Įkraunama...
Įkraunama...

Serenčiai (Gvazikėliai )

Ačiū, merginos 4u.gif vakar pasėjau ir uždengiau maišiukais, kol kas netoli radiatoriaus, bet reik kažkur perkelt, puse valgomo stalo apkrauta doh.gif Bet kiek daug sėklyčių buvo pokelyje blink.gif nesitikėjau tiek, vos žemių užteko, jei viskas sudygs, tai neįsivaizduoju kiek bus gėlyčių iš dviejų pokučių, nes sėjau didžiuosius ir gvazdikinius. Balkonas ir sodas skęs serenčiuose biggrin.gif beje, tie didieji jaučiu netinkami balkonuose, nes per aukšti užauga g.gif
Atsakyti
Didžiuosius sodan gausi sodint mirksiukas.gif
Atsakyti
Didieji, jei patinka zeme, tai kaip kumeliai uzauga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai tada, balkone pasiliksiu tik gvazdikinius.
O didieji ar tvirti būna? Gal sodint reik kur prie namo sienos, kad vėjas neišlaužytų g.gif nors pas mane ant pokučio rašo, kad augs apie 45 cm
Atsakyti
Merginos, matosi, jūs puikiai išmanote sernčių įvairovę. Gal galit paskayti, kurie serenčiukai yra patys mažiausi, kompaktiškiausi? Man paprasti per aukšti būna. Ar realu tokius rasti?
Vienais metais ieškojau žemaūgių dideliais žiedais, tai beveik visur žiūrėjo lyg į keistuolę. tik vienoj parduotuvėj užsiminė, kad būna, bet neturi.
Atsakyti
Aga buna, cia kazkurioje temoje viena pasakojo apie juos, gal balkonu temoj,as tokui nezinau...
Atsakyti
[quote=Dzhine,2012 03 11, 14:44]
Nusipirkau šiais metais turguje žemaūgių didžiažiedžių gvazdikėlių ir jau pasėjau. Pardavėjas rodė nuotrauką gražūs žemi krūmeliai su dideliais žiedais. Pavadinimo dabar neprisimenu. Kokie ištikro užaugs pamatysiu.
Atsakyti
Apsimelavau, ta tema "vazonai lauke" 4u.gif Tikiuosi, apie juos reikejo ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 11, 12:55)
Apsimelavau, ta tema "vazonai lauke" 4u.gif Tikiuosi, apie juos reikejo ziniu 4u.gif

Radau Dėkoju už pagalbą smile.gif
Atsakyti
kažkas klausė apie serenčius didžiuosius. Čia mano pernykščiai pirkti, Hawaii veislės. Tai jie augo kaip išprotėję smile.gif pasiekė kokį 1m aukštį:
user posted image
šiemet pasisėjau iš pririnktų sėklų tiek šituos tiek gvazdikinius. Išdygo per pora dienų thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane veislės nerašo, tik kad serentis didysis, aukštis 40-50cm g.gif va toks pakelis http://www.sonis.lt/...id_product=2054

Tactic 4u.gif o kokios ten violetinės gėlytės prie serenčių? Žiūriu labai gerai atmuša spalviškai smile.gif ir gal pasakytumėt kiek maždaug nuotraukoj ten serenčių, tikiuos ne vienas krūmas unsure.gif
Papildyta:
Beje, šeštadienį pasisėjau, šiandien atidarau pravėdinimui, žiūriu jau dygstančių yra blink.gif
Bet jei ir TacTic išdygo per pora d, tai reiškias normalu biggrin.gif
Atsakyti
Smulkiažiedžiai serenčiukai, apie kuriuos užsiminta Vazonų temoje, užauga apie 20 cm aukščio. Yra daug tokio aukščio serenčių, perkant sėklas galima pasiskaityt ant pakelio 4u.gif O iš patirties galiu pasakyt, kad jei žemė trąšesnė, tai ir tie mažiukai auga kiek aukštesni smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2012 03 12, 09:37)

o kokios ten violetinės gėlytės prie serenčių? Žiūriu labai gerai atmuša spalviškai smile.gif

Tos gėlytės Meksikiniai žydrūnai (kurios man labai patinka) smile.gif
Atsakyti