau jai prisiskambint, kad neva as jau atvaziavau su greitaja gimdyti, ji savo mob.tel.buvo isjungus. O kai ant rytojaus prisiskambinau, tai lb nustebo, kodel man buvo prieslaikinis gimdymas... NEmokejau jai ne lt. KArtais nuvezdavau kokia dovanele ir tiek.
O siemet as vel nescia. Ir porakart buvau pas sia gine, bet kai paskyre ji man apsilankyt pas kt.gine Cesnaviciene, nes pas ja geresne eho aparatura..kazkaip pradejau bijot to kt.tyrimo ir kadangi neturejau Norkienes mob.tel., suzinojus jos darbo laika, paskambinau i kab. Tai isklausius, del ko as skambinanti, pasake: "Tokie dalykai ne per telefona sprendziami" ir...mano nuostabai...net neatsisveikinus, padejo rageli.
Kazkaip pradejau abejot, ar toliau lankysiuos pas ja...
Atsakyti
O jus cia kartais ne Ramune Norkiene turit omeny? Nes temoj parasyta Regina.. As pvz lanakusi kilnikose pas akusere Ramune Norkiene.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2009 09 16, 17:10)
O jus cia kartais ne Ramune Norkiene turit omeny? Nes temoj parasyta Regina.. As pvz lanakusi kilnikose pas akusere Ramune Norkiene.

Na ne, cia tema apie Regina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 09 16, 20:14)
Na ne, cia tema apie Regina  mirksiukas.gif

Geras smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš kaip tik vakar grįžau iš KMUK savaitės gulėjimo palatoje pas Reginą Norkienę. Nu pasakysiu tiesiai šviesiai - dar niekad nesu mačius ir girdėjus,kad gydytoja akivaizdžiai ateitų į palatą ir liaupsintųsi apie save,kokia ji kompetetinga ir kokia ji profesionali gydytoja. Paliko nelabai kokį įspūdį. Akivaizdžiai matėsi,kad "tik dėkit man į kišenę".Jau aš ne viena tai pastebėjau.Visos palatos moterys buvo apakusios blink.gif .
Atsakyti
man si gydytoja paliko tikrai gera ispudi... na, galbut truputi bendrom filosofinem frazem megsta pakalbet, bet siaip as ja likau malonai patenkinta ir tikrai ji su manim labai graziai kalbejo, diskutavo... norejau net kokia dovanele nunest, bet taip gavosi, kad nespejau, bet vis tiek ji su sypsena atsisveikino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 22 lapkričio 2009 - 14:21