Nu man teko su ja susidurti keliose skirtingose situacijose. Pirmiausia iki gimdymo gulejau KMUK akuseriniame skyriuje ir musu palatos gydytoja buvo Bogusyte

, nuostabi, rupestinga, taktiska ir profesionali gydytoja. kaimynines palatos gydytoja buvo Norkiene

, kas vakara susirinkusios dalindavomes ispudziais ir kaimynes mums baisiai pavydedavo

, skusdavos kad ju gydytoja i jokius klausimus neatsakineja, jokiu rezultatu tyrimu neaptaria ir t.t. zodziu girias tik savo stazuotem ir didele patirtimi. Vienai moteriai atliko procedura kurios net negalejo irasyti i ligos istorija del to kad procedura jau seniai oficialiai neatlikinejama (kazkas panasaus i kaklelio atidarinejimakazkokiais archaiskais metodais

) i domu tai kad sita dalyka ji drasiai moteriskei taip ir pristate kad jis moraliskai pasenes irneatliekamas siais laikais
Paskui suzinojau kad mano gimdymo metu skyriuje bus budinti sita gydytoja Norkiene,bet realiai nesibaiminau nes gydytoja dalyvauja tik sudetingose situacijose o visa darba salia gimdyves atlieka gyd. rezidente ir akusere. Ale vat man su tuo spejimu ir nepasiseke

, netiketai mano gimdymas komplikavos ir horizonte pasirode JI

, tada man juoku buvo nedaug, nes gydytoja atrode kazkokia pasimetus, vis pyko ant aparaturos nes niekaip nesuprato ar tikrai ji gerai veikia nes rode labai auksta mano pulsa ir labai zemus vaiko tonusus, tai ji vis perklause kelis kartus ar cia tikrai taip aparatai teisingai rodo, o galiausiai liepe nuimti man pulso matuokli nes rodmenys auksti ja nervino

. Panaudoti teko ir vakuma ant kurio ji irgi baisiai pyko, kol jai atnese kita (nezinau kuom skyres tiesiog su pirmu jai nelabai kas gavos). Tiesa ant manes ji nei karto balso nepakele tik vis priekaistavo kam pasirinkau epidura nes va nenorejau skausmo tai dabar turiu beda

.Po viso proceso, kuris aciu dievui baiges laimingai, ji vis pribegdavo prie manes ir kartojo "nu va ir mane teko prisideti prie gimdymo" (ale asgulejau kaip tuzas ant stalo ir nieko nesakiau), tada ji nubego pas mano vyra i koridoriu ir irgi ta pati pakartojo, ale mano vyras nelabai supratingas tai nieko isvis nesake nes rupinosi isvesta i stebejimo palata dukrele

.Taip ir liko nieko nepesus o akuserei net nebuvom planave atsilyginti bet tiesiog labai naturaliai tas gavos uz dideli rupesti ir kantrybe.
ISVADA: man ji pasirode pikta, suserzinusi del visko, ieskanti kazkur kaltuju aplinkui, stresinese situacijose panikuojanti ir savo verte kelianti gydytoja.