Įkraunama...
Įkraunama...

2011 rugsėjinukų mamytės dietininkės :)

Matrem saunuole 4u.gif
kaip istverti savaitgali, ryut sveciu bus daug, kepsim vista, kugeli, zodziu bus daaaug maisto sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2012 03 03, 10:41)
kaip istverti savaitgali, ryut sveciu bus daug, kepsim vista, kugeli, zodziu bus daaaug maisto sad.gif

Po truputi visko paragauti ir geriausia pirmoje dienos puseje, o po to i laukeli vezima pastumdyti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, beplonėjančios gražuolės,
na ką, kaip ir sau prisižadėjau, šiandien pradedu nail.gif

vienas klausimėlis iškilo, geriu dabar juodą kavytę be cukraus... na...fui ... kad be cukraus ištvert galima, bet, kad be pieniuko, tai jau sunkoka man verysad.gif kaip manot, gal galima įsipilti? bet jaučiu, kad ne cry.gif
Atsakyti
QUOTE(dziote @ 2012 03 03, 11:09)
Labas rytas, beplonėjančios gražuolės,
na ką, kaip ir sau prisižadėjau, šiandien pradedu  nail.gif

vienas klausimėlis iškilo, geriu dabar juodą kavytę be cukraus... na...fui ... kad be cukraus ištvert galima, bet, kad be pieniuko, tai jau sunkoka man  verysad.gif kaip manot, gal galima įsipilti? bet jaučiu, kad ne  cry.gif

jei tai bus vienintelė tavo dietos išlyga manau nieko blogo nenutiks. bet iš patirties žinau, kad nuo vienos išlygos prasideda kita, o nuo antros sugriūva dieta, taigi reik atminti, kad tik 14 dienu, tik tiek. dar mane ramina kad pagalvoju, kad seniau žmonės badaudavo kone ir išgyveno, o aš čia išsipisinėju nes matai be saldainiuko numirsiu lotuliukas.gif

elymay, žinok labai sunku bus, prakttiškai neįmanoma, vakar draugai buvo, tai saldainių ant stalo padėjau, tai žiauru... o šiaip tai aš griežtai reikalauju, kad šalia manęs jokių picų ir kitų skanumynų niekas nevalgytų, nes tikrai neatsispirčiau.

na ir šį ryt dar vienas kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viso jau 3kg per 6 dienas wub.gif
Papildyta:
na va, jau prisiverčiau ir parašą atnaujinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dziote @ 2012 03 03, 10:09)

vienas klausimėlis iškilo, geriu dabar juodą kavytę be cukraus... na...fui ... kad be cukraus ištvert galima, bet, kad be pieniuko, tai jau sunkoka man  verysad.gif kaip manot, gal galima įsipilti? bet jaučiu, kad ne  cry.gif

jei lb neina,įsipilk/įsidėk,bet jei tik eina kažkaip ištemti,mėgink temti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif
nusprendžiau taip, rytais gersiu kavytę su pieniuku, nes vis dėl to jau dešimt metų gal jau taip geriu, be pieno atrodo skrandis susitraukia...o likusią dienos dalį, jei norėsiu, gersiu be pieno... g.gif

Na ką, Kaziukas laukia 4u.gif
Gražios ir lengvos dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2012 03 03, 11:41)

O beda jau cia rolleyes.gif rolleyes.gif ka galima patart g.gif KENTET 4u.gif

TERCIJA 4u.gif 3kg blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Matrem*: 03 kovo 2012 - 11:19
QUOTE(*Matrem* @ 2012 03 03, 12:18)
O beda jau cia rolleyes.gif  rolleyes.gif ka galima patart g.gif KENTET 4u.gif

TERCIJA 4u.gif 3kg blink.gif  thumbup.gif

na matai, kai yra iš ko mesti tai ir krenta, o kai tavo svoris ir taip labai normalus, tai sunkaiu ir yra dar numesti. kai kadanors pasieksiu 60, tai irgi bandysiu tar kokių 3 - 5 kg atsikratyti, bet jau iš to tragedijos tikrai nedarysiu smile.gif
be to įdomu, gal padeda ir tai kad maitinu g.gif nes aš tos angelo dietos tai taip sotokos laikausi, ir daržovių daugiau suvalgau nei ten parašyta ir grūdinės kultūros ką nors...
Atsakyti
Sveikos,
permečiau akim, kaip sekas čia jums. šaunuolės thumbup.gif kaip jums nesilpna nuo tokio staigaus svorio metimo bigsmile.gif aš nesivėriau pora dienų, sversiuos pirmadienio rytą ir įrašysiu į lentelę. sunkiausia ir man savaitgalį, nes tada maisto būna daugiausia ir svečių užsuka... ech...
Atsakyti
aciu merginos uz patarimus wink.gif bandysiu jais vadovautis. nors snd lekem pas giminaicius, tai veziausi savo maista, o ten, kad skanumynu pilna:tortai, sampe ir pan. tai neatsilaikaiu gurksneli sampes paragavau ir saldainu viena suvalgiau. ir db labai sazine grauzia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2012 03 03, 22:32)
aciu merginos uz patarimus wink.gif bandysiu jais vadovautis. nors snd lekem pas giminaicius, tai veziausi savo maista, o ten, kad skanumynu pilna:tortai, sampe ir pan. tai neatsilaikaiu gurksneli sampes paragavau ir saldainu viena suvalgiau. ir db labai sazine grauzia sad.gif

Nugi klausyk,mergina sauniai atsilaikei bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif suds ta saldaine irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 03 03, 21:42)
Nugi klausyk,mergina sauniai atsilaikei bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif suds ta saldaine irnesakyk.gif

tikrai kad suds lotuliukas.gif ir tik viena suvalgei, kai po nosim pilna saldumynu, cia jau tokia pagunda, kad atsilaikyti sunku butu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti