Įkraunama...
Įkraunama...

2011 rugsėjinukų mamytės dietininkės :)

QUOTE(tercija @ 2012 02 28, 19:50)
va aš ir šitą pastebėjau, nes pienas kiek rašo knygose iš riebalų atsargų gaminasi, tai nemanau kad tai turėjo įtakos, manau tiesiog sutapo, juolab jei tik ryte ir vakare yra maitinama, gali būti, kad jau stoja ir natūraliai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o atsargu mes turim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
del pienuko tai as labiausiai ir bijau kad tik nesumazetu..bet stebesiu savo mazyte, jei matysiu kad jai jo truksta, tada valgysiu daugiau, ir saves tikrai neribosiu, nes dbr man svarbiausia ja maitinti o tik paskui suliekneti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 02 28, 20:09)
del pienuko tai as labiausiai ir bijau kad tik nesumazetu..bet stebesiu savo mazyte, jei matysiu kad jai jo truksta, tada valgysiu daugiau, ir saves tikrai neribosiu, nes dbr man svarbiausia ja maitinti o tik paskui suliekneti smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 02 28, 17:18)
motinyste,pastebėjimas mažas,neteisingai užsipildei lentelę blush2.gif pradinis svoris mažesnis už esamas svori,o sieki didesnio didesnio už pradinį biggrin.gif
pradinis svoris yra nuo kokio pradedi mesti kg,esamas svoris tai koks db yra ir siekiamas -kokio nori 4u.gif
čia tik šeip,pastebėjimas blush2.gif

taip, žinau, jau pasisakiau, kad nesąmonę įrašiau smile.gif bet ačiū smile.gif
Atsakyti
tad sios dienos meniu:
pusryciai: du virti kiausiniai, su riekele batono ir siek tiek sviesto;

priespieciai: stikline kefyro;

pietus: vistienos sriuba, puse apelsino;

vakariene: liesa varske su krapais ir petrazolemis(beje visai skanu, pirma karta taip valgiau, bet visai nieko) puse banano ir tarpuose vis geriu vandeni smile.gif
Atsakyti
O as durnai pavalgiau snd penkta vakare tai dabar galvoju dar reiks kazka uzkast unsure.gif jauciu imsiu varskes pagal Inetukea su krapais ir petrazolem.Pasisudysiu skaniaja druska-bus jamy jamy bigsmile.gif bigsmile.gif

Tiesa, vakar nusifotkinau.Paziuresiu kiek visos pastangos matysis is salies lens.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 28, 21:54)
jauciu imsiu varskes pagal Inetukea su krapais ir petrazolem.Pasisudysiu skaniaja druska-bus jamy jamy bigsmile.gif  bigsmile.gif

patartina be druskos tongue.gif as atsilaikiau, nors aisku su ja butu buve zymiai skaniau ax.gif bet dbr vadovaujuosi tuo kad vengti cukraus ir druskos rolleyes.gif
Atsakyti
na mano meniu snd toks:
pusryciai: juoda kava su puse saukstelio cukraus ir 5 dziuveseliai (nesusilaikaiu, baisiai skanus buvo biggrin.gif )
pietus: virta jautiena su kopustu salotom
vakariene: sriuba ( bet isgeriau tik skystima, nes kazkaip per mazai p[aviriau kopustas kietokas tai fui kaip neskanu smile.gif )

ir nusidejau dar, kadangi sriubos tik vos skystimo pasiubciojau. tai surijau dideli obuoli ax.gif

ech ryt gal pavyks be nusizengimu biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKOS.na nežinau kaip čia man šiandien sekėsi,bet vakarop vis tiek užsimaniau saldaus doh.gif ryt tikiuos bus geriau blush2.gif

o jūs man pasakykit kaip reikia susilaikyt nuo duonos.na bulvė kaip nors,bet duona man tai labai reikalinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2012 02 28, 23:39)
SVEIKOS.na nežinau kaip čia man šiandien sekėsi,bet vakarop vis tiek užsimaniau saldaus doh.gif ryt tikiuos bus geriau blush2.gif

o jūs man pasakykit kaip reikia susilaikyt nuo duonos.na bulvė kaip nors,bet duona man tai labai reikalinga unsure.gif

tai va ir man čia didelė bėda, trūksta grūdinio maisto, tai aš valgau kelogs sausus pusryčius, pažėjau kad 100, turti tik 119kalorijų, tai va vakar buvo mano trečias patiekalas ir šiandien truputį užkandau, nu kokius 70 gramų ir tikrai sočiai jaučiuosi thumbup.gif

taigi mano meniu

kava be cukraus salotos su kepsniu, sriuba, sausi pusryčiai ir obuolys thumbup.gif

tarpuose geriu daug imbierinės atbatos su citrina ir trupučiu medaus, nes labai peršalau tai jau čia kitaip nepasigydysiu, bet visumoj tai maisto tikrai labai normaliai, nejaučiu jokio alkio. Nors mama tai juokėsi iš manęs, sako dietininkė salotų puodą prisidarė, bet tikrai nemanau kad jau nuo tų salotų nutuksiu jei daugiau suvalgysiou. vistiek daugiau neprikimši nei per kartą įmanoma suryti. O jus mažą porciją jų valgot? arba kad ir sriubos 2,5 samčio. gal ir perdaug?
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2012 02 28, 22:39)

Man atvirksciai. bulves negaliu niekuo pakeisti ax.gif O patarimas - paslepk nuo akiu. Kai nematai, ir galvos neskauda
Siandieninis meniu
Pusryciai: kava, 2 sumustinukai su lasisa. Turejau uzsilikusiu miusliu, galvojau pusryciams pribaigti, bet pora sauksteliu suvalgiau ir pasidaviau. Labai neskanus pasirode g.gif
Priespieciai: 1 sumustinukas su lasisa, arbata
Pietus: rugstyniu sriuba, bulves su desrelemis, salotos
Pavakariai: meduolis, saldainis, marinuotas obuolys su paprika. Prasidariau konservus, nes ziauriai valgyt norejau. Bet cia baisiai nekoloringas valgymas.
Vakariene: 1 obuolys ir indelis jogurto
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2012 02 28, 23:55)
tai va ir man čia didelė bėda, trūksta grūdinio maisto, tai aš valgau kelogs sausus pusryčius, pažėjau kad 100, turti tik 119kalorijų, tai va vakar buvo mano trečias patiekalas ir šiandien truputį užkandau, nu kokius 70 gramų ir tikrai sočiai jaučiuosi  thumbup.gif

taigi mano meniu

kava be cukraus salotos su kepsniu, sriuba, sausi pusryčiai ir obuolys  thumbup.gif

tarpuose geriu daug imbierinės atbatos su citrina ir trupučiu medaus, nes labai peršalau tai jau čia kitaip nepasigydysiu, bet visumoj tai maisto tikrai labai normaliai, nejaučiu jokio alkio. Nors mama tai juokėsi iš manęs, sako dietininkė salotų puodą prisidarė, bet tikrai nemanau kad jau nuo tų salotų nutuksiu jei daugiau suvalgysiou. vistiek daugiau neprikimši nei per kartą įmanoma suryti. O jus mažą porciją jų valgot? arba kad ir sriubos 2,5 samčio. gal ir perdaug?

Su mama salotas dalinkis wink.gif
Atsakyti