QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 12, 15:01)
Nesuprantu kas turi mazu vaiku ir niekur neiseina, gi ne vienos auginat vaikus. Manau yra butina kazkur nosi iskist, prasiblaskyt.
As nuo pirmu mazosios menesiu noredavau atitrukt nuo pampersu kartais, tai ir keliom dienom esu i Vilniu vaziavus, pavyzdziui drauges mergvakaris ar dar kas

. Mano vyras visada pabuna su vaiku, kitaip ir neisivaizduoju. Buna, kad vyrai nebuna su vaikais, kas man nenormalu
Aš viską suprantu ir vyras vaikus auginti padeda - tik va - kitas dalykas jei darbas nuo 8 iki 17 val. - tai viskas puiku, bet kai turi savo įmonę - viskas kiek kitaip... Neužtrenksi ofiso durų sulig 5 val. vakaro...
Kai gimė pirmoji (tada jai buvo pora mėnesių) buvom išvažiavę su draugais į kelionę motociklais - trims dienoms...Pasaulis nesugriuvo, tačiau vis tiek buvo neramu...ir skambindavau mamai klausti, kas ir kaip... Buvom sutarę, kad jei kas tik ne taip - gręžiamės atgal ir važiuojam namo. Laimei, neprireikė.
Man kitas klausimas kilo - gal žinot, kaip išnaikint apynius, pas mus jų gyvas velnias

?