nu taip as irgi klausiau kaip tu taip is vis pakenti, dar kad bendravimas kitose sferose butu, sako is vis nieko, atrodo nieko blogo nedaro, bet ir demesio per daug nekreipia, sako kartais jau atrdo geriau trenktu negu is vis taip ignoruotu ,kaip kokia tuscia vieta

.Jie kaip tik vaikeli pasigimde ir buvo biski problemu su vaiko sveikata - tai ir pervargimai ir miego trukumai,sako per daug ir nepasigedau to sekso, bet vis tiek sako norisi to artumo, salia zmogus kad butu, bet kas keisciausia, kad vyras irgi kazkokiu pastangu suarteti, nerode ir nerodo, nei kitu neiiesko, ir dar ta zmona kaltina ale ji kazkuom kalta

VAt kaip buna gyvenime moterys viska ant savo galvos uzsitempia ir dar kaltos del visko lieka

Aisku abu atsakingi uz susidariuse situacija, kiekvienas is savo puses, bet bent jau savo ta puse reiktu pripazinti.
Mes irgi perejom per ta maziuku vaiku etapa, kai gal ir norisi, bet jau ir jegu nebebuna(cia man aisku

), o kad ten vyro prasyti reiktu tai man butu keisciau nei keista, negaleciau tikriausiai taip gyventi

, juk moteriai norisi buti vertinamai, gerbiamai, kad vyras jos geistu, o ne kaip koks bulviu maisas padetas, tipo, jei nori nusiskusk ir suvalgyk

Suprantu, kai zmonems nereikia daug,svarbu,kad abiem gerai, gal ten pasedeti pvz salia apsikabinus ir uztenka bet ,kad taip vat is vis nieko, nenoret nei pabuciuot, nei apsikabint , manau, cia meiles matyt is vis nera arba kazkokios sveikatos problemos...
Nezinau gal as ir senamadiska, bet vis tiek man atrodo daugiau iniciatyvos turi buti i svyro puses