QUOTE(ellymay @ 2012 03 23, 13:51)
sveikos dietininkes, as jau namuose. bijau lipti ant svarstykliu, nes ligoninej rijau ir gulejau

nuo pirmadienio reiks susiimti
Sveika sugrįžus

na aš esu labai dėkinga angelo dietai, bet man jau bloga nuo jos

kadangi sąžiningai jos laikiausi tik apie pusantros savaitės, o visas kitas dienas su nuklydimais, tai ir svoris ne kažką krenta, o tas pats maistas jau vemtraukį kelia

taigi keičiu dietą į pieno produktų dietą. Paauglystėje kažko panašaus laikiausi, bet pati tokią dietą buvau sugalvojus, o čia radau nete. Vertinimai labai prieštaringi, bet bandysiu. Pradedu nuo pirmadienio, nes ryt tėčio gimtadienis, tai žinau kad neatsilaikysiu

Tiesa, šios dietos vertinimai labai prieštaringi, bet aš labai mėgstu pieno produktus, organizmas juos gerai toleruoja, todėl manau tikrai tiks man, o kaip kitiem nežinau. Ai, dar labai skirtingai krenta nuo jos, vienoms visai nekrenta, o kitoms labai daug. Žiūrėsim kaip čia bus, bet jau į salotas su kepsniu ir kiaušinius nebegaliu žiūrėti
Per savaitę galite numesti iki 5 kg. Pagrindinė sudėtinė dietos dalis pienas ir jo produktai, tad jeigu jūsų organizmas blogai virškina pieno produktus, ši dieta jums netiks.
Laikydamosis dietos nepirkite daugiau negu 4 % riebumo pieno produktų. Taip pat dietos metu draudžiami rūgštūs vaisiai, geriau rinkitės saldesnius: obuolius, bananus, kriaušes, persikus, džiovintas slyvas arba razinas. Prieš kiekvieną valgymą išgerkite stiklinę negazuoto vandens.
Pusryčiai
1 jogurtas, ne daugiau kaip 4% riebumo (125 g indelis)
1 vaisius
Arbata su medumi (20g medaus, vienas arbatinis šaukštelis 5 g) arba kava su pienu.
Priešpiečiai
100g košės (geriausia avižinė ar kita mėgstama, negalima manų ir kvietinės), virta vandenyje arba neriebiame piene
125 g neriebios varškės
Stiklinė neriebaus pieno
Pietūs
1 virtas kiaušinis
Salotos (agurkai, pomidorai ir pan.), užpilti neriebiu jogurtu arba vietoje salotų 100g varškės su vaisiais
Stiklinė kefyro
Vakarienė
1 vaisius
1 nesaldus ir neriebus jogurtas (125 g indelis)
Šios dietos galite laikytis nuo 3 iki 7 dienų.