Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

Tai jeigu nelabai išstypę, gerai atrodo, tai gal ir nereikia pikuoti. Jau gi greit ir laukan juos trenksim, kiek čia liko.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 17, 13:29)
Tai jeigu nelabai išstypę, gerai atrodo,  tai gal ir nereikia pikuoti. Jau gi greit ir laukan juos trenksim, kiek čia liko.

ugio tai gal apie 10cm jie g.gif as irgi kazkaip galvojau kad i lauka persodinsiu ir viskas, bet issigandau paskaicius kaip visos pikiuojat. Nors ant seklu pakelio raso kad reciau pasejus nereik pikiuot g.gif

o dar turiu pakeli seklu tai galvoju situs pasodinsiu reciau ir dar pasesiu tarp ju kad maziukai dygtu, kaip manot ar gerai cia sugalvojau? ar reikejo kartu set visus?
Atsakyti
Į jau didesnių gėliukų tarpus įsėti naujus? Aš taip nedaryčiau. Jau gali būt ir kartų konflikatas lotuliukas.gif
Geriau atskirai į kitą indelį.
Atsakyti
as cia jau kieme galvoju iseti kai jau susodinsiu i zeme unsure.gif
Atsakyti
Aaaaaaaaa doh.gif
Drąsiai. Bet turbūt geriau susodink didesnius kur tau reikia, kur esi numačiusi. O kur nors šoniuke pasisėk dar.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 17, 13:23)
Nereikėjo su medetkom vargt. Jos lauke pačios užsisėja. Dabar jau mano darže kaip piktžolės. Tik ne tokios piktos  biggrin.gif , gražios ir naudingos  mirksiukas.gif Jas galima tiesiai į dirvą sėti.
Aš tik niekur negaunu žemaūgių medetkų, žurnaluose matau, kad būna,  o pas mus nemačiau. Aš turiu tik senovines, standartines, aukštokas.

Aš tik pirmą kartą bandysiu jas auginti, nes anksčiau anyta jų darže neturėjo, tai ir pabandžiau, pasodinsiu kokią eilę prie braškių, tai kitais metasi jau gal ir nebedaiginsiu. Pirkau dviejų rūšių, vienos užsieninės lygtai buvo pažymėta, kad neperaukštos, o va jau lietuviškosios vaistinės, tai jau bus įprastos, bet tiek to tegu auga ir žydi, juk tokia graži spalva jų būna ax.gif Prie to pačio off topic apie medetkas: praplėšiu pakelį ir vos nerėkiu, kas čia per kirmėlės, nesitikėjau tokių "kirmėlių", ilgai žiūrėjau ką ten man į žemes kišti, nes labai daug buvo šiukšlių, lukštų doh.gif

Serenčiai buvo UAB Sėklos firmos Mandarin (lemon drop kažkaip neradau, perai labai gerai dygo) ir Red Brocate. Šių metų daigumas laaaaabai prastas, nemanau, kad dėl to, kad paliktos buvo savaitei be priežiūros blush2.gif

Atsakyti
Red Brocate beveik visos sudygo, viena kita dingo. Bet šiaip visos kitos, tai pasiutimas. Sakau, prisigyriau - pradžioj temos rašiau, kad juokas ne gėlė, kur pabėrei - ten prižėlė, ir va tau kad nori - man irgi labai rastai dygsta, šiltnamyje pasėtos dar tyli ausis suglaudusios, tik išpikuoti gerai atrodo, nors irgi dar nedideli.
Aukštaūgiai ir smulkiažiedžiai nedygsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 17, 13:43)
Aaaaaaaaa  doh.gif
Drąsiai. Bet turbūt geriau susodink didesnius kur tau reikia, kur esi numačiusi. O kur nors šoniuke pasisėk dar.

gal ir tiesa, noriu aplink savo darza apsodinti kad suo neliptu, bus kaip tvorele smile.gif tai is priekio didesnius susodinsiu turbut o sone pasesiu, ten sauleta vieta turetu sudygti greitai rolleyes.gif

Pas mane seklos lietuviskos "nojaus seklu" tai sudygo labai greitai ir auga graziai, tuoj zydes biggrin.gif nors su lietuviskom seklom nekokia patirti turiu ir vengiu ju pirkti, pernai kiek sejau lauke tai sunkiai dygo ir vaizdas nekoks buvo schmoll.gif
Atsakyti
ziurekit,gal jau galima seti serencius i didelius lauko vazonus?ir palikt lauke? galvoju,pridygtu,biski ispikiuociau, tankiai palikciau,gal visai nieko butu?ar dar salta?
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 04 21, 18:22)
ziurekit,gal jau galima seti serencius i didelius lauko vazonus?ir palikt lauke? galvoju,pridygtu,biski ispikiuociau, tankiai palikciau,gal visai nieko butu?ar dar salta?

Juk galite tuos vazonus uždengti plėvele ar agroplėvele, kol sudygs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 04 17, 14:53)

Pas mane seklos lietuviskos "nojaus seklu" tai sudygo labai greitai ir auga graziai, tuoj zydes  biggrin.gif 

namuose ar šiltnamyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 21, 19:33)
Juk galite tuos vazonus uždengti plėvele ar agroplėvele, kol sudygs rolleyes.gif

super mintis:)
Atsakyti