Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės/ai"

Sveikos,

Kazkuri minejot, kad galima kreiptis del prudelio irengimo, bet nepamenu pas ka cia blush2.gif Nusimato pas mus siais metais toks darbas ax.gif ...Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2012 03 12, 21:47)
Labukas, gal kas naudojotes interjero dizaineriu paslaugomis ir galite rekomenduoti ka is Klaipedos?  ax.gif

http://mondizainas.weebly.com/
Atsakyti
Skanu kiniečiai, tik nežinau ar pavyks sudalyvaut doh.gif mažajį ryte išvedžiau į darželį, bet kosėjo atsikėlęs unsure.gif

Gal žinot kur gamina šašlykines už normalią kainą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2012 03 12, 20:43)
Kaip smagu, kad kaiminkos vis pagalvojate wink.gif Mes jau menesio gale turetumeme issikelti, na blogiausiu atveju balandi  4u.gif

o kaipgi mirksiukas.gif tai jau visai greit bigsmile.gif thumbup.gif kai busi pas save, uzeik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 03 13, 08:41)
Gal kontaktu imeskit, zvyro reik  4u.gif

galesiu vakare imesti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kitą kartą gal jau ir aš sudalyvausiu meet'e, šįvakar negaliu, susitikinkam su architekte smile.gif
Kol kas mažai su jumis bendrauju, neturiu ko klausti, vat kai pradėsim statyt, tai daug klausimų kils biggrin.gif
Kaip faina toms, kas jau gyvenat,ar kas renkatės užuolaidas, achh wub.gif

Ai, bet vieną klausimėlį turiu - vienas žmogus paprotino, kad eitumėm tvarkytis elektros, nors dar greit nežadam statyti, sakė, kad labai ilgai užtrunka. Aišku, priklauso, ar iš toli vesti, bet pasidalinkit patirtimi, kiek truko elektros atvedimas iki sklypo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliušė: 13 kovo 2012 - 10:45
RK: kaip pakopos laiptu?

QUOTE(braske24 @ 2012 03 13, 10:34)
galesiu vakare imesti 4u.gif

lauksiu
Atsakyti
Turiu klausima ir tuo paciu prasyma - gal kas galite ar turite galimybe atsviesti 3000 lapu? nelikciau skolinga smile.gif arba zinote kur pigiau negu 10 cnt kopijuoja? g.gif
ir dar gal kurios nors vaikas (mergaite arba berniukas) mokosi 8 arba 9 klaseje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 13 kovo 2012 - 12:41
QUOTE(asaraa @ 2012 03 13, 11:43)
RK: kaip pakopos laiptu?
lauksiu

Pakopos ir priespakopis sudeti, o siandien plintusus palei siena daro.
Pakolkas esu labai patenkinta, nes tikrai kruopsciai dirba, visada pasitikslina, pasiklausia.
Laukiu galinio rezultato bigsmile.gif

------------------------------

TAI SIVAKAR susimatom 18.15val. BIG'e 2 - kinieciuose drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 08, 16:12)
Mes su mazaja siryt atsikele radom dvi puokstes tulpiu ir po rasteli prie kiekvienos puokstes, patinka man tokios akimirko

wub.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 08, 17:07)
Girdejau, kad visos prekes "thomas philips" kokybiskesnes.
Musu irgi pypsi baigus plaut ir kaip suprantu tas pypsejimas neatsijungia 

pas mane FAGOR, bet nepypsi ir miegot leidzia 4u.gif

QUOTE(Ade @ 2012 03 09, 21:10)

Parketlenciu deti neplanuoju del braizymosi.

nu mumis ir apkniso cia liepu g. pirkome,tai kai reklamavo parketlentes kad butent tas rinktumemes tai su kazkokiu sepeciu rode kad va tipo ziurekit nesibraizo....na ir uzsakem tokias....o atveze ryskiai ne tas....nes jos pilnu tempu braizosi doh.gif man ir laminatas jau dabar labiau patinka ax.gif

QUOTE(sima341 @ 2012 03 10, 23:57)
Sveikos, mes bute taip pat dejom parketlentes, pirkom ne is pigiausiu, berods uosines g.gif . Kazkada liktais kainavo 113lt/m2, bet nesu labai patenkinta, turbut viskas priklauso nuo medzio, pvz vaikai numeta koki zaisla ar dar kazka grindyse lieka zyme, karidoriuje iskrito raktu risulelis liko zyme, nu zodziu pilna ibrezimu, o ir saule isdegina, tose vietose kur gauna daugiau sviesos.

va va ir pas mus tas pat doh.gif
kilimumus patraukiau vaiku kambariuose ogi ten kita spalva po jais,vadinasi saule isdegina spalvas doh.gif
QUOTE(ilonux @ 2012 03 12, 08:42)
Mes nesilaikėm. Tik laikėmės prietaro statybininkus per kazilines pavaišint, kai iškėlė sūrį ir dar ten kažką ant stogos biggrin.gif

ir mes 4u.gif

QUOTE(braske24 @ 2012 03 12, 10:49)

o jai jau namas pastatytas? kur tada gailima padeti tu monetu g.gif

po kilimeliu prie iejimo tiek is lauko puses tiek viduj 4u.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 12, 11:26)
As pirkau "iki" seniau. Pripili jogurto, i saldikli ir vaikams ledai gatavi  thumbup.gif
Nieko nedarem.

vo geras,tipo susaldai jogurta ir gaunasi ledai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 03 13, 13:39)
Pakopos ir priespakopis sudeti, o siandien plintusus palei siena daro.
Pakolkas esu labai patenkinta, nes tikrai kruopsciai dirba, visada pasitikslina, pasiklausia.
Laukiu galinio rezultato  bigsmile.gif
[

kaip smagu thumbup.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(jurčik @ 2012 03 13, 13:42)
po kilimeliu prie iejimo tiek is lauko puses tiek viduj 4u.gif

as bute taip dariau - dedavau 5 centus po kilimeliu is laukutines duru puses, bet... kai tik kaimyne valo kolidoriu, taip ji pakelia mano kilimeli ir ten vis randa 5 centus ir pasiima biggrin.gif , tai dabar galvoju gal priklijuoti kokius 5 litus po kilimeliu, kad kaimyne neimtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 03 13, 13:45)
as bute taip dariau - dedavau 5 centus po kilimeliu is laukutines duru puses, bet... kai tik kaimyne valo kolidoriu, taip ji pakelia mano kilimeli ir ten vis randa 5 centus ir pasiima biggrin.gif , tai dabar galvoju gal priklijuoti kokius 5 litus po kilimeliu, kad kaimyne neimtu biggrin.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šalia dar lapuką pakiškit su užrašu "Neliesti!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 13 kovo 2012 - 12:49