Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis

QUOTE(plan @ 2013 05 09, 00:31)
is senu laiku yra tokia nuomone,kad vyrams labai reikia sexo.Bet,kas dabar darosi,tai jau nezinau,gal cia nuo to maisto prifarsiruoto E,ar dar kokio velnio,gal nuo energetiniu gerimu,bet labiau del sexo dabar draskosi moterys.Viskas apsisuko antraip, jos kaip maniakes,tik sexo,laiziaku ir pinigu nori. Nu pagal visa tai ,ateity taps juodosiomis naslemis, tiesiog suvalgys savo patinelius. Vyrams bus lmta isnykti,jau naujosios amazones atakuoja.

Oi, pralinksmino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ada21lt @ 2013 05 10, 23:14)
Suprantu, kai zmonems nereikia daug,svarbu,kad abiem gerai, gal ten pasedeti pvz salia apsikabinus ir uztenka bet ,kad taip vat is vis nieko, nenoret nei pabuciuot, nei apsikabint , manau, cia meiles matyt is vis nera arba kazkokios sveikatos problemos... g.gif

Kad man kaip tik atrodo, jog vyrai iniciatyvesni būna, kai sekso reikia, o tuos apsikabinimus ir pabučiavimus be jokios intencijos seksuot jie kažkaip praleidžia, kaip "beprasmius" (juk sekso po to nebus). g.gif
Jeigu metų metus nėra sekso ir TIKRAI nėra meilužės, tai greičiausiai vyrui niekada ypatingai seksas nerūpėjo, o su amžium tai ir hormonai savo padaro, ir sveikata, tada "patogiau" tampa atsisakyt negu viskuo rūpintis ir turėt seksą. O jei dar moteris šalia n metų ta pati, tai gal jau nebe taip ir įdomu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 11, 23:38)
Oi, pralinksmino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kad man kaip tik atrodo, jog vyrai iniciatyvesni būna, kai sekso reikia, o tuos apsikabinimus ir pabučiavimus be jokios intencijos seksuot jie kažkaip praleidžia, kaip "beprasmius" (juk sekso po to nebus).  g.gif
Jeigu metų metus nėra sekso ir TIKRAI nėra meilužės, tai greičiausiai vyrui niekada ypatingai seksas nerūpėjo, o su amžium tai ir hormonai savo padaro, ir sveikata, tada "patogiau" tampa atsisakyt negu viskuo rūpintis ir turėt seksą. O jei dar moteris šalia n metų ta pati, tai gal jau nebe taip ir įdomu.

Su metais ir moterys tingeja. Iniciatyvos mazeja. Noras yra, bet nesinori paciai rodyti iniciatyvos ir lauki, lauki...kai sulauki sukyla ambicijos, aha tu manes nenorejai kai as taves norejau...uztai dabar gulesiu kaip rastas...arba visai nieko nebus.
Ambicijos, skaiciavimas kas kam kada ka padare, nuoskaudos, jos priklauso rutinai. Tik blogai, kai jos uzvaldo sutuoktinius. Nuo tada galima laikyti santuoka subyrejusia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 13 gegužės 2013 - 21:26
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 13, 22:25)
Ambicijos, skaiciavimas kas kam kada ka padare, nuoskaudos, jos priklauso rutinai. Tik blogai, kai jos uzvaldo sutuoktinius. Nuo tada galima laikyti santuoka subyrejusia.

O kodėl žmonės pradeda skaičiuoti? Ar ne tada, kai svarstyklės smarkiai nusvyra į vieną pusę, ir tada duodantysis pradeda jausti nuoskaudą, kad nieko negauna atgal?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 13, 22:01)
O kodėl žmonės pradeda skaičiuoti? Ar ne tada, kai svarstyklės smarkiai nusvyra į vieną pusę, ir tada duodantysis pradeda jausti nuoskaudą, kad nieko negauna atgal?

Taip taip. Vyrams nereikia duoti per daug! Jiem sito nereikia. Moteriai reikia daugiau, o vyrai yra banalesni zmones. Dazniausiai jie vadovaujasi ne jausmais , o protu. Tai moteriai reikia silumos , meiles ir supratimo, isskirtinio demesio. Moteris reikia lepinti ir puoseleti, kad jos zydetu ir butu grazios. Vyru negalima lepinti!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 13, 22:06)
Vyru negalima lepinti!!!!!!!!!

kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 05 13, 22:27)

Jiems nereikia zydeti, juos lepinat labai greitai jie uzlipa ant galvos, nebezino ko nori....tada nebenori... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 13, 22:43)
Jiems nereikia zydeti, juos lepinat labai greitai jie uzlipa ant galvos, nebezino ko nori....tada nebenori... doh.gif

o kaip tuomet tie pasisakymai, kad vyrai myli tas, kurios su jais švelnios, meilios, rūpestingos?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 05 13, 22:45)
o kaip tuomet tie pasisakymai, kad vyrai myli tas, kurios su jais švelnios, meilios, rūpestingos?

Cia naturalu, cia ne lepinimas.Lepinimas kai visko per daug. Pataikaujama,...
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2013 05 13, 23:06)
Taip taip. Vyrams nereikia duoti per daug! Jiem sito nereikia. Moteriai reikia daugiau, o vyrai yra banalesni zmones. Dazniausiai jie vadovaujasi ne jausmais , o protu. Tai moteriai reikia silumos , meiles ir supratimo, isskirtinio demesio. Moteris reikia lepinti ir puoseleti, kad jos zydetu ir butu grazios. Vyru negalima lepinti!!!!!!!!!

Skaitau skaitau ir iki pat kito posto nesupratau, ar jūs čia rimtai, ar juokais biggrin.gif Ar man čia pult prieštaraut, ar sutikt. biggrin.gif
Aš perfrazuočiau kiek kitaip: jeigu norit, kad vyrai rūpintųsi, reikia jiems tai leisti, t.y. mažiau pačioms viskuo rūpintis. biggrin.gif
Stengiuosi... biggrin.gif
Nors šiaip aš už tai, kad abiems reikia meilės, dėmesio ir švelnumo, tik vyrui ir moteriai visa tai skiriasi turbūt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 14, 00:55)
Skaitau skaitau ir iki pat kito posto nesupratau, ar jūs čia rimtai, ar juokais biggrin.gif  Ar man čia pult prieštaraut, ar sutikt. biggrin.gif
Aš perfrazuočiau kiek kitaip: jeigu norit, kad vyrai rūpintųsi, reikia jiems tai leisti, t.y. mažiau pačioms viskuo rūpintis. biggrin.gif
Stengiuosi... biggrin.gif
Nors šiaip aš už tai, kad abiems reikia meilės, dėmesio ir švelnumo, tik vyrui ir moteriai visa tai skiriasi turbūt.

Aj, mano postai daznai pusiau juokais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 05 13, 23:45)

O kaip pasisakymas, kad vyrai - medziotuojai ir myli nepasiekiamas? Zmona po sonu su laiku tikrai atsibosta. Sutinku, kad vyrus reikia maziau lepinti, skirti daugiau demesio saves tobulinimui ir aplamai vyras turi manyti, kad moteris turi gerbeju ir gali bet kuriuo momentu nuo jo pabegti biggrin.gif Jei pats vyras nemato, tai galima jam kaip nors subtiliai pamineti...Man pasiseke dirbu su vyrais. Tai pastoviai turiu ka papasakoti vyrui, kad neatsipalaiduotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 05 15, 09:22)
O kaip pasisakymas, kad vyrai - medziotuojai ir myli nepasiekiamas?  Zmona po sonu su laiku tikrai atsibosta. Sutinku, kad vyrus reikia maziau lepinti, skirti daugiau demesio saves tobulinimui ir aplamai vyras turi manyti, kad moteris turi gerbeju ir gali bet kuriuo momentu nuo jo pabegti biggrin.gif Jei pats vyras nemato, tai galima jam kaip nors subtiliai pamineti...Man pasiseke dirbu su vyrais. Tai pastoviai turiu ka papasakoti vyrui, kad neatsipalaiduotu smile.gif

thumbup.gif Viena diena svelni, miela-lyg maziukas kaciukas...miau..miau, Kita diena ragana-padaryk ta, pirstai parodai i ana, liepti, isakineti-eik , nesk, tempk, rek... biggrin.gif
Atsakyti