Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

QUOTE(edinka @ 2012 03 25, 12:12)
Nu bet kad taip nesudygtu ne viena sekla...  doh.gif  doh.gif  doh.gif , o pasetas tai didysis lovelis...kazkokia mistika, reiks pribert kokiu nors kitokiu seklu, tai gal is pavydo ir pasiutimo sudygs  ax.gif

mane taip pat jau sunervino...pernai prisirinkau savu seklu ir pasisejau,o gavosi snipstas doh.gif ,vienas kitas tik isdygo.praeita pavasari sejau taip pat is savo riktiniu seklu ir dziaugiausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 03 26, 13:26)
mandri??? kodel? pirma kart auginu, tai nzn kokie turi but g.gif
gal nerauk lauk  savuju,,, lai gelbejasi smile.gif

mandri= puikūs, faini, smagūs, ir t.t. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giletaite @ 2012 03 26, 15:16)
o kaip vadinasi serenčių rūšis- žiedai dideli pilnavidūriai (GELTONOS SPALVOS), pats kelmelis neaukštas. pernai nupirkau maximoj- tai panašumo net nebuvo į paveiksliuke parodytas- milžinai įvairių spavų ir žiedų rūšių

aš būtent šituos pasisėjau. Maniškiai vadinasi LEMON DROP.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 26 kovo 2012 - 15:07
QUOTE(užsklanda @ 2012 03 26, 14:05)
oj, nezinau, na mazi buvo, o ka?? per anksti?? kas ne taip? sakykite, unsure.gif

Pas jumi viskas gerai biggrin.gif 4u.gif
Aš čia klausinėju, nes nežinau kada man savuosius išpikiuot, nes žemelė kurioje sėjau teko prastoka, tai spirgu kada čia galima išpikiuot g.gif Mano sėti kovo 10d ir yra perpus mažesni nei jūsų, kažin jau galima? Yra jau tikrųjų lapukų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 27, 09:35)
Pas jumi viskas gerai biggrin.gif  4u.gif
Aš čia klausinėju, nes nežinau kada man savuosius išpikiuot, nes žemelė kurioje sėjau teko prastoka, tai spirgu kada čia galima išpikiuot g.gif Mano sėti kovo 10d ir yra perpus mažesni nei jūsų, kažin jau galima? Yra jau tikrųjų lapukų. ax.gif

jeigu jau yra tikri lapukai,tai ir pikiuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 03 27, 10:05)
jeigu jau yra tikri lapukai,tai ir pikiuokit  4u.gif

tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane savo sėklos taip pat nesudygo... tai dabar pirksiu lemon drop kaip rekomendavote ir žiūrėsim kaip gausis. Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 25, 16:42)
Aš sėjau Nojaus sėklas, tikrai gerai sudygo, gal ir jūs pabandykit šias

Neprisimenu, kurios firmos seklas sejau, bet teks bandyt dar karta, matyt seklos visiskas s..... buvo. Panasiai buvo su zioveiniais - vienam lovely paseta is dvieju skirtingu pakeliu, tai vienoj pusej retai matosi, o kitoj - miskas doh.gif
Atsakyti
Aš pasėjau didžiuosius kovo 3d, gvazdikinius - kovo 9d, irgi situacija ta pati, didieji išstybo labai, turi jau tų tikrų lapukų, pikiuosiu šiom dienom, o gvazdikiniai labai netolygiai dygo, tai vieni jau su tikraisiais, kiti - tik su jų užuomazgomis. Mano didieji - yellow stone, pirmą kartą iš viso turiu reikalą su serenčiais, gal žinot ką nors apie šios veislės ypatumus? Gal neužaugs kaip palmės? g.gif
Atsakyti
puikios gėlės, jos visada gerai žydi ir būna gražios
Atsakyti
dygsta mano užpernai prisirinktos sėklos wub.gif
Atsakyti
Man siemet nesudygo nei viena sekliuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2012 03 31, 12:03)
Man siemet nesudygo nei viena sekliuke doh.gif

bet nemažai merginų skundžiasi šita bėda g.gif
Atsakyti