Įkraunama...
Įkraunama...

Pigus virtuvės atnaujinimas

Sveiki visi 4u.gif , norejau sulaukti naudingu patarimu kaip butu galima atnaujinti virtuves spinteles? Gyvenu nuomojamam bute, tai susitariau su savininke, kad truputi pasiremontuosiu virtuve, nes ji labai jau tragiska doh.gif , net kai tevai atvaziuoja neileidziu ju , nes baisiai geda, nors kita vertus ko cia gedytis, cia juk ne mano butas, bet vis tiek blush2.gif
Dabar pagrindinis uzdavinys atnaujinti spinteles , kurios man regis uzsilikusios nuo tarybiniu laiku , ikeliu nuotrauka :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
bei sienas, sienos is viso kazkokia katastrofa, pries tai gyvenusi chebra nudaze plastikines plonas plyteles zaliais dazais, tai pas mane viena siena balta, kita baisi zalia, o lango siena rudai nudazytam kuria bandziau trinti, tai atsisvecia i balta spalva doh.gif , tai galvoju kaip man jas atnaujinti ar tiesiog nulupti ir vsio? Labai lauksiu patarimu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 02 28, 10:48-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 02 28, 10:48)
Sveiki visi  4u.gif , norejau sulaukti naudingu patarimu kaip butu galima atnaujinti virtuves spinteles? Gyvenu nuomojamam bute, tai susitariau su savininke, kad truputi pasiremontuosiu virtuve, nes ji labai jau tragiska  doh.gif , net kai tevai atvaziuoja neileidziu ju , nes baisiai geda, nors kita vertus ko cia gedytis, cia juk ne mano butas, bet vis tiek  blush2.gif
Dabar pagrindinis uzdavinys atnaujinti spinteles , kurios man regis uzsilikusios nuo tarybiniu laiku , ikeliu nuotrauka :

bei sienas,  sienos is viso kazkokia katastrofa, pries tai gyvenusi chebra nudaze plastikines plonas plyteles zaliais dazais, tai pas mane viena siena balta, kita baisi zalia, o lango siena rudai nudazytam kuria bandziau trinti, tai atsisvecia i balta spalva doh.gif , tai galvoju kaip man jas atnaujinti ar tiesiog nulupti ir vsio? Labai lauksiu patarimu blush2.gif  ax.gif

Aš tai lupčiau viską lauk, nes kažkaip tikrai baisiai atrodo smile.gif bet jei viską nulupsit ir perdarysit manau kainuos truputi pinigų dėl to jei nuomojates nelabai apsimokės smile.gif Bet galima rasti ir pigesnių plytelių ar dar kažką nebrangaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donamei @ 2012 02 28, 11:06)
Aš tai lupčiau viską lauk, nes kažkaip tikrai baisiai atrodo smile.gif bet jei viską nulupsit ir perdarysit manau kainuos truputi pinigų  dėl to jei nuomojates nelabai apsimokės smile.gif Bet galima rasti ir pigesnių plytelių ar dar kažką nebrangaus smile.gif

tai va, esme ta , kad butas ne mano, o nuomojamas verysad.gif , tai jei viska ismesiu tikrai labai daug kainuos, o as noriu investuot kokius 600lt,tik g.gif
Atsakyti
tikrai kad tragedija dabartinis vaizdas ir kaina aišku susitaupytų jei patys pvz klijuotumete plyteles būna įvairių akcijų kai galima pigiau nusipirkti jas spintelių dureles taip pat galima pakeisti aišku tai kainuoja nežinia kiek jūs galite investuioti jei ilgesniam laikui tai siulyčiau užsisakyti al virtuvinį rėmelį su kad ir matiniu stiklu vienos durelės kažkur 500x500 su lankstais liks tik isidėti kainuos 80-150 lt cia kaina prikalusys nuo profilio.Arba tik nežinau ar pighesnis būdas tas pačias dureles dekupažinti bus originalu ir manyčiau gražu jei tik tai mokate daryti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2012 02 28, 11:33)
tikrai kad tragedija dabartinis vaizdas  ir kaina aišku susitaupytų jei patys pvz klijuotumete plyteles būna įvairių akcijų kai galima pigiau nusipirkti jas spintelių dureles taip pat galima pakeisti aišku tai kainuoja nežinia kiek jūs galite investuioti jei ilgesniam laikui tai siulyčiau užsisakyti al virtuvinį rėmelį su kad ir matiniu stiklu vienos durelės kažkur 500x500 su lankstais liks tik isidėti kainuos 80-150 lt cia kaina prikalusys nuo profilio.Arba tik nežinau ar pighesnis būdas tas pačias dureles dekupažinti bus originalu ir manyčiau gražu jei tik tai mokate daryti smile.gif  4u.gif

maciau graziu klijuojamu pleveliu, sakau gal su jomis bandyti spinteliu dureles atnaujinti? g.gif
bet vat ka daryti su sienomis
Atsakyti
Sveika smile.gif
Oj koks pazystamas vaizdelis, bet cia dar ne tragedija..butumet musu virtuve pamate nuomojamam bute.. blink.gif
Del spinteliu apklijavimo nebloga ideja, tik su laiku visa tai susibraizys(jei stalvirsi klijuosit) bet tai tikrai pakankamai pigus budas.
Sienas ..lupkit manau viska ir ieskokites kuo pigiau atsinaujint, tikrai plytelems buna nemazai akciju, jei nuspresit dazyt, sedesite dulkese nes viska reiks tinkuoti.
Jusu suma dar pakankama, as atsinaujinau virtuve uz 150 lt biggrin.gif Aisku zinojom kad trumpam kol vyksta remontas name.Apklijavau senas spinteles geltona/oranzine blizgia plevele, sienas nuo virsaus iki puses nudaziau geltonai o zemiau klijavom plaunamus oranzinius tapetus, kuriuos iskarpiau "bangomis" apakt galima i virtuve iejus bet pigiau nieko neismasciau 4u.gif sekmes
Atsakyti
smile.gif+2012 02 28, 11:37-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 02 28, 11:37)
maciau graziu klijuojamu pleveliu, sakau gal su jomis bandyti spinteliu dureles atnaujinti? g.gif
bet vat ka daryti su sienomis

iš tikrųjų tai siūlau nuvažiuoti į kokius senukus ir tiesiog gal net pasikonsultuoti yra ir tapetai plaunami į virtuvę gal būt jie bus pigiau pasidomėkite kainomis ir matysit kas labiau apsimoka.na o spinteles galima klijuoti plėvelėm bet tai laikina,jos ir atsiklijuoja greiciau.
Atsakyti
QUOTE(juodaake25+ @ 2012 02 28, 12:07)
Sveika smile.gif
Oj koks pazystamas vaizdelis, bet cia dar ne tragedija..butumet musu virtuve pamate nuomojamam bute.. blink.gif
Del spinteliu apklijavimo nebloga ideja, tik su laiku visa tai susibraizys(jei stalvirsi klijuosit) bet tai tikrai pakankamai pigus budas.
Sienas ..lupkit manau viska ir ieskokites kuo pigiau atsinaujint, tikrai plytelems buna nemazai akciju, jei nuspresit dazyt, sedesite dulkese nes viska reiks tinkuoti.
Jusu suma dar pakankama, as atsinaujinau virtuve uz 150 lt biggrin.gif  Aisku zinojom kad trumpam kol vyksta remontas name.Apklijavau senas spinteles geltona/oranzine blizgia plevele, sienas nuo virsaus iki puses nudaziau geltonai o zemiau klijavom plaunamus oranzinius tapetus, kuriuos iskarpiau "bangomis" apakt galima i virtuve iejus bet pigiau nieko neismasciau 4u.gif  sekmes

jeeetau, kaip noreciau pamatyt jusu vietuve ax.gif
as tai galvojju apie kamsines dangos dejima ant sienos, bet ta rupuse baisiai brangi doh.gif , o kad sienas dazyt , tai cia bus problematiska manau, nes jos padengtos kazkokiu lau ar kazkuo panasiu i tai g.gif
Atsakyti
kad mano virtuve jau baisi..tas remontas darytas pries 1,5 metu..mastem greiciau keltis i nama bet finansiskai nesugebam taip greit kaip norime..galiu pabandyt nufotkint ir imest...
Atsakyti
gerai, laukiu, gal ir man tada kokiu ideju kils ax.gif
Atsakyti
Labai persiprasau uz foto kokybe, cia ant greicio, taip pat uz betvarke..
Neradau geresnes foto uz vaizda kai atsikraustem, sorr saves istrint neiseina doh.gif
user posted image

O cia po "remonto" uz pusantro simto pinigu :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Darbastali teko uzdengt ir niekaip neisgavau spalvu, viskas ryskiau...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(juodaake25+ @ 2012 02 28, 13:24)
Labai persiprasau uz foto kokybe, cia ant greicio, taip pat uz betvarke..
Neradau geresnes foto uz vaizda kai atsikraustem, sorr saves istrint neiseina doh.gif

O cia po "remonto" uz pusantro simto pinigu :

Darbastali teko uzdengt ir niekaip neisgavau spalvu, viskas ryskiau...

oooo bramgioji, kaip gerqai atrodo po, o kuom darbastali denget?? g.gif o spinteles tokios buvo, ar patys jas koregavot? smile.gif
Atsakyti