Įkraunama...
Įkraunama...

2011 rugsėjinukų mamytės dietininkės :)

QUOTE(MartiKarti @ 2012 03 15, 20:35)
As tai nieko nerasiau, nes kaip ir netinku sitai temai...As nesilaikau dietos, tik maziau valgau ir sportuoju. Rezultatas -600g per men. Dabar sveriu 52,3kg ir tikiu kad iki vasaros po truputi bus 50-51kg.

o tau dar svori mesti reikia? blink.gif hihihi.gif
Atsakyti
na aš vėl nuo pirmadienio bandysiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos,
tai šnd prisidavimas? g.gif biggrin.gif

QUOTE(inetukea @ 2012 03 17, 23:49)
o tau dar svori mesti reikia? blink.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(tercija @ 2012 03 18, 17:25)
na aš vėl nuo pirmadienio bandysiu  lotuliukas.gif  doh.gif

nepamiršai,šnd pirmadienis? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atrodo tikrai maziau valgau, ir sportuoju, o svoris kaip uzkeiktas - 78 ir viskas verysad.gif Jauciu, mesiu visa reikala ir po maitinimo uzsiimsiu savo lasekais doh.gif Nera upo kazko daryti, kai net nezinau, kaip suderinti maitinima ir MP. Labai nesinori nuskriausti savo zuikio g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildamile @ 2012 03 19, 13:27)
Sveikos,
Atrodo tikrai maziau valgau, ir sportuoju, o svoris kaip uzkeiktas - 78 ir viskas  verysad.gif Jauciu, mesiu visa reikala ir po maitinimo uzsiimsiu savo lasekais  doh.gif Nera upo kazko daryti, kai net nezinau, kaip suderinti maitinima ir MP. Labai nesinori nuskriausti savo zuikio  g.gif

aš šiuo metu irgi tiek sveriu drinks_cheers.gif 4u.gif
o šiaip žinok mažiau suk galvos dėl kg,parinkis ir pradės jei kristi mirksiukas.gif nuo streso ir nuolatinio mastymo apie juos,tikrai nekris mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as ir nepasakyciau kad jau lb dietinuos valgau po biski ir ziuriu dar -1 kg bigsmile.gif biggrin.gif iki tiklso ne daug jau ir truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 03 20, 08:38)
sveikos, as ir nepasakyciau kad jau lb dietinuos valgau po biski ir ziuriu dar -1 kg bigsmile.gif  biggrin.gif iki tiklso ne daug jau ir truksta g.gif

nu va kaip faina bigsmile.gif
o man šns šoktelėjo kažko g.gif
Atsakyti
bet eina sau kaip pamazu tas svoris krenta kai pagalvoji doh.gif kai priaugt tai greitai galima, o kai numest doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 03 20, 20:24)
bet eina sau kaip pamazu tas svoris krenta kai pagalvoji doh.gif kai priaugt tai greitai galima, o kai numest doh.gif  doh.gif

svarbu krenta mirksiukas.gif o ir efektas geresnis kai lėčiau,negu greit-mažiau procentų kad atauks vėl mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, laikausi šauniai nuo pirmadienio savo angeliuko dietos, tai per dvi dienas -1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2012 03 21, 10:00)
na va, laikausi šauniai nuo pirmadienio savo angeliuko dietos, tai per dvi dienas  -1  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2012 03 21, 11:00)
na va, laikausi šauniai nuo pirmadienio savo angeliuko dietos, tai per dvi dienas  -1  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai lb geri rezultatai thumbup.gif
Atsakyti