Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Sveikos aš nerandu Botanical kremų?
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2012 05 10, 10:20)
Sveikos aš nerandu Botanical kremų?

Sveika, užeik į kompanijos puslapį ir ten tikrai pamatysi.

Puslapio adresas: http://marykay.lt/ ir ieškok apačioje kairėje pusėje bus "Botanical Effects Odos Priežiūra".
Atsakyti
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 05 01, 19:06)
Ar girdejote merginos, kad kompanija pradejo labai rimtai bausti tas konsultantes, kurios pardavineja produkcija internete ir mazesnemis kainomis? ispradziu skilido tik gandai, bet siuo metu jau gan rimtai su sia problema kovojama ax.gif  ar esate girdejusios apie tai? smile.gif

As nezinau kaip yra kovojama su tuo, kas ir kaip, bet tikrai zinau, kad yra tokiu, kurios pardavineja pigiau... 4u.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(liutmerge @ 2012 05 01, 21:43)
tada paskaito internete ka petras ar onute parase,o paskui prasideda  doh.gif  zose sake,kad aldonai alergija ir t.t.

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(Ledokristaliukas @ 2012 05 09, 17:40)
uztat oda bus pasakiskai svelni 4u.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleszuikis @ 2012 05 10, 10:12)
Sveika, užeik į kompanijos puslapį ir ten tikrai pamatysi.

Puslapio adresas: http://marykay.lt/ ir ieškok apačioje kairėje pusėje bus "Botanical Effects Odos Priežiūra".

Tai aš matau kad rinkinį sudaro Valomoji Želė
Drėkinamoji Emulsija
Gaivinamasis Tonikas
Drėkinamoji Kaukė

O atskirai kad būtų dieninis ir naktinis kremas nėra? Ar aš ne taip suprantu
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2012 05 10, 13:49)
Tai aš matau kad rinkinį sudaro Valomoji Želė
Drėkinamoji Emulsija
Gaivinamasis Tonikas
Drėkinamoji Kaukė

O atskirai kad būtų dieninis ir naktinis kremas nėra? Ar aš ne taip suprantu

O kas minėjo apie naktinį ir dieninį kremus? g.gif Tai ką matote tinka ir dienai ir nakčiai. Drėkinamoji Emulsija, tai ir yra kremas dienai ir nakčiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleszuikis: 10 gegužės 2012 - 12:59
Matyt supainiojo kazka, nes yra tik serumas dieninis ir naktinis biggrin.gif
Atsakyti
Klisti zmogiska wink.gif
Atsakyti
Na supratau, užsisakiau ir aš botanical rinkinį žiurėsiu ar aš irgi būsiu sužavėta juo kaip Jūs.
Kadangi naudaujau TW, ir baigiau jau dieninį kremą, kurio užteko labai ilgam, tai galvojau tik pabandyt iš botanical, nes naktinio, paakiam dar turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2012 05 11, 08:33)
Na supratau, užsisakiau ir aš botanical rinkinį žiurėsiu ar aš irgi būsiu sužavėta juo kaip Jūs.
Kadangi naudaujau TW, ir baigiau jau dieninį kremą, kurio užteko labai ilgam, tai galvojau tik pabandyt iš botanical, nes naktinio, paakiam dar turiu ax.gif

Bet tikriausiai zinote, kad "Botanical sistema" nekovoja su raukslytemis? 4u.gif
Atsakyti
Turiu miracle set rinkini,tai tvarka butu day/night solution ir tada age fightining kremas?aciu smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif isbandziau ir as nesenai si geri thumbup.gif atsiliepimai tik geri thumbup.gif
dabar atrodo, kad visko reikia, ir to ir ano, vargsas atlyginimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adora_ @ 2012 05 13, 02:21)
Turiu miracle set rinkini,tai tvarka butu day/night solution ir tada age fightining kremas?aciu smile.gif

Taip, tvarka butu tokia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimondyte:) @ 2012 05 13, 16:53)
sveikos smile.gif isbandziau ir as nesenai si geri thumbup.gif  atsiliepimai tik geri thumbup.gif
dabar atrodo, kad visko reikia, ir to ir ano, vargsas atlyginimas lotuliukas.gif

o kada mums moterims ko nors nereikia lotuliukas.gif bet kai zinom, kad mokam uz gera daigta, tai ir ne taip gaila to atlyginimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledokristaliukas: 13 gegužės 2012 - 18:26