Sveikos, aš irgi šią temą vis paskaitau, labai smagu, kad yra ilgai žindančių mamyčių

Maniškei dar tik metukai, bet ruošiuosi ilgai maitinti, tai pas jus semiuosi įkvėpimo. Gera rasti bendraminčių, kolkas vis kas paklausia kiek dar ruošiuos maitinti, kai pasakau, kad bent iki dviejų metų, ir ilgiau jei norės, tai akis visi išverčia - ir šeimos nariai, ir draugės, pakikena atseit čia man galvoj susisukę kažkas

Ai, bet aš nekreipiu dėmesio, vistiek man net minčių nekyla, kad galėčiau prievartiniu būdu nutraukt žindymą, man tai būtų nemeilė ir nepagarba savo vaikui.
Dėl Time viršelio - aš irgi manau, kad kuo daugiau apie tai kalbama, kuo dažniau matoma, tuo labiau visuomenė pripranta. Todėl geriau jau toks kiek provokuojantis viršelis, nei jokio šia tema.
Mano mergytė, kai nori valgyti sako "niam niam niam" ir rodo į krūtinę. Man labai mielas toks jos paprašymas, tad ir viešumoj jokios gėdos nesukelia

Nors šiaip dabar dažniau pasiorganizuoju, kad kažkur restorane, ar pan. viešoj vietoj valgytų kitokį maistą, žindymą palieku intymesnei namų aplinkai, o jei būname kur svečiuose, visada pasiklausiu ar nieko nesutrikdysiu žindydama, kolkas dar nėra tekę eit į kitą kambarį