Sveiki, gal kas nors zinot kokios mokytojos siemet tures penktokus
norim leisti vaika i sia mokykla

sveiki, aš irgi norėčiau išgirsti būsimų penktokų auklėtojų pavardes, aišku, jei tos auklėtojos jau yra žinomos.
Zinau kad viena is mokytoju bus Marija Marijauskiene, o kokios dar bus

ryt kviečiam ateiti, tai ne tik sužinosit pavardes, bet ir gyvai pamatysit

O kokie atsiliepimai būtų apie būsimų pirmokų mokytoją Lidiją?
QUOTE(Filaretus @ 2010 02 12, 02:25)
Esu baigus šią mokyklą, savo vaikų niekada į ją neleisčiau. Nežinau, aišku, kaip dabar, bet mano laiku buvo baisu.
Mokymasis šioje mokykloje buvo pats žiauriausias laikotarpis mano gyvenime, tiesiog juoda dėmė. Prisimenu tik vienintelį gerą dalyką - istorijos pamokas su Jurkūnaite. Daugiau nieko.
Visko nepasakosiu ir per daug nesiplėsiu, tačiau tuo metu buvo daug patyčių, netgi smurto. Iki šiol atsimenu - viena mergaitė buvo sumušta iki komos, dabar likusi nevaisinga, kitam dantis išmušė, viena pagimdė, kita abortą darė, kitam šonkaulį sulaužė, buvo vienas mokytojas labai įtartinos pakraipos, sprendžiant iš man žinomų nutikimų, bet apie tai nekalbėsiu, nes dar būsiu apkaltinta šmeižtu, o šiaip smulkių sumušimų, išsityčiojimų net neskaičiuoju.
Labai tikiuosi, kad dabar situacija geresnė, gal čia tik mano karta tokie laukiniai buvo.
Mokymasis šioje mokykloje buvo pats žiauriausias laikotarpis mano gyvenime, tiesiog juoda dėmė. Prisimenu tik vienintelį gerą dalyką - istorijos pamokas su Jurkūnaite. Daugiau nieko.
Visko nepasakosiu ir per daug nesiplėsiu, tačiau tuo metu buvo daug patyčių, netgi smurto. Iki šiol atsimenu - viena mergaitė buvo sumušta iki komos, dabar likusi nevaisinga, kitam dantis išmušė, viena pagimdė, kita abortą darė, kitam šonkaulį sulaužė, buvo vienas mokytojas labai įtartinos pakraipos, sprendžiant iš man žinomų nutikimų, bet apie tai nekalbėsiu, nes dar būsiu apkaltinta šmeižtu, o šiaip smulkių sumušimų, išsityčiojimų net neskaičiuoju.
Labai tikiuosi, kad dabar situacija geresnė, gal čia tik mano karta tokie laukiniai buvo.
Labai blogi atsiminimai, bet negali labai objektyviai vertinti kas buvo tavo laikais ir kas dabar. Lygiai taip pat kai mokeisi savo mokyklos nelygindavai su kitom, o situacijų iš kitų mokyklų irgi tiksliai ir visų nežinojai.
Beje, aš pati savo vyresnėlio neleidau į savo baigtą mokyklą prie namų, o atsivedžiau į Taiką. Bet kai pradėjau daugiau gauti žinių iš savo buvusios mokyklos, tai mano nuomonė pradėjo keistis. Gal praeina laikas ir daugiau pradedi prisiminti gerus dalykus.

Papildyta:
Tiksliai labai negaliu atsakyti, bet kiek girdėjau ruošiasi turėti penktokus:
lietuvių k. mokytoja - Renata Mikolaitytė ir Marija Narijauskienė
matematikos mokytoja - Daiva Lapinskienė
fizikos mokytoja - Lina Sivoj

Priklauso nuo to kiek klasių bus. Nes daug vaikų turėtų ateiti iš Viršuliškių, nes jie grininasi ir bus gimnazija.

QUOTE(iQuit @ 2010 06 02, 20:24)
Aš, visų pirma, siūlyčiau kitas mokyklas, bet jeigu esate pasiryžę būtent čia leisti savo vaikus, galiu papasakoti apie mokyklos vidų, atmosferą, mokytojus, mokinius, na žodžiu, jei turit klausimų - klauskit. Iš būsimų penktokų auklėtojų rekomenduoju M.Narijauskienę bei L.Sivoj.
As noreciau daugiau apie viska suzinoti nes zadu leisti dukra i penkta kalse
QUOTE(Mintaryte @ 2010 06 03, 11:45)
As noreciau daugiau apie viska suzinoti nes zadu leisti dukra i penkta kalse
nedarykit klaidos, neleiskit.. aplink yra tikrai geresnių mokyklų...
Na, visų pirma, šios mokyklos direktorius yra tikrai ne tas pareigas gyvenime užimantis asmuo. Užtenka poros sakinių iš jo lūpų ir patys įsitikinsit mano žodžiais. Mano nuomone, viskas priklauso nuo klasės branduolio ir pakliuvusių mokytojų. Mano atveju, atmosfera klasėje buvo nekokia, matyt dėl to ir prisiminimų yra visokių. Pačią mokyklą žada renovuoti, prasta pastato būklė tikrai buvo vienas didesnių minusų. Reikėtų vengti gerb. ūkio dalies pavaduotojo Eriko. Jo bendravimo metodai, tonas, bei nepaliaujamas "sarkazmas" tikrai nešildo. Šiuo klausimu sutampa tiek mokytojų, tiek mokinių nuomonė. Mokykloje tikrai yra nuostabių mokytojų, tokių kaip biologijos mokytoja Rasa, chemikė Asta, lietuvių kalbos mokytoja Marija, matematikė Liucija, anglų bei rusų kalbos mokytoja Larisa. Taip pat nuostabi šios mokyklos pavaduotoja. Negaliu teigti, kad čia mokytis buvo super, bet situoacija nėra ir visiškai tragiška. Praeitais metais buvo įvesta drausmės balų sistema - taip bandyta spręsti vieną didžiausių šios mokyklos problemų - mokinių drausmę. Rezultatai žymių pokyčių neparodė. Tačiau nuo šių metų rugsėjo 1 d. nebeformuojamos 9 klasės, kas yra labai didelis pliusas būsimiems ar esamiems 1-8 klasių moksleiviams. Trumpai tariant - jeigu žinote, kad jūsų vaikui gera mokytis su pradinės mokyklos klasiokais ir nėra didelių elgesio problemų, galite eiti į Taikos pagrindinę be didesnio nerimo. Tik auklėtoją gerą pasirinkit. Tikiuosi tai padės priimti tinkamą sprendimą. Sėkmės!
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 06 03, 13:26)
nedarykit klaidos, neleiskit.. aplink yra tikrai geresnių mokyklų...
Ne mokykloje esmė, svarbiausia noras mokytis ir bendradarbiauti

Sveiki, užvakar gavau šios mokyklos baigimo atestatą. Ir žinot, labai džiaugiuosi, kad mano mylimiausia lietuvių mokytoja (Marija Narijauskienė) turės savo klasę ir mokys ją mano buvusiame kabinete. Ką gero turiu apie ją pasakyti. Griežta, bet taisinga, šiuolaikiška, bet rimta. Kūribinga, bet jos humoro jausmo iki šiol nesuprantam. Reik su ja sutarti, kitaip nekas. Ji su mano klase turėjo dramos būrelį. Mes keliavome į festivalius (Vaidenis), vaikščiojom po Justiniškių pradinių klasių mokyklas ir rodėm savo darbus. Dauguma mokykloje esančių mokytojų sako: kai mes atėjome į mokyklą, Narijauskienei buvo žydėjimo metas. Mums irgi tai buvo. Mes ir į žygius keliavom kiekvienus metus. Tiesiog nuostabi mokytoja. Gaila ją palikti. Aišku ji nevienintelė nuostabi. Chemikė (Asta), Anglų mokytoja (Vitalija), matematikė (Liucija), informatikė (Neringa), prancūzė (Giedrė), kūno kultūros mokytojai visi. Ištikro, daug mokytojų yra nerealios, tiesiog nereik šakotis, reik sutarti su jomis. Taigi, patariu eiti į šią mokyklą. Aišku yra bėda - rūkymas, bet tai daryti nusprendžia patys moksleiviai, ne mokytojai ar pati mokykla. Daug rašiau ir manau suprantat, kad ši mokykla ištiesų yra labai faina.
Papildyta:
Jei dėl klasių auklėtojų, viena ištikro nėra įpatingai gera. Neatsimenu tos pavardės, bet žinau, kad ji matematikė. Nauja tokia. Iš buvusių penktokų, dabar būsimų šeštokų girdėjau, jog ji labai prasta mokytoja. Dar yra Renata Mikolaitytė. Reikli lietuvių mokytoja, jos buvę auklėtiniai turi visko apie ją papasakoti, daugiau manau nei aš. Su ja susidurdavome tik nemaloniose situacijose, nes mūsų klasės visada konkuravo. atrodo dar yra Lina Sivoj (neesu tikra, nes neatsimenu gerai). Ji yra fizikė. Gal ir gera, bet kai ji grįžo po dekretinių, mano fizikos vidurkis nukrito. Neįpatingai geras įspūdis apie ją. Tai va. Jei yra daugiau norinčiū, kažką sužinoti, su mielu noru papasakosiu, nes manau, mano patyrimas šioje mokykloje yra pats šviežiausias.
Papildyta:
Jei dėl klasių auklėtojų, viena ištikro nėra įpatingai gera. Neatsimenu tos pavardės, bet žinau, kad ji matematikė. Nauja tokia. Iš buvusių penktokų, dabar būsimų šeštokų girdėjau, jog ji labai prasta mokytoja. Dar yra Renata Mikolaitytė. Reikli lietuvių mokytoja, jos buvę auklėtiniai turi visko apie ją papasakoti, daugiau manau nei aš. Su ja susidurdavome tik nemaloniose situacijose, nes mūsų klasės visada konkuravo. atrodo dar yra Lina Sivoj (neesu tikra, nes neatsimenu gerai). Ji yra fizikė. Gal ir gera, bet kai ji grįžo po dekretinių, mano fizikos vidurkis nukrito. Neįpatingai geras įspūdis apie ją. Tai va. Jei yra daugiau norinčiū, kažką sužinoti, su mielu noru papasakosiu, nes manau, mano patyrimas šioje mokykloje yra pats šviežiausias.