QUOTE(flight @ 2012 09 03, 08:45)
Įdomi jūsų nuomonėir patirtis: koks būtų pigiausias variantas Alpėse (šalis, kurortas), tinkantis slidinėti visai šeimai (trasų pasirinkimas nuo žaliai mėlyn, tinkančių ir vaikams, iki raudonų). Į kokią kainą maždaug orientuotis keturių asmenų šeimai (kelionė, būstas, skipasai; įrangos nuomotis nereikėtų).
aš tai vis tiek užsispyrusiai kartosiu, kad geriausia Prancūzijoj... Jei dar galite važiuoti pvz. sausio gale, tai būsto nuoma savaitei - apie 400 eurų. Skipasai - priklauso nuo vaikų amžiaus, bet pvz. mums su dviem 12 ir 16 metų vaikais šeimyninis pasas kainuos apie 550 eurų 6-iom dienom.
O kelionė - ką aš žinau, kuo keliautumėt.
Trasų pasirinkimas - nerealus - nuo žalių, mėlynų, raudonų iki juodų. Ir jos ilgos labai.
Kalnai gana aukšti siekia iki 2600.
Mašiną savaitei galima pamiršti - ryte slides į rankas, 50 m paeini, ant kojų - ir į trasą

.
Aš kalbu apie vietovę Valmeinier 1800
My Webpage
QUOTE(Špūlė @ 2012 09 03, 09:04)
Sveikos

Planuojame savo šio sezono slidinėjimo atostogas Saalbach'e (Austrijoje). Prisiskaičiau įvairių slidininkų teigiamus atsiliepimus, išsinagrinėjau trasų žemėlapius ir viskas - noriu tik ten

Labai patiko, kad ten, atrodo, yra trasų įvairių pasirengimų žmonėms, o tarp mūsų yra ir nebijančių juodų, ir nė už ką nelipančių net ant raudonos

Tik štai problema dėl apgyvendinimo. Norime gyvent Saalbach'e ar bent jau laaabai netoli šio miesto. Tik apartamentų kainos tokios didokos, o mus domina tokie, kurių kaina savaitei yra 800-900 Eur (4 žmonės). Gal kam nors iš jūsų yra tekę gyvent mieste ar visiškai netoli už panašią kainą bei galėtumėte pasidalint nuoroda?

Beje, o šiaip, kas buvote ten, ar patiko jums?
ir aš pažiūrėjau - skipasai brangūs, kalnai gana žemi - aukščiausia vieta tokia, kaip FR tik prasideda.
O jei dar gyvenimas nepigus, tai aš vėl už FR...
Einu paieškoti ir aš atsiliepimų... Gal pasikeis nuomonė