Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Taikos progimnazija

QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 09 09, 22:51)
Jei Jurkūnaitė, tai tikrai nei viena pamoka nuobodi nebuvo  wub.gif
nereali mokytoja  wub.gif

Ką aš ir sakiau wink.gif
Atsakyti
Na, tikiuosi, kad jūs teisios. 4u.gif Labai to norėčiau. pasižiūrėjau pagal tvarkaraštį internete, tai turėtų būti Jurkūnaitė.

Nors šiandien dukra grįžusi iš istorijos pamokos, kalbėjo apie ją skeptiškai, bet man gana daug pasakojo, ką per tą pamoką sužinojo. Tai gal pati nesupranta, kad jai įdomu rolleyes.gif

Gal dar nepraeina šokas po pradinės mokyklos, įsivaizduoju, kad mokymo stilius skiriasi iš esmės.

Atsakyti
Keista, kad ši mokykla nesinaudoja elektroniniu dienynu, kažkaip jau esam visi gana seniai įpratę, tai net keista, kad namie dideli vaikai su pažymių knygelėm vaikšto. O ar nepasitaiko nesąžiningumų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2009 09 14, 22:49)
Keista, kad ši mokykla nesinaudoja elektroniniu dienynu, kažkaip jau esam visi gana seniai įpratę, tai net keista, kad namie dideli vaikai su pažymių knygelėm vaikšto. O ar nepasitaiko nesąžiningumų?  g.gif

Pati esu informatikos mokytoja, bet manęs dar nežavi elektroniniai dienynai. ax.gif Kai buvau gimnazijoje praktikoje, tai mokytojai skundėsi, nes padaugėjo darbo dvigubai: reikia ne tik paprastą popierinį užpildyti, bet ir elektroninį.
be to, nemažai mokytojų, ypač vyresnio amžiaus, nemoka naudotis kompiuteriais, ir jiems tai būtų sunki užduotis unsure.gif
Kokių nesąžiningumų tikitės? Jei prirašys pažymių, tai manau kl. auklėtoja pastebės, o pakeisti pažymių knygelės negali, juk visos su mokyklos atributika ir tokios maximoj negausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete2 @ 2009 09 14, 23:17)
Pati esu informatikos mokytoja, bet manęs dar nežavi elektroniniai dienynai.  ax.gif  Kai buvau gimnazijoje praktikoje, tai mokytojai skundėsi, nes padaugėjo darbo dvigubai: reikia ne tik paprastą popierinį užpildyti, bet ir elektroninį.
be to, nemažai mokytojų, ypač vyresnio amžiaus, nemoka naudotis kompiuteriais, ir jiems tai būtų sunki užduotis  unsure.gif
Kokių nesąžiningumų tikitės? Jei prirašys pažymių, tai manau kl. auklėtoja pastebės, o pakeisti pažymių knygelės negali, juk visos su mokyklos atributika ir tokios maximoj negausi biggrin.gif

oj, galima visko prigalvot..
aš pati gavau 1 pažymių knygelę ir po kiek laiko aukletojai pasakiau, kad pamečiau.. buvo dar 1 atlikus, tai pardavė... na ir ką, sau prisirašai pažymių ir rodai tėvam, o į tikrąją aukletoja rašo pažymius biggrin.gif
dėl elektroninio dienyno, tai mažiau darbo gauna aukletojos, nes neturi tų pažymių į paprastą knygelę surašinėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete2 @ 2009 09 14, 22:17)
Pati esu informatikos mokytoja, bet manęs dar nežavi elektroniniai dienynai.  ax.gif  Kai buvau gimnazijoje praktikoje, tai mokytojai skundėsi, nes padaugėjo darbo dvigubai: reikia ne tik paprastą popierinį užpildyti, bet ir elektroninį.
be to, nemažai mokytojų, ypač vyresnio amžiaus, nemoka naudotis kompiuteriais, ir jiems tai būtų sunki užduotis  unsure.gif

Sveiki,
as esu uz elektronini dienyna. Zinau, kaip daznai dukra pamirsdavo biggrin.gif atiduoti aukletojai pazymiu knygele. Galiausiai pazymius pamatydavau, bet daug veliau nei jie buvo gauti. Taigi negali iskarto adekvaciai reaguoti i vaiko patinginiavimus ar nesimokymus. Jei butu dienynas galeciau kas savaite paziureti, kokie vaiko rezultatai.
Del mokytoju, tai darbas yra darbas ir negalima apeliuoti i vyresniu mokytoju amziu. Mano mama greit bus pensininke, bet darbe ismoko naudotis kompiuteriu ir net sudetingomis apskaitos programomis, nes taip reikia. Viskas priklauso nuo poziurio.
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2009 09 15, 12:21)
Sveiki,
as esu uz elektronini dienyna. Zinau, kaip daznai dukra pamirsdavo  biggrin.gif  atiduoti aukletojai pazymiu knygele. Galiausiai pazymius pamatydavau, bet daug veliau nei jie buvo gauti. Taigi negali iskarto adekvaciai reaguoti i vaiko patinginiavimus ar nesimokymus. Jei butu dienynas galeciau kas savaite paziureti, kokie vaiko rezultatai.
Del mokytoju, tai darbas yra darbas ir negalima apeliuoti i vyresniu mokytoju amziu. Mano mama greit bus pensininke, bet darbe ismoko naudotis kompiuteriu ir net sudetingomis apskaitos programomis, nes taip reikia. Viskas priklauso nuo poziurio.

Pritariu, amžius neturi reikšmės. Jei reikia - tai ir dirbi . Aš pati , kol auginau vaikus, visa mūsų bendruomenė spėjo ,,susikompiuterizuoti", teko pasėdėti, Supermamą , kartais paskaityti biggrin.gif ir išmokau. Svarbu noras. Be to patogu- tiesiogiai tėvams gali nsuiųsti žinutę, jei jie domisi, tai greit viską gauna. O kas nesidomi savo vaiku- tai ir paprastos knygelės nevarto.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 09 15, 07:45)
oj, galima visko prigalvot..
aš pati gavau 1 pažymių knygelę ir po kiek laiko aukletojai pasakiau, kad pamečiau.. buvo dar 1 atlikus, tai pardavė... na ir ką, sau prisirašai pažymių ir rodai tėvam, o į tikrąją aukletoja rašo pažymius biggrin.gif
dėl elektroninio dienyno, tai mažiau darbo gauna aukletojos, nes neturi tų pažymių į paprastą knygelę surašinėt  rolleyes.gif

Lygtai ką nors kitą, o ne save tuo labiausiai apgauni? Beje, parašų padirbinėjimas - nusikaltimas.
Šiaip nesunku pastebėt, ypač šiais laikais. Nėra tie mokytojai tokie 'blondinai' biggrin.gif Yra klasių internetiniai puslapiai, tėvų elektroniniai paštai, kuriais galima ne prasčiau išsiaiškinti situaciją.
Atsakyti
tų parašų ir padirbinėt nereikdavo, pasakai nepasirašė kažkodėll... lotuliukas.gif
o dėl int. puslapių, el. paštų ir viso kito nieko daroma nebūdavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 09 23, 06:51)
tų parašų ir padirbinėt nereikdavo, pasakai nepasirašė kažkodėll...  lotuliukas.gif
o dėl int. puslapių, el. paštų ir viso kito nieko daroma nebūdavo  rolleyes.gif

Aš jau su antra karta darau ir viskas ok. 4u.gif
Atsakyti
Esu baigus šią mokyklą, savo vaikų niekada į ją neleisčiau. Nežinau, aišku, kaip dabar, bet mano laiku buvo baisu.
Mokymasis šioje mokykloje buvo pats žiauriausias laikotarpis mano gyvenime, tiesiog juoda dėmė. Prisimenu tik vienintelį gerą dalyką - istorijos pamokas su Jurkūnaite. Daugiau nieko.
Visko nepasakosiu ir per daug nesiplėsiu, tačiau tuo metu buvo daug patyčių, netgi smurto. Iki šiol atsimenu - viena mergaitė buvo sumušta iki komos, dabar likusi nevaisinga, kitam dantis išmušė, viena pagimdė, kita abortą darė, kitam šonkaulį sulaužė, buvo vienas mokytojas labai įtartinos pakraipos, sprendžiant iš man žinomų nutikimų, bet apie tai nekalbėsiu, nes dar būsiu apkaltinta šmeižtu, o šiaip smulkių sumušimų, išsityčiojimų net neskaičiuoju.
Labai tikiuosi, kad dabar situacija geresnė, gal čia tik mano karta tokie laukiniai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filaretus: 12 vasario 2010 - 00:29
Mielosios būsimų pirmokų ir penktokų mamos bei tėveliai,
Kovo 25 d. 18 val. kviečiame Jus atvykti į atvirų durų dieną Taikos pagrindinėje mokykloje, susitiksite su administracija ir būsimais mokytojais.
4u.gif
Atsakyti