QUOTE(bumsik @ 2013 03 29, 21:26)
turiu dar kelių rūšių, bet lauksiu šilumos lauke ir sėsiu į šiltnamį. Raudonųjų serenčių radau šiandien dar 3 daigelius prasikalusius, taisužibo viltis, kad gal dar ir kitos sėklos sudigs. Pirktos iš e-seklos šitos
raudonos ir
geltonos Turiu dar Lemon drop nuo pernai likusių sėklų, tai vasarą skundžiausi, kad iš 1 pokelių sėklų išaugo 4 ar 5 skirtingų atspalvių serenčiai

.
manau, kad sėklos nedaigios, nes sudygsta jos tikrai greitai, per kelias dienas. jei temperatūra patalpoj yra + 15 iki + 25 , sudygsta maždaug per keturias dienas. o trys savaitės daugokai

bet jei netrukdo ir sakot, kad po tiek laiko prasikalė , tai gal dar palaikykit. šiaip "semo" neblogos sėklos pagal daigumą
QUOTE(Nulika @ 2013 03 29, 22:42)
o geras, as is vis sugildziau zemiu uzberiau, puikiai sudygo, anksti pasejau , manau teks dar n kartu persodinti.
Pas mus sninga..
jas kaip pasėsi , taip jos ir sudygs

aš tai žaidžiau su pincetu įsodindama kiekvieną, kad tvarkingai sudygtų. lauke, pvz, kai sėjam tiesiai į gruntą, juk nei viena taip nežaidžiam
QUOTE(spoorga @ 2013 03 30, 09:54)
Sveikos,
Labai grazus, Elizabeth. Mano, tai pimus pasetus kate surijo.

Pasejau kitus, vakar griztu ir tie jau apskabyti.

O tokie jau grazus buvo. Jei isliks, tai isliks. Pernai pirkau jau gerokai paugejusius, su ziedais. Visa vasara dziaugiausi iki salnu balkone buvo grazu. Siemet maniau pasisesiu, bet vis kate-gurmane

Teks turbut kaip pernai daigus pirkti
Labai graziai atrodo balkone

, zydi iki salnu. Prieziura minimum. Pas mane daug saules, tai kasdien laistyti turejau ir apskabyti nuzydejusius ziedus. Viskas. Bet manau, jei kokia diena buciau nepalaiscius, nieko nebutu jiems atsitike
dėkui

gerai, kad aš katės neturiu, nes būtų jai pas mane ką veikt
pas mane balkoną okupavę būna petunijos
Papildyta:
QUOTE(Nulika @ 2013 03 30, 07:13)
Sodnu darze del kvapo, del grozio, istvermingumo ir ilgo zydejimo.
aš pagrinde dėl grožio (nors dar prieš kokius 3-4 metus nuomonė buvo tokia, kad čia kaimiškos gėlės ir tikrai neauginsiu

teko atsiprašyt jų už tokius žodžius

), dar dėl ilgo žydėjimo, taip pat dėl to, kad sako, jog jų kvapas atbaido kenkėjus, tai sodinsiu ir darže