Įkraunama...
Įkraunama...

2011 rugsėjinukų mamytės dietininkės :)

Niu va pagaliau Jus radau, jungsiuosi prie jusu nuo pirmadienio,nes dar si savaitgali 2gimtadieniai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 01, 10:04)
ha ha,būtų stebuklas doh.gif  lotuliukas.gif
pernai nėščia kasu,eina viena moteris,bet ne iš mūsų namo,sako galėtum nukasti ir ten (man rodo kur visai ne mano kiemas) blink.gif  nieko nesakiau,bet norėjos pasakyti- duosiu kastuvą ir nusikask doh.gif  lotuliukas.gif vyras toks ėjo pro šalį,negarsiai bet sako jai,džiaukis kad išvis kas kasa smile.gif

Oi jau tie kaimynai g.gif
Atsakyti
QUOTE(alla7 @ 2012 03 01, 21:13)
Niu va pagaliau Jus radau, jungsiuosi prie jusu nuo pirmadienio,nes dar si savaitgali 2gimtadieniai. thumbup.gif

mirksiukas.gif lauksim

QUOTE(nerkute @ 2012 03 01, 22:27)
Oi jau tie kaimynai  g.gif

taip jau būna,bet man dzin blush2.gif svarbu man gerai biggrin.gif kasu dėl savęs,ne dėj jų.aš noriu praeiti patogiau,o plius mankšta-nepanekns biggrin.gif
kartais pikta kai pvz pavasarį eini renki šiukšlias aplink,o niekas taip ir neišeina.talką organizuoji,tai gal kokie 6 žmonės susirenka,bet ne daugiau schmoll.gif

labas rytas,
na ir kaip po savaitės dietinimosi kg? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 02, 09:06)
taip jau būna,bet man dzin blush2.gif svarbu man gerai biggrin.gif kasu dėl savęs,ne dėj jų.aš noriu praeiti patogiau,o plius mankšta-nepanekns biggrin.gif
kartais pikta kai pvz pavasarį eini renki šiukšlias aplink,o niekas taip ir neišeina.talką organizuoji,tai gal kokie 6 žmonės susirenka,bet ne daugiau schmoll.gif

labas rytas,

Tai as ir sakau, kad tokia kaimyne visu svajone wub.gif
Labas rytas!
Dar nelabai savaite praejo ax.gif rezultatai pirmadieni bus matyti smile.gif
Bet kadangi vakar buvo mano svente, tai nusidejau ir suvalgiau gabaleli surio torto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nerkute @ 2012 03 02, 08:36)
Tai as ir sakau, kad tokia kaimyne visu svajone  wub.gif

biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif
siand pasisverus ziuriu dar - 1kg nera juhhhhuuuu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vel nuotaika superine visai dienai biggrin.gif

QUOTE(alla7 @ 2012 03 01, 22:13)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 02, 09:06)
labas rytas,

savaite bus tik pirmadieni tongue.gif bet as jau dziaugiuosi kad iki norimo rezultato beliko 4kg nuo saves nupurtyt biggrin.gif atrodo tiek nedaug bet kartu ir nemazai dar g.gif
Atsakyti
sveikos, na ka svarstykles rodo dar -2kg jeeeeeeeeeee thumbup.gif jau as -4kg is viso. saunumelis lotuliukas.gif
Atsakyti
na ką merginos,plonėjat akivaizdžiai bigsmile.gif

aš tai užsibrėžiau tikslą,kad per kt mėnesį 3 kg numesti turiu g.gif
per šį buvau 4 užsibrėžus,įvykdžiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif as jau snd pavalgiau normalius pusrycius,nes sakes kaip ryte blogai buvo blink.gif silpna nenormaliai,visa slaputele kol iki vonios nusivilkau blink.gif nusimaudziau,pavalgiau su kava-nieko dabar unsure.gif

Geri rezultatai 4u.gif
As nesisveriau snd...
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 03 02, 11:46)
Sveikos biggrin.gif as jau snd pavalgiau normalius pusrycius,nes sakes kaip ryte blogai buvo blink.gif silpna nenormaliai,visa slaputele kol iki vonios nusivilkau blink.gif nusimaudziau,pavalgiau su kava-nieko dabar unsure.gif

Geri rezultatai 4u.gif
As nesisveriau snd...

laikykis 4u.gif man ir ziauriai silpna:(
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 03 02, 11:42)
na ką merginos,plonėjat akivaizdžiai bigsmile.gif

aš tai užsibrėžiau tikslą,kad per kt mėnesį 3 kg numesti turiu g.gif
per šį buvau 4 užsibrėžus,įvykdžiau thumbup.gif

saunuole thumbup.gif

o del ko jums taip silpna?as tai kazkaip jokio silpnumo nejauciu, ir alkio poreikio didelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 03 02, 11:09)
saunuole thumbup.gif

o del ko jums taip silpna?as tai kazkaip jokio silpnumo nejauciu, ir alkio poreikio didelio rolleyes.gif

ne visų organizmai įpratę gauti mažai maisto mirksiukas.gif
aš galiu būt nevalgius išvis,man nieko g.gif
Atsakyti