QUOTE(byebyelondon @ 2013 09 23, 12:19)
Aciu uz atsakyma

O tos raudonos trasos, labai baisios? Ar yra vilties, kad mes pirmakart slidinejantys per 5 dienas slidinesime ir nuo raudonu, ne tik nuo melynu? Aisku imsim pamokas su instruktorium, nebusim savamoksliai. Net neisivaizduoju, kiek tas mokinimasis isvis gali uztrukti, kiek sudetingas yra slidinejimas. Kokiu tautybiu chebryte Livigno dominuoja?
Galiu is savo patirties pasakyti - buvau visiska zaluma, instruktoriaus neemiau, siaip net nezinojau apie tokia galimybe, maniau, kad jie tik vaikams. Su manim apsieme zaisti vienas is kompanijos, senas slidinejimo vilkas. Itariu, vaizdas buvo graudus, ir is kur jam tiek kantrybes - virtau, voliojaus, vartaliojaus, vis losiausi atgal ir, aisku, kritau slidem i virsu. Kol galop isisamoninau, kad nereikia bijoti svirti i prieki, batai su slidem taip sukurti, kad atlaikytu tavo svori, ir tu pasvirusi i prieki sukontroliuosi tiek pusiausvyra, tiek greiti bei krypti. Tai pirma diena buvo vartaliones, antra diena jau zymiai geriau, aisku, pagrindine pozicija buvo plugas (slidziu nosys sustatytos taip / \ ), taip nepagauni pilno greicio, vis stabdaisi ir ciuozi tokiu greiciu, kuris tau butu nebaisus ir valdomas. Trecia diena is lovos issiridenau tik isisiubavusi, nes nejauciau nei rankyciu, nei kojyciu. Ta diena ilsejomes abu su vyru, vakare nuejom visa kompanija i ta baseina. Tikrai kunas atsigavo, ir ketvirta diena buvo mano didysis persilauzimas, pradejau tikrai neblogai ciuozt, mano mokytojas grozejosi, sako - nu klausyk, ir kas butu pagalvojes... Nes pirma diena jau maniau, kad kazi kas cia gausis...
Siaip pirma diena mane pastate vadinamajam varlinyke, mol cia visus maziausius mokinukus, vaikucius leidzia. O man toks statumas atrode, vajetau. O paskui nieko, ciuozem ir raudonom, viskas normaliai. Jei jus su instruktorium, jus ismokins esminiu tu pozu, judesiu taisyklingu, manau, jau pirmos dienos gale jausites visai prakute. Kontingentas ivairus, siek tiek vokieciu, italu nemazai buvo, tuos is karto atskirsit - vardine striukyte, aptempti dzinsiukai, sugelinti juodi plaukai, saules akiniai aviatoriai ir visas toks save isimylejes.

Yra miestuke parduotuve tokia, ale mini prekybos centras, ten daug visokiu rusiu vytintu kumpeliu, vienas uz kita geresni, ir kainos labai padorios, pigiau nei LT, mes namo uzsipirkom ir paskui keikemes, kodel tiek mazai, reikejo daugiau pasiimt. Dar skanu alyvuogiu alieju stikliniam ketvirtainiskam butely pirkom su cesnaku, ir su aitriaisias pipiriukais, labai gerai namie suejo. Uz prekybos centriuko, dar siek tiek paejus pagrindine gatve, po kaire yra nediduke picerija, languotos staltieses ir rakandais nukabinetos sienos, ten nerealios picos, atsitiktinai uzsukom ir likom suzaveti. Kainos normalios, panasiai kaip LT, skonis nesulyginamas...