Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Prie topinių gydytojų pasisakymų galima dar pridėti "Pagerkit antibiotikų. Dėl viso pikto" rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valaura @ 2012 05 21, 11:26)
Prie topinių gydytojų pasisakymų galima dar pridėti "Pagerkit antibiotikų. Dėl viso pikto" rolleyes.gif  biggrin.gif

Taip, net kraujo tyrimų prieš tai nepadarius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 05 21, 11:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Iš tos temos, ko čia atėjot vis tiek persileisit. Arba ko čia ieškot, jau jums mirti laikas.
Juokinga, kad net graudu su tokiais gydytojų pasisakymais.
Kai tingi daryti tyrimus, gydyti, tai ir prigalvoja visokių nesamonių.

Mano vaiku gydytoja, tai nuosirdziai pasake:Mes su kokiomis dabar ligomis susiduriam, mes ju nezinom, musu apie jas nieko nemoke.
O ji jauna tikrai apie 40, gal nei tiek nera...Ypac visi berimai ir visos alergijos.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 21, 15:50)
Mano vaiku gydytoja, tai nuosirdziai pasake:Mes su kokiomis dabar ligomis susiduriam, mes ju nezinom, musu apie jas nieko nemoke.
O ji jauna tikrai apie 40, gal nei tiek nera...Ypac visi berimai ir visos alergijos.

Nedaug tokių sąžiningų gydytojų. Dažniausiai jos bent apsimeta, kad "viskas čia aišku" išrašo krūva receptukų ir ramia sąžine išleidžia namo... Kartais internete galima rasti tikrai daugiau info nei pas gyd... Kad ir dėl Hgb normų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasarockina @ 2012 05 20, 14:04)
kad iki metu ir uztenka, paskui vaikai savanaudziai manipuliuoja mamomis.

cia dar nieko. doh.gif man seimos gydytoja, kai pora menesiu po gimdymo buvau nuvaziavus, sake iki puses metu tai labai gerai, o paskui tai nebutina! mazdaug kam cia vargt? blink.gif
Atsakyti
Aga, maniškė jau varto akis kam dar dičkį maitinu rolleyes.gif Nieko taktiškai neako, bet su sesele abi tik akis pavarto ir tiek... Ir dar vaikui buteliuko ėduonį pripaišė, net neapžiūrėjus dantukų - o ten tik apnašos tokios ax.gif Na nesiduoda mano vaikas dantų valyt, o jėga valyt nesinori... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2012 05 16, 18:29)
Aš jau susipainiojau-apie ką jūs čia diskutuojate, ar apie alergiją, ar apie medžiagų apykaitos sutrikimus? Jei žarnynas nedirba, pučia vidurius, vemia, kietėja viduriai-tai virškinamojo trakto sutrikimai.
Tam tikros alergijos išaugamos, kiek skaičiau.Bent jau taip sako alergologai.

Žarnynas yra nepelnytai pamirštas organas, tikrai daug kas susiję su būtent jo veikla. Tarkim mano mažei buvo pieno produktų netoleravimas vos kelių mėnesių. Tai yra, maitindama ją aš valgiau pieno produktų, bet tol kol apsiribodsavau tarkim koše su pienu ar sūrio sumuštiniu viskas OK, bet va tarkim užsimiršus ištaršydavau didesnį indelį jogurto - išmatose pas ją būdavo žalia spalva ir kraujo siūleliai. Ir tai ne sutapimas nes ir gydytoja tą patį sakė, ir pati pamatydavau-pienas ir vaiko negalavimas visada būdavo susiję. Žodžiu pradėjus primaitinimą ėmiausi priemonių-į bepienes košytes vis įdėdavau po arbatinį šaukštuką pieniškų, ir taip vis didinau kiekį, tada 8-9 mėn tarpe pradėjau nuo paprasto Dobilo jogurto, ir ką-nebėra tos netolerancijos. Subrendo žarnynas. Man labai aktualu-nes pati alergiška ir mano mama tai garantuotai paveldėjo. Šiai dienai maitinu MP ir neketnu mest, nes 1-mišinių negeria, o su karvės pienu akivaizdu nėr ko žaist, 2-esu tinginė ir kurių velnių marmaliot kažką jei gali tiesiog atsegt sagą, 3-mišiniai kainuoja.... tai vat mano istorija...
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2012 05 21, 20:22)
Žarnynas yra nepelnytai pamirštas organas, tikrai daug kas susiję su būtent jo veikla. Tarkim mano mažei buvo pieno produktų netoleravimas vos kelių mėnesių. Tai yra, maitindama ją aš valgiau pieno produktų, bet tol kol apsiribodsavau tarkim koše su pienu ar sūrio sumuštiniu viskas OK, bet va tarkim užsimiršus ištaršydavau didesnį indelį jogurto - išmatose pas ją būdavo žalia spalva ir kraujo siūleliai. Ir tai ne sutapimas nes ir gydytoja tą patį sakė, ir pati pamatydavau-pienas ir vaiko negalavimas visada būdavo susiję. Žodžiu pradėjus primaitinimą ėmiausi priemonių-į bepienes košytes vis įdėdavau po arbatinį šaukštuką pieniškų, ir taip vis didinau kiekį, tada 8-9 mėn tarpe pradėjau nuo paprasto Dobilo jogurto, ir ką-nebėra tos netolerancijos. Subrendo žarnynas. Man labai aktualu-nes pati alergiška ir mano mama tai garantuotai paveldėjo. Šiai dienai maitinu MP ir neketnu mest, nes 1-mišinių negeria, o su karvės pienu akivaizdu nėr ko žaist, 2-esu tinginė ir kurių velnių marmaliot kažką jei gali tiesiog atsegt sagą, 3-mišiniai kainuoja.... tai vat mano istorija...

pritariu:)
isties patogu, atsegi saga....o maniskis (cia sunelis), kaip vyras sako, istreniruotu rankos judesiu issitraukia papa -ir ramu:) ypac kur kelioneje:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausmare: 22 gegužės 2012 - 09:03
Sveikos!

mano panelei dar tik 9.5 menesio, zadu maitinti... net nzn kiek, kol pati nores smile.gif bet jau paskaitau jusu pokalbius, smagu, kad yra tokiu mamu, kurios ir vyresnius maitina pacios. o kazi kada as galesiu drasiai pas jus jungtis, nuo kokio amziaus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2012 05 22, 15:03)
Sveikos!

mano panelei dar tik 9.5 menesio, zadu maitinti... net nzn kiek, kol pati nores smile.gif bet jau paskaitau jusu pokalbius, smagu, kad yra tokiu mamu, kurios ir vyresnius maitina pacios. o kazi kada as galesiu drasiai pas jus jungtis, nuo kokio amziaus? biggrin.gif

Nu klausyk kas per kompleksai-pagal daugumą anytų ir kitų (ne)pramanytų tai jau esat įrašyta į dinozaurus lotuliukas.gif į mane irgi pašnairuoja kai kas bet namie tai ne-va brolienė pasirodo anais laikais abi mergaites po pusantrų metų maitino, mama nemaitino bet irgi kažkaip susiprato kad vo kaip pienukas sveika ir gerai ot kad tada man kas būtų padėjęs... gydytoja irgi labai giria tai ko man čia nesipūst blush2.gif aišku juokauju-kas per pūtimasis gali būti iš to kas ne kiekvienai pavyksta. Beje kas įdomiausia tai iš daktarės oirgi suprantu kas esu dinozauras-nes kai eidavom kas mėnesį su leliuku tai vis klausdavo apie maitinimą, o kai pusmečio proga gavo tą patį atsakymą tai apsipatenkino-o 8 mėn net nebeklausė nes pati matė kad mudviem sekasi puikiai. Bet va kaip ji pati pastebėjo tikrai mažai tokių mamų, o mato tai ji daug... vis tik sistema neveikia kol kas taip kaip turi būti... žodžiu kol kas maitinu ir nieko negalvoju, kiek bus tiek reiks... o kol reiks tol bus...
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2012 05 22, 17:57)
kiek bus tiek reiks... o kol reiks tol bus...

auksiniai zodziai drinks_cheers.gif
kartais paklausia kas nors - ka darai, kad pienuko turi - nu sakau maitinu. blush2.gif tai tikriausiai galvoja, kad ironizuoju, o as labai rimtai...
Atsakyti
QUOTE(Miskutis @ 2012 05 22, 19:12)
auksiniai zodziai  drinks_cheers.gif
kartais paklausia kas nors - ka darai, kad pienuko turi - nu sakau maitinu.  blush2.gif tai tikriausiai galvoja, kad ironizuoju, o as labai rimtai...

drinks_cheers.gif Tik gydytojos ir mano ir dukros pagiria ir sako, kad tikrai mazai mamu tiek ilgai isgali maitinti smile.gif
Atsakyti