Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 16, 09:13)

šiaip tai nereikia pervertinti jų atbaidomojo poveikio. jis gelbsti, bet nėra panacėja. pirmais metais vienam lovy auginau serenčius su medetkom. žiūrėjosi labai gražiai, tačiau medetkas vistiek labai stipriai amarai graužė. taip, kad joks žalias muilas negelbėjo. jos amarams žiauriai skanios biggrin.gif

Tai jeigu daržovės liko sveikos,o visa gyvastis medetkas tegraužė,tai manau didelis privalumas biggrin.gif

~~~~~

O sakykit,serenčiai patys užsisėja blush2.gif ?Pas mane pilnas daržas sėklų jų nuo pernai.Tai galvoju,gal patys sudigs ax.gif biggrin.gif Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 04 16, 15:26)

~~~~~
O sakykit,serenčiai patys užsisėja blush2.gif ?Pas mane pilnas daržas sėklų jų nuo pernai.Tai galvoju,gal patys sudigs ax.gif  biggrin.gif Ar ne?

tikrai taip patys sudygs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma37 @ 2012 04 16, 17:56)
tikrai taip patys sudygs  mirksiukas.gif

Dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
Klausykit, o jei as ispikiuociau serencius ir palikciau siltnamy? Tingiu cia namie terliotis su jais... Kokius du pasilikciau eksperimento vardan...
Atsakyti
Jauni daigai jautrūs šalnoms kaip ir kokie pomidorai. Vėliau, kai krūmai suaugę, rudenį ilgai dar būna šaltyje ir gražūs sveiki.
Jaunučiams svarbu kad minuso negautų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 16 balandžio 2012 - 22:25
Mano serenčiai nuo ketvirtadienio išpikuoti auga šiltnamyje. Labai linksmai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 17, 00:35)
Mano serenčiai nuo ketvirtadienio išpikuoti auga šiltnamyje. Labai linksmai atrodo  thumbup.gif

o kazi kaip geriau- tiesiai i siltnami ar i indelius ir i siltnami g.gif Ispikiuociau ir namie, bet uzkniso jau zemes pirkt. Nuvaziuosiu i kaima, pririnksiu zemiu sakiau nuo kurmiarausiu, nes graziu tokiu isrause yra ir susodinsiu.
Atsakyti
Aš tai tiesiai į šiltnamį pavariau. Nereiks saugot nuo žemės perdžiuvimo.
Atsakyti
aš vakar išpikiavau į šiltnamiuką savo serenčius. Jau gerokai peraugę buvo. Šiemet turbūt gerą sėklą nusipirkau, tai, kai šovė į viršų, tai ryte vieną vaizdą matydavau išeidama į darbą, o vakare jau žiūrėk kas nors naujo.
Atsakyti
Aš praeitą savaitę į daigyklas pasėjau gvazdikėlius (pirktines sėklas, nes naminės, tai nė viena nerodė gyvybės) ir medetkas, po savaitės vaizdelis buvo labai jau prastas, daigumas vienų (nepasižymėjau kurių doh.gif ) tik apie 30-40%, o kitų apie 60-70%. Medetkų apie 50% daigumas.
Atsėjau, ir vėl palikau likimo valiai visai savaitei, nes šį savaitgalį visai nebuvo perdžiūvę, bet manau, kad jau kai paūgės ir turės lapų ir šaknų, tai gal per savaitę ir sugers vandenėlį ir bus mažoka, bet ateitis parodys, o ir į lauką jau jiem greit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2012 04 17, 14:06)
Aš praeitą savaitę į daigyklas pasėjau gvazdikėlius (pirktines sėklas, nes naminės, tai nė viena nerodė gyvybės) ir medetkas, po savaitės vaizdelis buvo labai jau prastas, daigumas vienų (nepasižymėjau kurių  doh.gif ) tik apie 30-40%, o kitų apie 60-70%. Medetkų apie 50% daigumas.
Atsėjau, ir vėl palikau likimo valiai visai savaitei, nes šį savaitgalį visai nebuvo perdžiūvę, bet manau, kad jau kai paūgės ir turės lapų ir šaknų, tai gal per savaitę ir sugers vandenėlį ir bus mažoka, bet ateitis parodys, o ir į lauką jau jiem greit  thumbup.gif

Nereikėjo su medetkom vargt. Jos lauke pačios užsisėja. Dabar jau mano darže kaip piktžolės. Tik ne tokios piktos biggrin.gif , gražios ir naudingos mirksiukas.gif Jas galima tiesiai į dirvą sėti.
Aš tik niekur negaunu žemaūgių medetkų, žurnaluose matau, kad būna, o pas mus nemačiau. Aš turiu tik senovines, standartines, aukštokas.
Atsakyti
Niu merginos atejau pasiziurejau jusu gvazdikelius ir juokas paciai is saves paeme doh.gif susejau as juos i loveli ir dabar jau dydeli su ziedukais serenciai, galvojau apsieisiu nepikiavus (nes nebeturiu kur statyt vazoniuku, palanges visos kitom gelem nukrautos), bet va ziuriu kad visai mazuliukus ispikiuojat unsure.gif reik jauciu uzssiimt, nors nelabai tankiai sudyge bet visvien...
Atsakyti