Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalbos namai augalams - 2

user posted imageuser posted image

PADĖKIT! nežinau kas jai atsitiko sad.gif gal dušas nepatiko? Ar čia miltligė?
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 14, 16:24)
user posted imageuser posted image
PADĖKIT! nežinau kas jai atsitiko sad.gif gal dušas nepatiko? Ar čia miltligė?

O kam jūs ją po dušu? doh.gif čia gi sukulentų kompanija - pražūtinga jiem drėgmė verysad.gif
Atsakyti
Gal žinot kaip išnaikint nuo vynuogės šakelių? unsure.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2012 04 16, 12:25)
O kam jūs ją po dušu?  doh.gif čia gi sukulentų kompanija - pražūtinga jiem drėgmė  verysad.gif

ot velniai, dabar gal saulutė padės :{ kaip aš taip nepagalvojau...
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 17, 23:59)
ot velniai, dabar gal saulutė padės :{ kaip aš taip nepagalvojau...

Bandykit gal pavalyt tuos lapukus sausai, o kurie pažeisti - išskabyt. Jei yra kokia sveika viršūnėlė - tokiu metu turėtų lengvai įsišaknyti, gal geriau naują sveiką augaliuką atsodinti g.gif
Atsakyti
Turiu ir as problema, niekas man neatsako gal cia kas pades. Geliukus balkone uzpuole mazos museles,ropineja po zeme. kaip jas naikinti?
Puola jos i kambarus bijau , kad kambarines neuzsikrestu.
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 04 19, 13:58)
Turiu ir as problema, niekas man neatsako gal cia kas pades. Geliukus balkone uzpuole mazos museles,ropineja po zeme. kaip jas naikinti?

Sunku su jom, bet man kažkiek padeda lipnios juostos kur musėm gaudyt (būna Droge, Senukuose - pakabint jas reikia patalpoj).
Sako, būna ir lentelių tokių į vazonus įsmegti lipnių, bet bent jau aš neaptikau tokių pardavime...
p.s. muselės tos kur pūvančiuose vaisiuose gyvena, ne kokie baltsparniai? jei tos juodos - tai jos mėgsta drėgmę - bandykit mažiau gal laistyt, žemės paviršių pabarstyt kokiu keramzitu ar smėliuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 19 balandžio 2012 - 14:12
kazin ar cesnako uzpilas nugaisintu jas. Skaiciau ,kad ant litro vandens viena cesnako skiltele , ispaudus cesnaka palaikyti dvi paras ir laistyti. Bijau ,kad saknu nenudegintu.Tu juosteliu pas nera ir ji ju nenugaisintu.
Atsakyti
Geltonuoja ir krenta benjamino fikuso lapai. Medis labai didelis, bet ziauriai mazame, ankstame vazone (gavau dovanu). Noriu persodinti, zinau, kad negalima i labai stipriai didesni vazona sodinti. Patarkite [rasau, i kiek, maksimaliai, didesni vazona galiu persodinti ir kokia geriausia pirkti zeme. Koki i dugna berti drenaza?
Aciu is anksto:)
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 04 19, 13:58)

Palaistykit kalio permanganato tirpalu, jei nepadės tada reikia imtis chemijos, pagelbės Actara. O muselės atsiranda nuo perdidelės drėgmės, dažniausiai. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2012 04 19, 15:10)
Sunku su jom, bet man kažkiek padeda lipnios juostos kur musėm gaudyt (būna Droge, Senukuose - pakabint jas reikia patalpoj).
Sako, būna ir lentelių tokių į vazonus įsmegti lipnių, bet bent jau aš neaptikau tokių pardavime...
p.s. muselės tos kur pūvančiuose vaisiuose gyvena, ne kokie baltsparniai? jei tos juodos - tai jos mėgsta drėgmę - bandykit mažiau gal laistyt, žemės paviršių pabarstyt kokiu keramzitu ar smėliuku  4u.gif

Taip taip, pritariu, tik muselės čia tai nėra tos pačios kur vaisiuose gyvena, šitos dažniau uodeliais vadinamos ir žalos padaro, ne taip kaip tos vaisinės.
Atsakyti
Vakare vaziuosim jau chemijos pirkti, tik nezinau ar ta Actara cia rasiu.Nepadejo cesnakas vistiek jos ten toliau sekmingai lizdus sukasi. Gal kiek maziau, bet yra ir turbut kiausiniu jau prikrovusios verysad.gif
Atsakyti