Įkraunama...
Įkraunama...

2011 rugsėjinukų mamytės dietininkės :)

na vakar buvau pas mamą, tai jau ten sunkokai gavosi ištverti, nes šokoladų ten tai patikėkit wub.gif nu bet nors ir su mažais nuklydimais - atsilaikiau - šnd jau sąžiningai toliau laikausi smile.gif
Atsakyti
sveikos dietininkes, as jau namuose. bijau lipti ant svarstykliu, nes ligoninej rijau ir gulejau biggrin.gif nuo pirmadienio reiks susiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2012 03 23, 12:51)
sveikos dietininkes, as jau namuose. bijau lipti ant svarstykliu, nes ligoninej rijau ir gulejau biggrin.gif nuo pirmadienio reiks susiimti biggrin.gif

sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2012 03 23, 13:51)

Sveika sugrįžus wink.gif na aš esu labai dėkinga angelo dietai, bet man jau bloga nuo jos biggrin.gif kadangi sąžiningai jos laikiausi tik apie pusantros savaitės, o visas kitas dienas su nuklydimais, tai ir svoris ne kažką krenta, o tas pats maistas jau vemtraukį kelia biggrin.gif taigi keičiu dietą į pieno produktų dietą. Paauglystėje kažko panašaus laikiausi, bet pati tokią dietą buvau sugalvojus, o čia radau nete. Vertinimai labai prieštaringi, bet bandysiu. Pradedu nuo pirmadienio, nes ryt tėčio gimtadienis, tai žinau kad neatsilaikysiu doh.gif Tiesa, šios dietos vertinimai labai prieštaringi, bet aš labai mėgstu pieno produktus, organizmas juos gerai toleruoja, todėl manau tikrai tiks man, o kaip kitiem nežinau. Ai, dar labai skirtingai krenta nuo jos, vienoms visai nekrenta, o kitoms labai daug. Žiūrėsim kaip čia bus, bet jau į salotas su kepsniu ir kiaušinius nebegaliu žiūrėti doh.gif lotuliukas.gif

Per savaitę galite numesti iki 5 kg. Pagrindinė sudėtinė dietos dalis – pienas ir jo produktai, tad jeigu jūsų organizmas blogai virškina pieno produktus, ši dieta jums netiks.

Laikydamosis dietos nepirkite daugiau negu 4 % riebumo pieno produktų. Taip pat dietos metu draudžiami rūgštūs vaisiai, geriau rinkitės saldesnius: obuolius, bananus, kriaušes, persikus, džiovintas slyvas arba razinas. Prieš kiekvieną valgymą išgerkite stiklinę negazuoto vandens.

Pusryčiai

1 jogurtas, ne daugiau kaip 4% riebumo (125 g indelis)
1 vaisius
Arbata su medumi (20g medaus, vienas arbatinis šaukštelis – 5 g) arba kava su pienu.

Priešpiečiai

100g košės (geriausia avižinė ar kita mėgstama, negalima manų ir kvietinės), virta vandenyje arba neriebiame piene
125 g neriebios varškės
Stiklinė neriebaus pieno

Pietūs

1 virtas kiaušinis
Salotos (agurkai, pomidorai ir pan.), užpilti neriebiu jogurtu arba vietoje salotų – 100g varškės su vaisiais
Stiklinė kefyro

Vakarienė

1 vaisius
1 nesaldus ir neriebus jogurtas (125 g indelis)

Šios dietos galite laikytis nuo 3 iki 7 dienų.
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2012 03 24, 08:19)

oo...sėkmės tau naujoj trasoj thumbup.gif
man reikia kažko imtis,nes nekrenta svoris g.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2012 03 24, 09:19)
Sveika sugrįžus wink.gif na aš esu labai dėkinga angelo dietai, bet man jau bloga nuo jos biggrin.gif kadangi sąžiningai jos laikiausi tik apie pusantros savaitės, o visas kitas dienas su nuklydimais, tai ir svoris ne kažką krenta, o tas pats maistas jau vemtraukį kelia biggrin.gif taigi keičiu dietą į pieno produktų dietą. Paauglystėje kažko panašaus laikiausi, bet pati tokią dietą buvau sugalvojus, o čia radau nete. Vertinimai labai prieštaringi, bet bandysiu. Pradedu nuo pirmadienio, nes ryt tėčio gimtadienis, tai žinau kad neatsilaikysiu doh.gif Tiesa, šios dietos vertinimai labai prieštaringi, bet aš labai mėgstu pieno produktus, organizmas juos gerai toleruoja, todėl manau tikrai tiks man, o kaip kitiem nežinau. Ai, dar labai skirtingai krenta nuo jos, vienoms visai nekrenta, o kitoms labai daug. Žiūrėsim kaip čia bus, bet jau į salotas su kepsniu ir kiaušinius nebegaliu žiūrėti  doh.gif  lotuliukas.gif
Per savaitę galite numesti iki 5 kg. Pagrindinė sudėtinė dietos dalis – pienas ir jo produktai, tad jeigu jūsų organizmas blogai virškina pieno produktus, ši dieta jums netiks.

Laikydamosis dietos nepirkite daugiau negu 4 % riebumo pieno produktų. Taip pat dietos metu draudžiami rūgštūs vaisiai, geriau rinkitės saldesnius: obuolius, bananus, kriaušes, persikus, džiovintas slyvas arba razinas. Prieš kiekvieną valgymą išgerkite stiklinę negazuoto vandens.

Pusryčiai

1 jogurtas, ne daugiau kaip 4% riebumo (125 g indelis)
1 vaisius
Arbata su medumi (20g medaus, vienas arbatinis šaukštelis – 5 g) arba kava su pienu.

Priešpiečiai

100g košės (geriausia avižinė ar kita mėgstama, negalima manų ir kvietinės), virta vandenyje arba neriebiame piene
125 g neriebios varškės
Stiklinė neriebaus pieno

Pietūs

1 virtas kiaušinis
Salotos (agurkai, pomidorai ir pan.), užpilti neriebiu jogurtu arba vietoje salotų – 100g varškės su vaisiais
Stiklinė kefyro

Vakarienė

1 vaisius
1 nesaldus ir neriebus jogurtas (125 g indelis)

Šios dietos galite laikytis nuo 3 iki 7 dienų.

aciu wink.gif nu saunuole, gerai kad puikiai tau sekasi thumbup.gif as vel apsileidau, bijau lipti ant svarstykliu. vakar isitraukiau jau pavasarinius-vasarinius rubus, tai baisu visos bliuskutes nurasytos, nes pilvas isokes baisiai. nu zodziu kazkas baisaus. verkt jau norisi. nzn net nuo ko vel pradet. sakau tais grikiais gal bandyt.
o tu jau nebemaitini,kad pienisku prod dieta renkiesi?
Atsakyti
QUOTE(ellymay @ 2012 03 24, 10:49)
aciu wink.gif nu saunuole, gerai kad puikiai tau sekasi thumbup.gif  as vel apsileidau, bijau lipti ant svarstykliu. vakar isitraukiau jau pavasarinius-vasarinius rubus, tai baisu visos bliuskutes nurasytos, nes pilvas isokes baisiai. nu zodziu kazkas baisaus. verkt jau norisi. nzn net nuo ko vel pradet. sakau tais grikiais gal bandyt.
o tu jau nebemaitini,kad pienisku prod dieta renkiesi?

o kodėl nenori toliau angelo dietos laikytia, juk tau labai gerai svoris krito... Maitinu, bet jau daugiau dėl nusiraminimo, ryte ir vakare gauna, op taip tai jau košytės į trasą pilnu tempu eina biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as jau angelo dietos irgi nesilaikau, valgau viska ka noriu tik saikingai biggrin.gif beliko 2 kg numesti ir busiu tada tokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors ir dbr jau dziaugiuosi nes i visus rubus jau ilendu, ir jau sveriu netgi maziau nei pries pastojant biggrin.gif
Tercija dieta su pieno produktais lb viliojanti g.gif as irgi lb megstu piena varske ir visa kita biggrin.gif
parasyk kaip tau sekasi jos laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2012 03 26, 23:25)
sveikos, as jau angelo dietos irgi nesilaikau, valgau viska ka noriu tik saikingai biggrin.gif  beliko 2 kg numesti ir busiu tada tokia biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nors ir dbr jau dziaugiuosi nes i visus rubus jau ilendu, ir jau sveriu netgi maziau nei pries pastojant biggrin.gif
Tercija dieta su pieno produktais lb viliojanti g.gif  as irgi lb megstu piena varske ir visa kita biggrin.gif
parasyk kaip tau sekasi jos laikytis mirksiukas.gif

kolkas nesigavo pradeti, nes pas mama tris dienas prabuvau, tai parsivežiau pusantro kg biggrin.gif
Atsakyti
Labai jau žlugus mūsų tema biggrin.gif negi jau visos lieknos? aš toliau angelo dietos laikausi, man ji lengviausiai sekasi, kolkas va antra diena ir viskas gerai, nera didelių pagundų, o kad stimulas nesumažėtų tai nusipirkau daug naujų rūbų truputį ankštokų biggrin.gif
Atsakyti
o siaubas tikrai, kad zlugus. tai ka visos jau grazios biggrin.gif beje tercija kaip sekasi begioti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2012 03 29, 17:03)
Labai jau žlugus mūsų tema biggrin.gif negi jau visos lieknos? aš toliau angelo dietos laikausi, man ji lengviausiai sekasi, kolkas va antra diena ir viskas gerai, nera didelių pagundų, o kad stimulas nesumažėtų tai nusipirkau daug naujų rūbų truputį ankštokų biggrin.gif

Ar pakankamai motyvuoja mazesnis rubu dydis?

Papildyta:
QUOTE(ellymay @ 2012 04 10, 13:29)
o siaubas tikrai, kad zlugus. tai ka visos jau grazios biggrin.gif beje tercija kaip sekasi begioti? biggrin.gif

Ne grazuoles, bet kad sunku su tom dietom doh.gif vyras tempia visokius skanumynus namo ir grasina, kad valgyciau arba nieko nebepirks doh.gif
Atsakyti