na bent palaikymo komanda turim

na merginos nezinau kaip cia man su ta dieta, pastebejau kad pienuko pamazejo:) ir taip jau tik nakti maitinu vakare ir ryte, bet si ryta jau beveik nebuvo jo:) manau, kad pasitrauksiu su dieta, tik laikysiuos taisykles, kad nuo 6 val nevalgyti, ir porcijas mazinti, atsisakiau saldumynu, bandeliu sausainiu:) dar noriu savo mazyte maitinti nors tiek:)
QUOTE(inetukea @ 2012 02 28, 16:02)

bet žiūriu ne tik iš mūsų temos turit draugių

QUOTE(makuse123 @ 2012 02 28, 17:04)
na merginos nezinau kaip cia man su ta dieta, pastebejau kad pienuko pamazejo:) ir taip jau tik nakti maitinu vakare ir ryte, bet si ryta jau beveik nebuvo jo:) manau, kad pasitrauksiu su dieta, tik laikysiuos taisykles, kad nuo 6 val nevalgyti, ir porcijas mazinti, atsisakiau saldumynu, bandeliu sausainiu:) dar noriu savo mazyte maitinti nors tiek:)
tai ir aš labai drastiškai nesilaikau, valgau ką noriu, tik nebekartoju ir nedidelėmis porcijomis. jei per pora savaičių nukristų 3 kg, būtų labai daug.
o jei badaučiau, man ir dingtų pienas.
šiandieninis mano rezultatas (irgi sveriuos ryte nevalgius, maždaug tuo pačiu metu) -400g.

motinyste,pastebėjimas mažas,neteisingai užsipildei lentelę
pradinis svoris mažesnis už esamas svori,o sieki didesnio didesnio už pradinį
pradinis svoris yra nuo kokio pradedi mesti kg,esamas svoris tai koks db yra ir siekiamas -kokio nori
čia tik šeip,pastebėjimas

pradinis svoris yra nuo kokio pradedi mesti kg,esamas svoris tai koks db yra ir siekiamas -kokio nori

čia tik šeip,pastebėjimas

nu geras, aš tai visai nepastebėjau, kad pieno būtų pamažėję

be to, iš lentelės jau turbūt supratot kad ir mama laikosi, tai jai 1,5 kg po pirmos dienos

QUOTE(tercija @ 2012 02 28, 16:55)
be to, iš lentelės jau turbūt supratot kad ir mama laikosi, tai jai 1,5 kg po pirmos dienos

aha,mačiau aš,super

QUOTE(Fifux'e @ 2012 02 28, 17:58)
saunuole mama tavo, bet as uz ja daugiau

QUOTE(ellymay @ 2012 02 28, 17:09)
saunuole mama tavo, bet as uz ja daugiau
kaip smagu kai svoris krenta,tik ryt aisku jai svarstykles rodys ta pati, nervas apims 

As turbut busiu apsivalgiusi vakarykstes vistienos(keli gabaliukai buvo gerokai paskrude) i maista net ziuret negaliu
Tad siandien skysciai ir dziuvesiai su Smecta
Papildyta:
Aciu uz palaikyma
Papildyta:
Sekmes

Tad siandien skysciai ir dziuvesiai su Smecta

Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2012 02 28, 16:21)
Aciu uz palaikyma

Papildyta:
Sekmes

QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 28, 18:23)
Nu as ir nepastebejau
gal kad esu ysitikinus kad ne maistas lemia o skysciai
vandens geriu be gailescio-apsigyvensiu tuoj tulike 

va aš ir šitą pastebėjau, nes pienas kiek rašo knygose iš riebalų atsargų gaminasi, tai nemanau kad tai turėjo įtakos, manau tiesiog sutapo, juolab jei tik ryte ir vakare yra maitinama, gali būti, kad jau stoja ir natūraliai...