Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

as tai kai jau susilsta siltnamyje pasiseju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 31, 11:26)
bet nemažai merginų skundžiasi šita bėda  g.gif

Pirma karta ir man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2012 03 31, 12:03)
Man siemet nesudygo nei viena sekliuke doh.gif

Kaip tikra lietuvaite tureciau pasidziaugti tavo "sekme" blush2.gif ...nusipirkau nauju seklu - einu set is naujo ax.gif , nes iki pat siol jokios gyvybes maniskiai irgi nerodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 03 31, 11:51)
Kaip tikra lietuvaite tureciau pasidziaugti tavo "sekme"  blush2.gif ...nusipirkau nauju seklu - einu set is naujo  ax.gif , nes iki pat siol jokios gyvybes maniskiai irgi nerodo  tongue.gif

As supykau ant ju ir nebesesiu siemet schmoll.gif Uzteks kitu gelyciu smile.gif
Atsakyti
O as del "sportinio intereso" pabandysiu dar karta ax.gif
Atsakyti
sveikos serenciu augintojos, noriu pasikonsultuoti. kasmet auginu paprastus kaimiskus ivairiu spalvu smulkiaziedzius serencius, bet siemet sumaniau uzsiauginti didziaziedziu zemaugiu serenciu. Tad noriu paklaust, kokia veisle pirkti? gal kokiu olandisku sekle ieskoti? Vienai metais turejau nusipirkusi maximoj. rase, kad zemaugiai, taciau kai uzaugo, pasidare apie 50-70 cm. aukscio, tiesa, ziedai buvo labai dideli ir grazus. bet kaip pasitiketi uzrasais ant pakeliu. gal koknkreciso veisles pavadinimo ieskoti kokioj seklu parduotuvej?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 31, 11:26)
bet nemažai merginų skundžiasi šita bėda  g.gif

man nedygo. pasėjau pirmadienį iš naujo, kitą rūšį, išdygo per dvi dienas 4u.gif
Atsakyti
Kovo 15 pasejau šiuos serenčius ''Didieji serenčiai 'Antiqua' '', tai sudygo visi thumbup.gif
Atsakyti
Mano šį pirmadienį pasėti iš kito pakelio serenčiai puikiai sudygo, o iš kovo 7 pasėtų tik keturi. Tikriausiai pirmųjų sėklos nedaigios buvo.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 27, 11:35)
Pas jumi viskas gerai biggrin.gif  4u.gif
Aš čia klausinėju, nes nežinau kada man savuosius išpikiuot, nes žemelė kurioje sėjau teko prastoka, tai spirgu kada čia galima išpikiuot g.gif Mano sėti kovo 10d ir yra perpus mažesni nei jūsų, kažin jau galima? Yra jau tikrųjų lapukų. ax.gif

O aš štai pergyvenu,kad mano vienas kitas jau žiedų užuomazgas turi.Į lauka tai per anksti dar bus sodinti g.gif Sėjau kovo 9-ą.
Atsakyti
Mano serenciai daugmaz visi sudygo.. tik 1 veisles ne vienas nepasirode..siandien prakrapsciau, o ten baltos smulkutes kirmelytes salia seklyciu blink.gif Tas pats buvo ir su vienos rusies paprikos seklytemis g.gif Nesuprantu-ar cia su seklomis kirmeliukai atkeliavo ar kas g.gif Ir dar tokie grazus serenciukai turejo buti unsure.gif
Ankciau pasetus serencius laikau stiklintame balkone, tai tik dabar pradejo rodytis tikrieji lapeliai smile.gif Tegu neskuba augti.. noreciau, kad darze zydetu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(a4ra @ 2012 03 31, 21:28)
O aš štai pergyvenu,kad mano vienas kitas jau žiedų užuomazgas turi.Į lauka tai per anksti dar bus sodinti g.gif Sėjau kovo 9-ą.

Mano ir panasiai seti blink.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl taip skubate juos sėti, juk auga labai greitai. Aš sėsiu šiltnamyje ir tai neskubu, spės užaugti rolleyes.gif
Atsakyti