Įkraunama...
Įkraunama...

2011 rugsėjinukų mamytės dietininkės :)

QUOTE(ellymay @ 2012 02 29, 17:14)
ta dieta is manes paxdare ziezula doh.gif  nervina viskas, maze ypac, nors ji nieko blogo nedaro. siaubas, tikiuosi tai greit baigsis verysad.gif

as pastebejau kad irgi kazkokia irzlesne pasidariau, viskas nervina aplink, cia tikriausiai del to kad normalaus maisto truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 02 29, 16:55)
as pastebejau kad irgi kazkokia irzlesne pasidariau, viskas nervina aplink, cia tikriausiai del to kad normalaus maisto truksta doh.gif

tikrai taip doh.gif 4u.gif
laikykitės panos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ir pas mus dar pilna sniego,dar gūdi žiema doh.gif Telšiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2012 02 29, 18:36)
ir pas mus dar pilna sniego,dar gūdi žiema doh.gif Telšiuose smile.gif

blink.gif tauragė tuščia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 02 29, 15:19)
aš praėjusioj savaitėj pirmadienį ir antradienį taip daviausi daugiau kaip po valandą-smagumėlis,kai pareini visa šlapia tikrąja ta žodžio prasme thumbup.gif išprakaituoji daug thumbup.gif

As kai daugiabutyje gyvenu tokio malonumo nepatiriu sad.gif pas mus yra zmogus, kuris tvarko alinka ir keliukus nukasa smile.gif net kastuvo neturim blush2.gif
QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 29, 16:38)
Pas mus jau grynai pavasaris bigsmile.gif  bigsmile.gif vaikus apipirkom,sau nieko

Ir as pro vaikiskus rubelius praeiti negaliu doh.gif
QUOTE(inetukea @ 2012 02 29, 17:55)

Turbut taip del saldumynu trukumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkute @ 2012 02 29, 22:18)
Turbut taip del saldumynu trukumo  ax.gif

As jau vis daznaiu pagalvoju apie stalciu kur karameliniai mano ciulpinukai suslepti lotuliukas.gif norisi jau-o dar tik trys dienos blink.gif tiek kad manes kazkodel nervas neima,ne pasiutimas,ne susierzinimo jokio blink.gif keista...siap man pirmas dietu palydovas tai budavo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Matrem*: 29 vasario 2012 - 20:33
kaip noriu kazko saldaus doh.gif doh.gif doh.gif kaip istverti blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkute @ 2012 02 29, 20:18)
As kai daugiabutyje gyvenu tokio malonumo nepatiriu sad.gif pas mus yra zmogus, kuris tvarko alinka ir keliukus nukasa smile.gif net kastuvo neturim  blush2.gif

aš ir gyvenu daugiabutyje,bet neturim tokio žmogaus kas tvarkytų,tad aš kiekvieną žiemą turiu kur išsilieti thumbup.gif pernai net nestuke.gif kasiau thumbup.gif gal dėl to ir neturim,kad aš nukasu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 02 29, 21:44)
aš ir gyvenu daugiabutyje,bet neturim tokio žmogaus kas tvarkytų,tad aš kiekvieną žiemą turiu kur išsilieti thumbup.gif pernai net nestuke.gif kasiau thumbup.gif gal dėl to ir neturim,kad aš nukasu g.gif  lotuliukas.gif

Saunuole, Kaimynu dziaugsmas thumbup.gif
Aplinka ir laiptines tas zmogus tvarko uz atlygi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 29, 21:31)
As jau vis daznaiu pagalvoju apie stalciu kur karameliniai mano ciulpinukai suslepti lotuliukas.gif norisi jau-o dar tik trys dienos blink.gif tiek kad manes kazkodel nervas neima,ne pasiutimas,ne susierzinimo jokio blink.gif keista...siap man pirmas dietu palydovas tai budavo  unsure.gif

Saldumu nelabai norisi, o pyktis ir pries tai buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 02 29, 22:34)
kaip noriu kazko saldaus doh.gif  doh.gif  doh.gif  kaip istverti blush2.gif  doh.gif

Kentet kentet 4u.gif jau vakaras-i lovas tuoj ir viskas.Ryt is naujo rolleyes.gif
As gerimus saldintus geriu tai man dar tokios labai triebos ner,bet ir jau pagalvoju vis,pagalvoju... rolleyes.gif
QUOTE(nerkute @ 2012 02 29, 23:07)
Saldumu nelabai norisi, o pyktis ir pries tai buvo  doh.gif

Atbulai hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Matrem*: 29 vasario 2012 - 21:14
QUOTE(*Matrem* @ 2012 02 29, 22:14)
Kentet kentet 4u.gif jau vakaras-i lovas tuoj ir viskas.Ryt is naujo rolleyes.gif
As gerimus  saldintus geriu tai man dar tokios labai triebos ner,bet ir jau pagalvoju vis,pagalvoju... rolleyes.gif

Atbulai hihihi.gif  hihihi.gif

drinks_cheers.gif MB net is namu nori savaitgaliui mane iskomandiruoti, nes nesusikalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkute @ 2012 02 29, 21:07)
Saunuole, Kaimynu dziaugsmas  thumbup.gif
Aplinka ir laiptines tas zmogus tvarko uz atlygi  ax.gif

na man nemoka,gal reiktų pradėti reikalauti g.gif lotuliukas.gif

labas rytas,

su pavasariu thumbup.gif
Atsakyti