Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse. 2 tema

QUOTE(Vitolda @ 2013 01 28, 16:16)

O jūs gal ketinate Orielle gyventi  ax.gif

Kas gyvenot Oriellėje? Kaip tas miesčiuks, ar labai užkampis? Planavau ten važiuot, bet paskui persigalvojau, ir nuskridau į Austriją,. Bet planai vis gar kirba galvoje, gal šiemet, o gal kitąmet jei pasitaikys geras pasiūlymas Orielėje. Ar kas buvot?
Atsakyti
QUOTE(Lefrais @ 2013 01 30, 14:34)
Kas gyvenot Oriellėje? Kaip tas miesčiuks, ar labai užkampis? Planavau ten važiuot, bet paskui persigalvojau, ir nuskridau į Austriją,. Bet planai vis gar kirba galvoje, gal šiemet, o gal kitąmet jei pasitaikys geras pasiūlymas Orielėje. Ar kas buvot?

Na mes gyvenome Orriele švečių namuose, na tai vis tik užkampis - bet ekonominis variantas - nėra kur pinigų išleisti bigsmile.gif , nėra kur pasivaikščioti. Yra vietinis SPA, restoranas ir parduotuvėlė. Jei su gera kompanija - tai liuks ir ten.
Tik vat ten pirmą kartą susidūriau su tuo, kad reikia pilnai susitvarkyti apartamentus, ne tik kad šiukšles išnešti bet ir viską viską išplauti: vonią, WC, grindis ir pan. Va čia keisčiausia. Aišku gali viso to nedaryti - bet susimokėsi.
Jei kas paklaustų ar dar kartą norėčiau ten važiuoti - tai taip norėčiau. Man ten trasos nerealios wub.gif
Atsakyti
Man Italijoj Paso Tonale kurorte teko su 'valymu' susidurt. Buvau nemaloniai nustebinta. Buvo išvalymomokestis, bet vis tiek reikėjo išvalyt virtuvę/šaldytuvą.

Užtat galiu drąsiai rekomenduot šiuos apartamentus. Balų 10/10. Pirmąkart natūroj lenkia foto. Trys san mazgai. 500 m iki pakelėjų, 50 m iki skibuso. Skibusai kas 20 min. Kas buvo su snieglentėm, kulniuodavo pėsčiomis. Puiki kokybiska įranga. Šeimininkė gyvena gretimame name (kur foto), ūkininkauja. Pirkdavom šviežią pieną. Apartamentus rezervavau liepą. Kaina sausiui buvo 700 EUR/savaitė.
http://www.tourist-o...977138/Belegung
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglienė: 31 sausio 2013 - 08:40
Spygliene, o ka reiskia isvalyti virtuve/saldytuva? ka jie tuo turejo omeny?
ta prasme viska isplauti ar tiesiog viska sutvarkyti - padeti i vieta ir pan?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2013 01 31, 10:35)
Spygliene, o ka reiskia isvalyti virtuve/saldytuva? ka jie tuo turejo omeny?
ta prasme viska isplauti ar tiesiog viska sutvarkyti - padeti i vieta ir pan?

Išplaut.
Ir tas labai įdomu, nes gyveni apartamentų viešbuty, t.y. valymo priemonių juk nesiveži.

Tiesa, ankstesnėj mano nuorodoj žmonių skaičius apartamentuose - 7. Čia Zell am Ziller.
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2013 01 31, 12:39)
Išplaut.
Ir tas labai įdomu, nes gyveni apartamentų viešbuty, t.y. valymo priemonių juk nesiveži.

na tiesa, idomiai g.gif o jei final cleaning'o nebutu - ka jie gal generalines tvarkos su dezinfekavimu noretu lotuliukas.gif
Mes kai buvome kronplatze tai viskas normaliai - tik issinesem siuksles, issiplovem indus, sudejome viska i vietas ir viska taip palikom - jokiu pretenziju nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2013 01 31, 09:38)
Man Italijoj Paso Tonale kurorte teko su 'valymu' susidurt. Buvau nemaloniai nustebinta. Buvo išvalymomokestis, bet vis tiek reikėjo išvalyt virtuvę/šaldytuvą.

O kaip pats kurortas? Patiko?
Atsakyti
Kiek teko gyventi Italijoje, Austrijoje, Prancūzijoje, tai visur vienodai, jei už valymą susimoki, kambariai kaip kambariai, o virtuvę turi labai gerai sutvarkyti, išnešti šiukšles, jokių ten trupinių ar kažko nepaliksi. O jei nemokamai, tai tada jau būna ir priemonės paliktos, ir siurblys, turi idealiai sutvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2013 01 31, 15:03)
O kaip pats kurortas? Patiko?

Paso Tonale... Čia iš mažesnių kurortų, kur lietuvių ir rusų nelabai sutiksi. Žmonių mažiau, tas labai gerai. Atitinkamai stipriai pažengusiems gali greit atsibosti, nes trąsų mažiau. Bet tiems, kas važiuoja kartą į metus - pats tas. Man patiko, ant kulnų mažiau lipa lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gyvenome Italijoje aparatamentuose. Mokėjome sutvarkymo mokestį.
Nieko nevalėm, netvarkėm. Jokių šaldytuvų ar tuo labiau grindų. Tik šiukšles 2 k. patys išsinešėm. (nes tiesiog pilnas kibiras buvo, ir išvažiuojant). Indus palikome išplautus, sudėtus kur radome. Tik tiek.
Atsakyti
Paskutinį kartą Austrijoj už savo apartmento galutinį valymą mokėjom apie 30 Eur. Gal ir galėjom jo nemokėti, bet turint galvoj, kad mano šeima prie valymo prisidėjusi nebūtų, gal geriau sumokėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2013 02 01, 14:13)
Gyvenome Italijoje aparatamentuose.  Mokėjome sutvarkymo mokestį.
Nieko nevalėm, netvarkėm. Jokių šaldytuvų ar tuo labiau grindų.  Tik šiukšles 2 k.  patys išsinešėm.  (nes tiesiog pilnas kibiras buvo, ir išvažiuojant). Indus palikome išplautus, sudėtus kur radome. Tik tiek.

Tai apie grindis ir neina kalba, jei sumokejote valymo mokestį. Tada tik reikia palikti tvarkingą virtuvę ir išnešti šiukšles. Elementaru, kad, jei indus išplaunate, tai ir virtuvės nepaliekate apšnerkštos, ją vis tiek su priemonėmis po to pervalo.

Mes šiemet mokėjome 125 eurus, buvome trys moterys, be problemų būtume išsivaliusios, juolab, kad ir palikome labai tvarkingus. Deja, negalėjome rinktis, jie iškart įskaičiavo valymo mokestį.
Atsakyti