Aš buvau Saalbache 2 kartus, viena karta bandem atidaryti slidinejimo sezona gruodzio pradzioje, tai gavosi totali nesamone-todel daugiau nebebandau slidineti gruodzio menesi arba kovo kai irgi nesi garantuotas del sniego, man uztenka vieno totaliai nevykusio bandymo:)
kitais metais buvom vasario viduryje, tai siaip slidinejimas kaip slidinejimas, viskas super-trasu pilna, gali vaziuoti ivairiausiais marsrutais kad idomiau butu, kad labai miesteliai nuo kitu skirtusi nepasakyciau, visi Alpiu miesteliai grazus ir mieli, skipaso kainos dideles, bet cia lyginant su mazesniais regionais jeigu lyginti su tokio pacio lygio tada nesiskiria, ir ledynas netoli jei kartais dar daugiau ivairoves norisi.
tai trumpai pavadinciau didelis ir brangesnis slidinejimo regionas ir tiek:)
Tai Saalbachas man ir patiko dėl to, jog ten yra įvairiausių trasų. Man svarbiausia, kad būtų mėlynų ir raudonų ne tokių baisių, nes nesu dar itin drąsi slidininkė. Tad tikiuosi ten surast tai, kas atitiktų mano sugebėjimus ir patirčiau malonumą
Dėl kainų tai taip, jau pastebėjau, jog jis nėra iš pigiųjų..Bet vis tiek noriu ten. Tik kai pradėjau ieškoti apartamentų, ėmiau galvot, ar ne per daug noriu - puikių trasių populiame slidinėjimo kurorte + apartamentų mieste ir kad jie būtų iki 1000 Eur
Ateityje tikrai išbandysime ir Prancūzijos Alpes, nes skaičiau, kad ten irgi labai gerai. Tik kažkaip šiais metais dar nusprendėme Austrijoje paslidinėt

Dėl kainų tai taip, jau pastebėjau, jog jis nėra iš pigiųjų..Bet vis tiek noriu ten. Tik kai pradėjau ieškoti apartamentų, ėmiau galvot, ar ne per daug noriu - puikių trasių populiame slidinėjimo kurorte + apartamentų mieste ir kad jie būtų iki 1000 Eur

Ateityje tikrai išbandysime ir Prancūzijos Alpes, nes skaičiau, kad ten irgi labai gerai. Tik kažkaip šiais metais dar nusprendėme Austrijoje paslidinėt

Saalbachas is keliu miesteliu susidaro, na kaip kokie rajoneliai, ir smagus dalykas kad is daugumos vietu iskart i trasas pakliuti, nereikia iki pagrindinio keltuvo ar miestelio centro keliauti kad galetum pradeti slidineti. tai jei siek tiek nuo Saalbacho ''centro'' tai tikria rasit apartamentus uz jusu norima kaina.
Beje ziulyte gal pasisakys, jinai pernai atrodo tame regione slidinejo:)
Beje ziulyte gal pasisakys, jinai pernai atrodo tame regione slidinejo:)
Labas, pernai vasario viduryje mes slidinėjome šitame kurorte. Neturiu daug patirties slidinėjima, mano buvo tik 3 sezonas 
Gyvenome Hinterglemm, viloje Haus Margarethe http://www.saalbach....ethe/preise.htm .Kiek mes tiksliai mokėjome nepamenu, tai jei domina, parašyk (patikslinsiu namie). Užsakinėjome pernai rugsėjį. Vila visai šalia trasos, reikia paeiti gal 50 metrų, ne daugiau. Po to keli čiuožimai apšilimui mėlynomis trasomis iki normalių trasų. Trasos geros, įvairios, daug. Mūsų kompanijoje buvo vaikinas su snieglente, tai visiems užteko malonumo.
Saalbach daugiau barų, Hinterglemm - ramesnis. Šalia dar vienas miestelis, ten yra paprastas prekybos centras, maistą galima pirkti vietoje. Dėl nuomos - neskubėkite, apeikite visur (jei aktualu). Jau išsinuomoję pamatėme, kad kitus į nuomą įeina ir slidinėjimo kursai ... Tiek trumpai. Jei kas domintų konkrečiai - rašyk

Gyvenome Hinterglemm, viloje Haus Margarethe http://www.saalbach....ethe/preise.htm .Kiek mes tiksliai mokėjome nepamenu, tai jei domina, parašyk (patikslinsiu namie). Užsakinėjome pernai rugsėjį. Vila visai šalia trasos, reikia paeiti gal 50 metrų, ne daugiau. Po to keli čiuožimai apšilimui mėlynomis trasomis iki normalių trasų. Trasos geros, įvairios, daug. Mūsų kompanijoje buvo vaikinas su snieglente, tai visiems užteko malonumo.
Saalbach daugiau barų, Hinterglemm - ramesnis. Šalia dar vienas miestelis, ten yra paprastas prekybos centras, maistą galima pirkti vietoje. Dėl nuomos - neskubėkite, apeikite visur (jei aktualu). Jau išsinuomoję pamatėme, kad kitus į nuomą įeina ir slidinėjimo kursai ... Tiek trumpai. Jei kas domintų konkrečiai - rašyk

Labas mamos
mes kaip ir planuojam cia lekt
http://www.snowtrex....on.html?popup=1
jei nerasim ko nors idomesnio
trasu mazoka

mes kaip ir planuojam cia lekt
http://www.snowtrex....on.html?popup=1
jei nerasim ko nors idomesnio
trasu mazoka

QUOTE(flight @ 2012 09 03, 09:45)
Įdomi jūsų nuomonėir patirtis: koks būtų pigiausias variantas Alpėse (šalis, kurortas), tinkantis slidinėti visai šeimai (trasų pasirinkimas nuo žaliai mėlyn, tinkančių ir vaikams, iki raudonų). Į kokią kainą maždaug orientuotis keturių asmenų šeimai (kelionė, būstas, skipasai; įrangos nuomotis nereikėtų).

Austrija, kurortai įvairūs, bet labiausiai patiko www.skiwelt.at
Mes 4 asmenys kievienais metais išleidžiam apie 7000 Lt. Važiuojam mašina (benzinas). Gyvenam apartamentuose, pusryčius/vakarienę gaminam patys, tik pietus kalne pavalgom. Įrangą nuomojamės. Tai jeigu turit savo, atmeskit kokį 1100 Lt.
QUOTE(flight @ 2012 09 03, 08:45)
Įdomi jūsų nuomonėir patirtis: koks būtų pigiausias variantas Alpėse (šalis, kurortas), tinkantis slidinėti visai šeimai (trasų pasirinkimas nuo žaliai mėlyn, tinkančių ir vaikams, iki raudonų). Į kokią kainą maždaug orientuotis keturių asmenų šeimai (kelionė, būstas, skipasai; įrangos nuomotis nereikėtų).

mes paskutini karta buvom La Plagne,mums labai patiko,ir matyt siemet vel ten trauksim,visiems tinka ir super slidininkams ir visai net neslidinejantiems http://fr.wikipedia.org/wiki/La_Plagne. mes kaip taisykle vaziuojam nauju metu savaite arba kaledu savaite, kaip iseina,nuomuojam buta ,nereikejo eiti ne 50metru iki trasos , tik is lovos islipus uzsidejus batus nusileidi liftu ir jau stovi trasoje,tiesa yra boxas slidems pirmam aukste !Namas stovi apzerges trasa! 4iems toks butas kainavo gal 400E,ne per kaledas ir ne fr atostogu metu jis kainuoja gal 200e max! ski pass dienai 3-ims grubiai 100e,nuoma savaitei gal koks 70E zmogui,kelione man nelabai toli tai koks bakas benzo ir koks 50e uz autostrada! dukrai sidinejimo mokykla gal koks 100e ,penki kartai ! tada maistas ,jei pasiseka ir sviecia saule tai diena valgom tik lauko terasose,eh karstas vynas ar alus ar kava pats maloniausias slidinejimo momentas,bent jau man ,jei blogas oras tai valgom namuose!
bet cia tikrai nepigiausia var, pigiausias var buna ne per atostogas ir mazesnese stotyse ten ir ski pass pigesni!

Papildyta:
QUOTE(aix2011 @ 2012 09 04, 22:58)
mes paskutini karta buvom La Plagne,mums labai patiko,ir matyt siemet vel ten trauksim,visiems tinka ir super slidininkams ir visai net neslidinejantiems http://fr.wikipedia.org/wiki/La_Plagne. mes kaip taisykle vaziuojam nauju metu savaite arba kaledu savaite, kaip iseina,nuomuojam buta ,nereikejo eiti ne 50metru iki trasos , tik is lovos islipus uzsidejus batus nusileidi liftu ir jau stovi trasoje,tiesa yra boxas slidems pirmam aukste !Namas stovi apzerges trasa! 4iems toks butas kainavo gal 400E,ne per kaledas ir ne fr atostogu metu jis kainuoja gal 200e max! ski pass dienai 3-ims grubiai 100e,nuoma savaitei gal koks 70E zmogui,kelione man nelabai toli tai koks bakas benzo ir koks 50e uz autostrada! dukrai sidinejimo mokykla gal koks 100e ,penki kartai ! tada maistas ,jei pasiseka ir sviecia saule tai diena valgom tik lauko terasose,eh karstas vynas ar alus ar kava pats maloniausias slidinejimo momentas,bent jau man ,jei blogas oras tai valgom namuose!
bet cia tikrai nepigiausia var, pigiausias var buna ne per atostogas ir mazesnese stotyse ten ir ski pass pigesni!
Na ponia nors as labai kantrus ir be reikalo nereplikuoju kokia ta jusu masina jei iki les arcs nuvaziuoja su baku

o del tolumo geri 2200 km yra netoli tai kas toli
QUOTE(vaidas147 @ 2012 09 07, 17:47)
Na ponia nors as labai kantrus ir be reikalo nereplikuoju kokia ta jusu masina jei iki les arcs nuvaziuoja su baku

Aix gyvena ne Lietuvoje

QUOTE(vaidas147 @ 2012 09 07, 16:47)

Papildyta:

mielas vaidai 147.
del nuomos paziurekit pvz cia
http://www.la-plagne...he.php?vue=1290
cia puikiai matosi kaip kaina sokineja per atostogas ir ne!
o kiek jus mokat uz nuoma ;kur nuomuojates ir per ka?
del ski passu as kaina parasiau tik 1 dienai ;3 zmonems grubiai 100euru ,as atsiprasau matyt neaiskiai parasiau.
o del kilometru tai man iki dideliu kalnu yra apie 400km; kaip fligh pastebejo as ne lt gyvenu ;
matyt, pagal lietuviu atostogavimo iprocius iprasta kad skipasu kaina 6 dienom vienam zmogui rasom taip pat ir apartamentu, tai jei tik zenkliai mezesne nei iprasta pamatom kaina puolam tikrint kas ir kur, o suprate kad cia mazesniam laikotarpiui ar dar kokiam kitam matavimo vienetui, tada nusivylimas paima kad vistik stebuklas neivyko:)

aix , geriau jau pagal lietuviskus iprocius kainas rasykit

aix , geriau jau pagal lietuviskus iprocius kainas rasykit