Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Taikos progimnazija

uzjauciu taikos mokinius :DDDD1
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 08 25, 23:46)
uzjauciu taikos mokinius :DDDD1

o aš mokytojus biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Quietside @ 2010 08 25, 16:03)
Net juokinga pasidare kai perskaiciau, kad taikoj bus ivestas el. dienynas, patykekit kai kurios mokytojos normalej nesugebedavo surasyt i pap. dienyna o cia dar ir internetinis. uoooj bus vargo biggrin.gif

E dienyną pildysim ne nuo pat rugsėjo 1d., bet kiek vėliau, artimiausiu metu. Vadinasi, visus apmokys ir viskas bus gerai. Jei tam nebūtų sąlygų, niekas apie jį ir negalvotų.

O juokai tai tik dėl to, kad greičiausiai neįsivaizduoji kai kurių mokytojų (vyresnių) prie kompiuterio, ar ne?

Viskas bus normaliai, patikėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Truputį apmaudu, kad kitos mokyklos visiškai atsisako popierinių, o Taikos mokykla tik pradeda eksperimentuoti su elektroniniu. Linkiu visokeriopos sėkmės, bet šiaip jau gaila, kad mokykla tokia vangi naujovėms. Tikiuosi, mokymo kokybė atperka šiuos minusus. ax.gif
Atsakyti
gal cia ir nevietoje uzklausiu, bet gal kuri nors is mamyciu kuriu vaikuciai mokosi sioje mokykloje parduoda anglu kalbos vadoveli 5 kl 4u.gif
Atsakyti
Dar tęsiant kritiką - mokyklos interneto puslapis galėtų būti ir atnaujinamas. Rugsėjo jau antra savaitė, o pasižiūrėti atostogų datų galimybės nėra - viskas apie praeitus metus.

Šiaip jau internetas - įstaigos veidas.
Atsakyti
Artimiausios atostogos - Rudens - savaitėlė nuo spalio 25 dienos. Į mokyklą - 11mėn. 2d. 4u.gif
Kitų mintinai nepamenu.
Tikiuosi, padėjau.
Jei ką, ryt parašykit AŽ iš ryto, pasakysiu kitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukas78: 08 rugsėjo 2010 - 11:54
Sveikos, Taikos vaikučių mamytės ir... tėveliai smile.gif
Kadangi nuo mano darbo iki Taikos mokyklos yra tolokai, ir pietų metu pati nelabai tesuspėčiau, noriu paklausti:
gal kuri nors jau buvote šioje mokykloje šiais mokslo metais dienos metu ir matėte bei galėtumėte pasakyti, ką gero "rodo" šios mokyklos bufetas ir valgykla.
Mane domina:
1. ką galima nusipirkti pavalgyti maždaug tarp 10 iki 13 valandos?
2. Ar yra tik valgykla, ar ir bufetas?
2. Kokios yra maisto kainos? Kuo daugiau pavyzdžių, tuo labiau ačiū 4u.gif
3. Ar yra kasos aparatai?

Dėkoju visiems
Atsakyti
QUOTE(Uriukas @ 2010 09 07, 08:43)
Dar tęsiant kritiką - mokyklos interneto puslapis galėtų būti ir atnaujinamas. Rugsėjo jau antra savaitė, o pasižiūrėti atostogų datų galimybės nėra - viskas apie praeitus metus.

Šiaip jau internetas - įstaigos veidas.

ačiū už pastebėjimą, jau atnaujinome dalį informacijos, tame tarpe ir atostogų laiką smile.gif

QUOTE(rasakri @ 2010 09 09, 08:38)
Sveikos, Taikos vaikučių mamytės ir... tėveliai  smile.gif
Kadangi nuo mano darbo iki Taikos mokyklos yra tolokai, ir pietų metu pati nelabai tesuspėčiau, noriu paklausti:
gal kuri nors jau buvote šioje mokykloje šiais mokslo metais dienos metu ir matėte bei galėtumėte pasakyti, ką gero "rodo" šios mokyklos bufetas ir valgykla.
Mane domina:
1. ką galima nusipirkti pavalgyti maždaug tarp 10 iki 13 valandos?
2. Ar yra tik valgykla, ar ir bufetas?
2. Kokios yra maisto kainos? Kuo daugiau pavyzdžių, tuo labiau ačiū  4u.gif
3. Ar yra kasos aparatai?

Dėkoju visiems

Kaip ir kiekvienoj valgykloj yra sriubos, maltinukų, lietinių, karbonadų, didžkukulių ir pan. Valgykloj kepa bandelės su dešrele ir kibinus. Maistas skanus, pati ten valgau smile.gif
Kadangi mokyklų valgyklose uždrausta prekiauti nesveiku maistu, tai šiemet atsirado vaisiai.
Pasirinkimo pakanka, o kainos įvairios, jei kas domina konkrečiau, tai gali rašyti į až smile.gif
Atsakyti
.3. Ar yra kasos aparatai?

kam jums tie aparatai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari-7: 09 rugsėjo 2010 - 14:11
kam aparatai? smile.gif
ogi tam, kad galėčiau matyti, ką iš tiesų vaikas valgo smile.gif)
Pav., jei jis man sako, kad pirko sirubą, o čekyje matysiu - čipsai....
blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(rozete2 @ 2010 09 09, 15:06)
ačiū už pastebėjimą, jau atnaujinome dalį informacijos, tame tarpe ir atostogų laiką smile.gif
Kaip ir kiekvienoj valgykloj yra sriubos, maltinukų, lietinių, karbonadų, didžkukulių ir pan. Valgykloj kepa bandelės su dešrele ir kibinus. Maistas skanus, pati ten valgau  smile.gif
Kadangi mokyklų valgyklose uždrausta prekiauti nesveiku maistu, tai šiemet atsirado vaisiai.
Pasirinkimo pakanka, o kainos įvairios, jei kas domina konkrečiau, tai gali rašyti į až smile.gif

Atttsiprašau - ką reiškia rašyti į ąž?
naujokė dar esu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasakri @ 2010 09 09, 16:24)
kam aparatai? smile.gif
ogi tam, kad galėčiau matyti, ką iš tiesų vaikas valgo smile.gif)
Pav., jei jis man sako, kad pirko sirubą, o čekyje matysiu - čipsai....
blush2.gif

Papildyta:
Atttsiprašau - ką reiškia rašyti į ąž?
naujokė dar esu... ax.gif

čipsus gali pirkti tik maksimoj po pamokų, nes mokykloje jų nėra ir eiti į maksimą per pertraukas draudžiama smile.gif

o až reiškia, kad asmeniškai smile.gif
Atsakyti