Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Alpėse. 2 tema

gal kas Kronplatz Italijoj buvote, noriu šiemet ten važiuoti, gal ką papasakotumėt
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2013 10 24, 15:21)
gal kas Kronplatz Italijoj buvote, noriu šiemet ten važiuoti, gal ką papasakotumėt

as buvau smile.gif
kad nesikartot 33 psl, 393 postas yra mano pasakojimas apie musu slidinejima Kronplaz. jei kas papildomai domina - klausk.
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 24, 14:36)
google mapsas rodo tik valandą skirtumo. Mane tai baisiai užknisa ta atkarpa Cekijoje, kur greitkelis iš betono bloku padarytas (ir kam sove i galva tokia ideja???). Tai mastau gal per vokiecius autobanais vaziuot - greitis ir patogumas vairuoti didesnis...
Tiesa kada isvaziuojat is LT ir kada bunat Mikulove? kazkaip pamastem su vyru, kad jei vaziuosim per Cekija, kad kazkur anksciau stoti...  g.gif

mes, kai važiuojame į Austriją per Čekiją, stojame miestelyje Štramberk, hotel Šipka, išvažiuojame ~7 ryto, bet tiesą sakant net neprisimenu kelintą būname ten, bet pavakroti pirmo auškto restoranėlyje laiko būna per akis smile.gif
Atsakyti

Gal kas turit išsisaugoję info apie kelius ir tunelius Šveicarijos-Italijos sandūroj. Kaip sužinot, kurie jų kada žiemą uždaromi?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
dabei kaip fainai aprašyta, o sakykite jei noriu gyventi miestelio centre ir kad keltuvai būtų netoli, kažin kurį rinktis, daugumoj viešbučius renkuosi
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 24, 13:36)
google mapsas rodo tik valandą skirtumo. Mane tai baisiai užknisa ta atkarpa Cekijoje, kur greitkelis iš betono bloku padarytas (ir kam sove i galva tokia ideja???). Tai mastau gal per vokiecius autobanais vaziuot - greitis ir patogumas vairuoti didesnis...
Tiesa kada isvaziuojat is LT ir kada bunat Mikulove? kazkaip pamastem su vyru, kad jei vaziuosim per Cekija, kad kazkur anksciau stoti...  g.gif

Vaziavom i Salbacha per Vokietija vasari, irgi tikejausi, kad autobanais ir greitis, bet nieko panasaus, ypac sestadieni. Kamsciai didziausi prie kiekvieno didesnio miesto, labai daug slidininku (matosi, pagal stogo bagazines), aplink Miunchena keliolikos km kamstis, ties posukiu link Insbruko irgi, mes isukom i Austrija toliau 306 keliu , o ten toks kalnu keliukas, masinu srautas didziulis, tai 4km vaziavom 2 valandas. Taigi vietoj planuoto atvykimo 14val, atvykom i viesbuti 20val.
O vaziuojant per Cekija pries pora metu nakvojom Mikuilove, 8 ryto is jo pajudejom, papuolem i kamsti aplink Zalcburga, nedidelis buvo prie 306 kelio, bet vieta pasiekem kokia 15 val. Jei reiktu dabar rinktis kelia, vaziuociau per Cekija.
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2013 10 24, 16:50)
dabei kaip fainai aprašyta, o sakykite jei noriu gyventi miestelio centre ir kad keltuvai būtų netoli, kažin kurį rinktis, daugumoj viešbučius renkuosi

Vienas keltuvas kelia nuo San Vigilio miestelio, kitas yra Bruneko pusėje, bet jis ne mieste, o visai šalia, iki jo veža ski busai.
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 24, 14:36)

Oi, bijau pameluoti, mat labai priklauso, su kokia kompanija važiuoji biggrin.gif Bet šiaip, per 11 val nuvažiuojam(čia mes iš Šiaulių važiuojam). Stojam kartą normaliai pavalgyti, ir keletą kartų kavos ar į WC. Jokių kamščių iki Zell am see nėra buvę. Kai tuo tarpu per Vokietiją važiuojant, prie Miuncheno visada papuolam, o kartą dėl avarijos greitkelyje ir tris valandas nejudėjome.
Atsakyti
Merginos, dekoju uz nuomones, mane itikinot, dabar bandysiu vyra argumentais uzmetyt biggrin.gif
Del laiko klausiu del to, kad mums pastoviai nesigauna laiku isvaziuoti ir manau geriausiu atveju isvaziuosime kokia 10, del to ir skaiciuoju kiek to laiko reikia iki Mikulovo, kad velai labai neatvaziuoti (nes pagrinde registraturos dirba iki 10, o ir pavalgyt vakare noresis). O gal tiesiog stosim kur Cekijos viduryje....
Atsakyti
Oi, pradėjote apie nuvaziavima kalbėti, prisiminiau mūsų šeimos kelione i Livigno automobiliu. I priekį kokios 18 val, islekem po darbu penktadieni gal 21 val, kita diena buvom per pietus kokia 14 val vietoje, sugebėjome vedami GPS atsidurti kažkokiame tunelyje, kur įvažiuoti su masina i tokį traukinį reikia ir praveza i kita kalno puse, nemacius neregejus tokio buvau blink.gif bet kaip ten atsidurt nepapasakosiu. Atgal važiavome 33 val! Buvo blogas oras, kamščiai, plikledis Vokietijos autobanuose, košmaras visiskas, net i tualetą nėra kur nueiti, kai stovi nesibaigiančiame kamstyje, bandėme aplink važiuot, tas pats sh..., naktį 4 val važiavau gal 5 km, leidau vyrui pailsėti. Ta kelione ilgam atgrase nuo kelionių automobiliu žiemos metu. Paskutinius 2 metus mano šeimyna skrido, mudu su mažium namie sedejom schmoll.gif Laiko atzvilgiu gaunasi kokios 10val vistiek...
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2013 10 24, 23:22)
Oi, pradėjote apie nuvaziavima kalbėti, prisiminiau mūsų šeimos kelione i Livigno automobiliu. I priekį kokios 18 val, islekem po darbu penktadieni gal 21 val, kita diena buvom per pietus kokia 14 val vietoje, sugebėjome vedami GPS atsidurti kažkokiame tunelyje, kur įvažiuoti su masina i tokį traukinį reikia ir praveza i kita kalno puse, nemacius neregejus tokio buvau blink.gif  bet kaip ten atsidurt nepapasakosiu.    Atgal važiavome 33 val! Buvo blogas oras, kamščiai, plikledis Vokietijos autobanuose, košmaras visiskas, net i tualetą nėra kur nueiti, kai stovi nesibaigiančiame kamstyje, bandėme aplink važiuot, tas pats sh..., naktį 4 val važiavau gal 5 km, leidau vyrui pailsėti. Ta kelione ilgam atgrase nuo kelionių automobiliu žiemos metu. Paskutinius 2 metus mano šeimyna skrido, mudu su mažium namie sedejom schmoll.gif  Laiko atzvilgiu gaunasi kokios 10val vistiek...

ar tik ne 2010 m. patekot i tokius baisius orus?
nes pamenu mano vyras vaziavo i Livigno 2010, tai irgi del oru Vokietijoje strigo - autobanu vaziavo 30 km/h greiciu doh.gif , tai kelione vietoj planuotos 21 val. pavirto 30 val. kankinancia kelione...
Atsakyti
QUOTE(santi @ 2013 10 25, 09:29)
ar tik ne 2010 m. patekot i tokius baisius orus?
nes pamenu mano vyras vaziavo i Livigno 2010, tai irgi del oru Vokietijoje strigo - autobanu vaziavo 30 km/h greiciu  doh.gif , tai kelione vietoj planuotos 21 val. pavirto 30 val. kankinancia kelione...

Aha, atskaiciavau- 2010 metais, tikrai doh.gif Mes su dviem vaikais vaziavom, bet jie nelabai mazi buvo, 10 ir 12 metu, o dar ir elgesi pavyzdingai (ne kaip visad biggrin.gif ). Jei su mazesniais ir irzlesniais, tai baisu butu...
Atsakyti