QUOTE(Eureka @ 2012 05 16, 18:29)
Aš jau susipainiojau-apie ką jūs čia diskutuojate, ar apie alergiją, ar apie medžiagų apykaitos sutrikimus? Jei žarnynas nedirba, pučia vidurius, vemia, kietėja viduriai-tai virškinamojo trakto sutrikimai.
Tam tikros alergijos išaugamos, kiek skaičiau.Bent jau taip sako alergologai.
Žarnynas yra nepelnytai pamirštas organas, tikrai daug kas susiję su būtent jo veikla. Tarkim mano mažei buvo pieno produktų netoleravimas vos kelių mėnesių. Tai yra, maitindama ją aš valgiau pieno produktų, bet tol kol apsiribodsavau tarkim koše su pienu ar sūrio sumuštiniu viskas OK, bet va tarkim užsimiršus ištaršydavau didesnį indelį jogurto - išmatose pas ją būdavo žalia spalva ir kraujo siūleliai. Ir tai ne sutapimas nes ir gydytoja tą patį sakė, ir pati pamatydavau-pienas ir vaiko negalavimas visada būdavo susiję. Žodžiu pradėjus primaitinimą ėmiausi priemonių-į bepienes košytes vis įdėdavau po arbatinį šaukštuką pieniškų, ir taip vis didinau kiekį, tada 8-9 mėn tarpe pradėjau nuo paprasto Dobilo jogurto, ir ką-nebėra tos netolerancijos. Subrendo žarnynas. Man labai aktualu-nes pati alergiška ir mano mama tai garantuotai paveldėjo. Šiai dienai maitinu MP ir neketnu mest, nes 1-mišinių negeria, o su karvės pienu akivaizdu nėr ko žaist, 2-esu tinginė ir kurių velnių marmaliot kažką jei gali tiesiog atsegt sagą, 3-mišiniai kainuoja.... tai vat mano istorija...