Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

QUOTE(mars @ 2013 04 10, 10:26)
ačiū, na dabar pekėliau į šviesiausia vietą smile.gif o į kokią žemę pikuoti patarsit?

Mano žemė Durpetos, bet sodinkit į kokią turit, nereiklūs tie serenčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 04 10, 11:13)
ačiū už patarimus, pikuosi tada 12 dieną, į kokia žemę jus pikuosit?

gerai Saulužė sako, nereiklūs jie, aš pati tai persodinėsiu į žemę daigams (speciali gėlėms). O prieš tai tai išpikiavau į žemę daigams, bet skirtą pomidorams ir paprikoms, nes tokios turėjau biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti su savo tagetem:)
zemauges:
user posted image
user posted image
aukstauges:
user posted image
o cia antras sejimas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2013 04 10, 13:03)
Noriu pasirodyti su savo tagetem:)

ir pas jus kokios tvirtos thumbup.gif

aš tai savo aukštaūgių nerodysiu, gigantės ... pasėjau šias kiek ankstėliau, kažkur perskaičiau, kad vėlokai žydėt pradeda...

user posted image

realus vaizdas turėtų būti toks :

user posted image

su geltonom ir oranžinėm, tiek žemom , tiek aukštom, kaip ir viskas aišku, o šias baltas, pirmi metai bandau, tai matysiu kaip ten su tuo žydėjimu smile.gif
Atsakyti
OI KAIP IDOMU KAIP BUS SU BALTOM, TOKIU IR AS DAR NESU TUREJUSI, BET LABAI SUDOMINOT
Atsakyti
as visada seju i siltnami o tada perkeliu i lauka, nes namie vietos neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 04 10, 13:43)
OI KAIP IDOMU KAIP BUS SU BALTOM, TOKIU IR AS DAR NESU TUREJUSI, BET LABAI SUDOMINOT

sėsit ir jūs jų? smile.gif

visai jau man senatvė, šitoj temoj ir perskaičiau, kad vėliau žydi biggrin.gif 26 psl
Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2013 04 10, 13:49)
as visada seju i siltnami o tada perkeliu i lauka, nes namie vietos neturiu 4u.gif

gal pamenat kuriuo maždaug metu sėjat į šiltnamį ir kada jau žiedų sulaukiat?
Atsakyti
sakot netinkama diena(prisipikiavau pomidorų g.gif ) ,o man šiandien nuotaika buvo,tai pasižaidžiau ax.gif
prisisėjau serenčių,namie ir šiltnamije,anksčiau turiu sėtų tai kažkaip nelabai gausiai sudygo g.gif
Atsakyti
gal vistik tikrai turi įtakos tinkamos ir netinkamos dienos, jei jau dauguma rašo, kad sunkiai dygo ? serenčiukus sėjau pagal nuotaiką, bet tikriausiai pataikiau į palankias dienas biggrin.gif
Atsakyti
kas per grybas- vakar ryte pasejau serencius- siandien per pietus kilpeles islinde blink.gif beja, vakar setos astros taip pat. mazu koks tinkamas menulis vakar buvo, nes nu nieks man nera per para sudyge. nebent kokia piktzole darze...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 04 10, 17:03)
kas per grybas- vakar ryte pasejau serencius- siandien per pietus kilpeles islinde blink.gif  beja, vakar setos astros taip pat. mazu koks tinkamas menulis vakar buvo, nes nu nieks man nera per para sudyge. nebent kokia piktzole darze...

vakar buvo avinas, daugumai augalų nepalankus metas, nes "Растения, посаженные при Луне в Овне, быстро тянутся вверх и не успевают сформировать прочный стебель". Citata iš mano šaltinių smile.gif Ar reikia išversti? doh.gif Kaip iš natų - greitai stiebiasi į viršų smile.gif
Atsakyti
Jei rašė razumnas žmogas, tai посаженные reiškia pasodinti (daugiskaita), o vobla vakar sėjo rolleyes.gif
Atsakyti